Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • В.Търново
Моя мъж въобще отказва категорично да отиде на плаж при сутрешното ни пристигане,иначе мен не ме бърка,но сама с децата да хукна не става.

При нас километрите до Царево ще ни дойдат към 310км.Сутрина може да изпием едно кафе в Приморско или друг град южно от Бургас.Ще закусим,ще измислим нещо....,и пак ще сме към 12-13ч. в хотела.Дано да няма проблем и ни настанят по-рано.

По плажа на Серенити минават ли ония известните продавачи на понички,царевица,гевреци?Децата много ги обичат.

# 151
  • Пловдив
Роси,пиша тук,макар че съм си казвала няколко пъти мнението, но все пак. Първото и най-основното е липсата на паркинг. Мъжа ми започва да се изнервя само като си помисли за места без паркинг, а там е... Огромно бетоно чудовище и никакъв паркинг. Другото е липсата на всякаква зеленина, което на нас ни действа адски подтискащо. Третото е малкоя басейн и това,че няма шезлонги и чадъри, освен ако не станеш в седем часа и реззервираш. Аз, за съжаление се налагаше да го правя,защотп никой не спазваше забраната. Или резервираш,или отиеаш на плажа. А там анимация,особено за деца,,няма. Храната не беше разнообразна,но пък беше сравнително качестввна,та компенсира. Лично мое мнение е,че хотела е малко надценен /ценово/. При по- ниска цена би бил идеален съотношение цена-качество,а сега е по-скоро не /според нас/ . Но,всеки харесва различни неща,за мен зеленината е важна,за друг удобствата в стаята,за трети храната. Peace

# 152
  • В.Търново
Благодаря ти за отговора!  Simple Smile
Мисля че сега се сещам,че нещо беше коментирала за хотела.

От Съни Турс ни предупредиха,че мястото,което е паркинг,не е точно паркинг и ако намерим място по-добре да не мърдаме от там(това бяха думите на жената от офиса),но все ще намерим къде да спрем.
Дано не съжаляваме.Аз държа да има чисти стаи,басейн,да е на плажа,да има качествена храна,скара,междинни хранения,сладолед и да не е в нищото хотела,в смисъл 2км. до Царево са пак ОК.
За анимацията ще видим.Ако на малкия му е скучно на анимацията ще ходим ако трябва всяка вечер до селото,заради луна парка.

И въпреки всичко няма да се прибера след почивката отпочинала.Така е било винаги като съм с децата.

# 153
  • Пловдив
О,няма да му е скучно. Анимация на плажа няма,но на басейните за деца е супер. Нашето момче е срамежливо и за това не ходихме на плажа, а на басейна,защото без нас не иска да си играе с другите деца. За нещата,които си казала,че са еажни за трб,би трябвало много да еи хареса,и дано си починете  все пак.  bouquet
п.с. Нямам голям спомен, но май междинните хранения не бяха много добрр засръпени - имаше сладки и соленки,кекс, не помня друго /не съм съвсем сигурна обаче/

# 154
rosinauzunova,Хотела разполага с паркинг, но е малко по настрани от него.Пиколото идва, вдига бариерата и си паркираш колата.Наложи ни се на два пъти да ходим до Царево ,обаждаш се на рецепцията, пиколото идва,излизаш, после пак същата процедура.Това е единствения недостатък,това ходене с пиколото.Ние бяхме август месец и проблем с паркинга не е имало.Останалото, което си изброила ще го имаш и то на ниво.

# 155
  • Пловдив
Не съм почивала в Серените, а във Саут Бийч, но да се включа с коментар за паркинга. Места се намират. Саут Бийч има един много малък паркинг, но места винаги сме си намирали. По улицата има. Може да не е точно пред хотела, но ще намерите къде да паркирате. Ние сме ходили и до града и след това пак сме намирали къде да спрем. А и вие все пак няма да сте в активния сезон, така, че Роси, не го мисли това с паркирането. Мисля, че няма да имате проблеми.
Иначе и аз като luba_rizova не го харесвам, защото ми е много бетонен този хотел. Но само за това, както казах не сме почивали там. Но все пак храната, обслужването, анимацията са по важни.....

# 156
  • В.Търново
Благодаря ви!   bouquet
Това с бариерата никой не ми го е казвал,не знаех.Ако вечер се прибираме към 22-23часа с колата след разходка в Царево или наоколо пак така с пиколото...да го викаме.Интересно... Grinning,трябва ли всеки път да му даваме бакшиш?

# 157
rosinauzunova, никакъв бакшиш на никого не сме давали.Този паркинг е безплатен, има денонощно охрана, но човек от хотела идва с теб, за да покаже, че си гост на хотела,явно не са го измислили по друг начин, затова така стоят нещата.Ако има нещо питай,насреща съм.

# 158
  • В.Търново
Благодаря! Simple Smile

# 159
Благодаря ви!   bouquet
Това с бариерата никой не ми го е казвал,не знаех.Ако вечер се прибираме към 22-23часа с колата след разходка в Царево или наоколо пак така с пиколото...да го викаме.Интересно... Grinning,трябва ли всеки път да му даваме бакшиш?

Аз го писах още в началото, ама ти толкова питаш, че не ти насмогваме  Mr. Green
Паркингът е от миналата година, по- миналата беше ад паркирането, вече не е така  Peace
Не сме излизали от паркинга де, до Царево ходехме с автобусчето, по- приятно е  Wink

# 160
  • В.Търново
Благодаря ви!   bouquet

Аз го писах още в началото, ама ти толкова питаш, че не ти насмогваме  Mr. Green
Паркингът е от миналата година, по- миналата беше ад паркирането, вече не е така  Peace
Не сме излизали от паркинга де, до Царево ходехме с автобусчето, по- приятно е  Wink
Тая жена от Съни Турс лично ми каза,че е голям проблем с паркирането,че било силно казано "паркинг".Явно нещо информацията й не е много прясна.Аз си спомням,че Рая Никол каза,че няма проблем с паркирането,че има бусче,аа....също от Съни Турс ми каза жената,че да не разчитаме много на бусче до Царево. Rolling Eyes

# 161
Паркингът си е доста голям, не се притеснявай, а бусчето 2 години си беше точно като часовник.
Не знам какво е имала предвид мацката от визит,  ти нас слушай, тя може лично да не е виждала хотела  Laughing

# 162
  • В.Търново
Каза ,че е била там 2010г.,но не беше ангентката точно на този хотел,а жената,която вдига телефона и е на факса.Явно нещо информацията й е остаряла.

# 163
Роси,тези от офиса в Търново изобщо не ги слушай Simple SmileМиналата година ги питах за хотела,в който бяхме,понеже плащах на място в офиса.Ами от всичко казано от тях,нямаше и две неща верни ooooh!

# 164
  • В.Търново
mamamishi,права си!Предпочитам вас да слушам.Че тогава бях завела и една колежка с мъжа й,понеже харесаха хотела и искаха да разпитат.Тогава жената от офиса разказа тези неща за паркирането,уж се навиха колежката,а  после каза,че им идва скъпичко за 5 нощувки 1100лв.Не знам дали жената от офиса помогна да се откажат... Rolling Eyes

Аз и за друго се включвам,понеже ми е болна темата за водните пързалки.Нали ви бях писала,че управителя ми отговори,че за да сложат водна пързалка трябва да махнат поне 100 шезлонга,което за мен изглежда супер смешно.Давам ви пример как едно Балканско хотелче с малък басейн са си сложили водна пързалка.Според вас тази пързалка заема ли място за 100 шезлонга?

Моля ви кажете ми,има ли по плажа понички,царевица,гевреци....?

Общи условия

Активация на акаунт