Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
ох, не знам как се казва - в съседния комплекс е и е на плажа почти - малко бяло ресторантче с маси от страната на самия плаж. Има пица на пещ, разни готини безалкохолни коктейли и т.н. Сега да не кажете, че му правя реклама Simple Smile В този съседния комплекс не е ОИ а се продават апартаменти само дето не помня как се казва комплекса Sad Но няма начин да го пропуснете Simple Smile

# 181
ох, не знам как се казва - в съседния комплекс е и е на плажа почти - малко бяло ресторантче с маси от страната на самия плаж. Има пица на пещ, разни готини безалкохолни коктейли и т.н. Сега да не кажете, че му правя реклама Simple Smile В този съседния комплекс не е ОИ а се продават апартаменти само дето не помня как се казва комплекса Sad Но няма начин да го пропуснете Simple Smile

Реджина Маре  newsm78

# 182
  • В.Търново
И разбира се в този ресторант, който е до Серенити - там имаше мноооооого хубави десерти

Кой е този ресторант  newsm78  Между другото десертите в Серенити, особено по- миналата година бяха невероятни  Peace Аз дето не съм фен на сладкото бая хапнах  Embarassed
Ако наистина са страхотни няма да имаме нужда да търсим сладкарница.  Mr. Green

Добре де,Царево е град,но жителите му са по-малко от 6000 човека.Което много го доближава до село.

# 183
да, Реджина маре е Simple Smile

# 184
  • Русе
България вече е в Google Street View

Можете да се разходите из Царево и Нестинарка все едно че обикаляте пеша и разглеждате.

# 185
  • В.Търново

Прекрасна снимка.Тези шатри имаше ли ги миналото лято?Кой знае колко е била цената.....?

# 186
Имаше ги и двете години, но не съм питала за цена.

Росина....стига ме дразни  Heart Eyes

Честит празник, дами! Много здраве и любов ви желая.   bouquet

# 187
Много хубава снимка:)
Това, което се вижда, Серенити ли е?

# 188
  • Пловдив
За тези шатри аз знам, че като си вземеш питие от бара и може да ги ползваш. Те са към един бар на плажа.

# 189
За тези шатри аз знам, че като си вземеш питие от бара и може да ги ползваш. Те са към един бар на плажа.

Там няма бар.
По- скоро на хотела в ляво от Серенити, той е апарт- комплекс, не ол  Peace
Разположени са точно пред него

# 190
  • Пловдив
Имаше бар, ние минавахме покрай него и после покрай Реджина Маре за да се прибираме към Саут Бийч. Сега не мога да се сетя за името му.

# 191
Имаше бар, ние минавахме покрай него и после покрай Реджина Маре за да се прибираме към Саут Бийч. Сега не мога да се сетя за името му.

Хм...странно, да не сме го видели  2 години newsm78 Аз говоря за комплекса, който се пада в дясно от Серенити, заставайки с лице срещу него, Реджината остава в ляво.
Както и да е, ние си бяхме с наши чадъри  Laughing

# 192
  • Пловдив
А аз говоря за ляво от Реджина Маре/с лице към него/  Laughing
Там имаше такива шатри и бар.

# 193
А аз говоря за ляво от Реджина Маре/с лице към него/  Laughing
Там имаше такива шатри и бар.

Разбрахме се  Laughing по левия край много не сме ходили, само веднъж да събираме мидички на камъните, ама с толкова деца, гледахме тях  Wink

# 194
  • В.Търново
Много хубава снимка:)
Това, което се вижда, Серенити ли е?
Снимката я извадих от новите снимки на Гугъл Земя. Simple Smile
Хотела е Серенити.
Чакам с голямо нетърпение почивката ни в Серенити,но все още се притеснявам дали ще е хубаво времето и топло морето в края на юни. Confused Много ми е притеснено,не искам да оставям децата разочаровани,а и аз,а моя мъж не го бърка въобще.Де да бях и аз така! Sunglasses
Може ли да ми каже някой колко струват тези неща в хотела:Фитнес,Сауна,Билярд.
На плажа има ли водни забавления като банан,парашут с теглене,не знам как се казва.... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт