Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Царевица май имаше, ама явно не сме оставали гладни, друго не сме купували на плажа.

Пързалката е добра като идея, имай предвид обаче, че никак не е безопасна за останалите хора в басейна Peace

# 166
  • В.Търново
Значи ще се радваме и тази година на млечна царевица по плажа! newsm03

Басейна в Серенити не е чак толкова малък,може в единия край да отделят място за пързалка,но управителя и собствениците на хотела явно нямат интерес да слагат такава.Навсякъде хотелите в Турция имат водни пързалки сложени в общия басейн.

# 167
Здравейте! Не мога да избера между Серенити Бей и Мирамар на Обзор, някой да мозе да направи сравнение? Предварително благодаря!

# 168
  • В.Търново
Не съм била в нито в единия,нито в другия хотел.Но от събраните мнения и коментари повече при мен накланят везните към Мирамар,но и цената излиза почти двойна,ако резервирам там.За Серенити в края на юни за 5 нощувки ми излезе 773лв.,а ако в Мирамар ми таксуваха само голямото дете ми излиза 1254лв. за двойна стая,а ако бяха таксували и второто ми дете,понеже е над 2год. щяхме да платим 1913лв за фамилна стая.И това са суми с отстъпката!!!
Мисля,че в Серенити също ще изкараме страхотна почивка,стига времето да е топло  в края на юни. Praynig
В Серенити също има добра анимация за деца и възрастни,детска дискотека,прилична и вкусна храна,лоби бар,бар на басейна,сладолед  Heart Eyes ,междинни хранения,чисти и големи апартаменти,голям плаж.....да изброявам ли още!  Grinning
Tedi K ,направи си извода,заслужава ли си да се даде такава висока сума за Мирамар,като може и в Серенити за много по-ниска цена,също с добро обслужване и качество на база,храна... Wink

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 23:30 от rosinauzunova

# 169
Blagodarq za otgovora Rozinauzunova!Da az vizdam 4e na Miramar e dosta po skapo i tova se 4udq dali si zasluzava , t.e. dali polu4ava 4ovek mnogo pove4e kato e po skapo. A kakva otstapka moze da polzva 4ovek, ne vizdam v site im da ima nqkakvi oferti s otstapki?

Minalata godina 6tqhme da hodim na Miramar ama ot Norvegiq bqha svar6ili mestata s turoperator i otidohme na Sunset Resort v Pomorie kojto uz bil super lux a se okaza takava nabutaciq, ne pomnq kolko izlezna na no6tuvka ama be6e okolo 300-400 lv za dvama. Hranata be6e uzasna, rusnaci koito se blaskat na opa6kite za hrana, poiskaha v hotela dopalnitelno zapla6tane za detska ko6ara 10 lv na ve4er,  bebe6kite stol4eta vsi4ki bqha sas skasani kolan4eta, nakraq kato popitahme dali mozem da ostane 2 4asa dopalnitelno iskaha da se pla6ta po 10 lv na 4as i t.n. tova za 5 zvezden hotel. Da ne se izlaze nqkoi da otide tam:-)

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 13:08 от Tedi K

# 170
  • В.Търново
Tedi K,всъщност хотел Мирамар даваше отстъпка от 15% до 28 февруари.Сега вече няма.Наистина е малко по-хубаво в Мирамар,имат детски пратер в басейна,храната е в по-голямо количество,много хвалят и анимацията,но и Серенити се е представял доста добре през последните 2-3 години,това го знам от коментарите за него.Царево е на 2км.,имат луна парк,което е важно за нас.Вие си преценете.
Ако резервирате в Серенити може да ползвате 15% отстъпка. Simple Smile

За настроение една снимка с изглед към изгрева на слънцето от хотел Серенити!  Grinning

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 20:32 от rosinauzunova

# 171
Здравейте,
Записвам се в темата. Ще сме там от 9 юни до 14 юни с две двойки близнаци - на 1г и 5 м и на 4 години:) Не всички са мои де:) Моите са малките близнаци, та съм притеснена как ще си изкараме. Моля ви споделете как изкарахте с толкова малки деца там? Има ли анимация за толкова малки деца, има ли люлки, пързалки, зелени площи? Има ли басейн за малките? А храната - това най - ме притеснява.....дали в ОИ има нещо подходящо за толкова малки деца? Ще ми е полезно всичко, коео споделите:)

# 172
Друго, което се сещам да ви питам е има ли столчета за хранене за деца в ресторанта?
А как стои въпросът с чадърите и шезлонгите на плажа и на басейна? Лесно ли може да се уредиш или вечно са запазени?

# 173
  • Русе
Да ти пиша и тук. Както ти казах ние бяхме на почти същата възраст. Не съм се притеснявала, но от 8 м сме ги помъкнали на почивка няколко пъти годишно.
Анимацията на басейна е за по-големи деца, там няма как да се включите. Сутрин ходихме на плажа, имаше достатъчно чадъри и шезлонги, морето беше супер за тях. От плажа на обяд 12,30 ч май почваше и после по леглата. Следобед винаги на басейна (за да избегна второто омазване с пясък, който имахме навсякъде). Има детски (бебешки) басейн, идеален за тях. Следобедната закуска беше на басейна, имаше разни кифлички, кремчета, сладолед.
Вечер засядахме на масите, детска дискотека от 8 ч - там бяхме много активни Simple Smile. Междувременно и след това вечеряхме и гледахме и вечерната анимация за нас. Беше им адски забавно, седнали на детските столчета. Винаги си оставяхме разни плодове, питие от вечеря да има какво да хапват.
Давала съм им почти всичко от храната там, ние си ядем всичко и не съм имала проблеми, супи, скара, манджички, плодове, сладолед. След вечеря понякога ги приспивах в количката и пиехме питие на бара на басейна и после ги прибирахме.
Зелени площи няма, само една малка детска площадка, но 1 път стигнахме до нея. На нас като има пясък и вода друго не ни трябва.

# 174
  • В.Търново
Аз мога да дапълня,че наистина няма зелени площи,хотела е на 2км от Царево.Няма къде да се разхождате,поне това знам от другите семейства,посетили хотела.Но на нас това не ни пречи,анимацията била добра,а и поне две вечери ще идем на разходка и до луна парка на селото.Ние не търсим зелени площи.За другото са ти отговорили,басейн за най-малките,люлки има в края на плажа до хотела,има ги на снимките.За други люлки не знам да има.По принцип за най-малките под 2-3год няма аниматори никъде и са отговорност на родителите.Моя малкия е на 3год и половина в момента,ако му е интересно ще се присъедини към детската дискотека,ако не ще му търсим друго занимание,ще ходим повече до Царево,ако трябва. Simple Smile

# 175
  • по морето
Бяхме в хотела през 2007, малко късно виждам темата. В студио бяхме, за децата беше напълно достатъчно. Паркинга е достатъчен. 3 семейства бяхме. Няма зелени площи, на разходки пеша до Царево от Серенити бей не бих хукнал, но това си е лично мнение  Mr. Green. Мястото е бившия къмпинг Нестинарка. Анимацията е ясна, писано е. Храната - сносна, в никой случай на високо ниво. Бирата - не пия бира. Сладоледа също не помня. Басейна е писано. Плажа е хубав. След онази зима и вълните всички плажове по Черноморието се промениха, като доста поражения имаше и при Царево. Никой не пише за една друга атракция - можете да си наемете яхта за деня или за няколко часа от яхтеното пристанище, питате директно по яхтите, дори и да няма табела че се дава под наем дадената яхта - всичко е пазарлък. Аз наех за компанията за няколка часа една много хубава яхта, и децата много се зарадваха, даже им дадохме да управляват в  открито море под ветрила. Ако храната не ви хареса - до църквата има добро място за хапване. Отчето има хотел точно до църквата и заведението доколкото помня също е негово. В Царево всичко се дава под наем, т.е. това също е вариант за почивка за хора с деца които не гонят ОИ и хотелите с всичките им предимства и недостатъци. Хотела го резервирахме през ТУИ Варна като наистина предимство се даваше на чужденци. Друго важно не се сещам.

# 176
Не съм съгласна за това заведение.  На отчето заведението е вечно пълно, трябва да чакаш, сервитьорките са майко мила  Mr. Green а кухнята не е нищо особено. В самото Царево хубав ресторант е този на хотел Чайка друго свястно май няма. Касаба май се казваше. В стария квартал страхотно място е Морска звезда - малко е забутано, но е супер приятно. На плажа под църквата пак в стария квартал има един жестик капан с много приятна кухня, и не на последно място в съседния комплекс на Серенити има изключително приятен ресторант с невероятни пици и детски басейн до него  Mr. Green Другите заведения за мен по-скоро не стават. Моята любима кръчма - Ореха - в стария квартал, тази година яко лъжеха в сметките, Аргото е супер зле като кухня, грамаж и сервитьори.

# 177
  • В.Търново
Малко са семействата,които на ол инклузив ще тръгнат да харчат допълнително пари по кръчми и ресторанти,след като хотела предлага разообразие от ястия и скари.Ние не бихме го направили.Най-много да седнем да изпием по едно кафе или в някоя хубава сладкарница.По-скоро ме интересува наистина има ли такава сладкарница в селото,за луна парка разбрахме че го има. Grinning

# 178
Първо да уточня - не е село   Mr. Green Не, сладкарница няма - аз поне не се сещам за такава Simple Smile Сладки неща - при това пресни - еклерчета и крем пита - има в Ореха, в стрия квартал - Василико, който е на около 15 минути пеша. В града продават по кафенетата и в едни колички на улицата разни пастички, но аз не бих си купила от там. И разбира се в този ресторант, който е до Серенити - там имаше мноооооого хубави десерти

# 179
И разбира се в този ресторант, който е до Серенити - там имаше мноооооого хубави десерти

Кой е този ресторант  newsm78  Между другото десертите в Серенити, особено по- миналата година бяха невероятни  Peace Аз дето не съм фен на сладкото бая хапнах  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт