Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
само мисълта, че ще съм в отпуск и ще съм на почивка ми стига. последните години откакто имаме дете почиваме само юни и времето е било супер. даже първата година на море с малката бяхме първата седмица на юни на Гранд хотел Варна комплекса и морето ставаше за къпане. е, аз предпочитах басейна защото беше сравнително по-топъл. така, че каквото такова. нали сме на почивка!

ПП и ние сме последната седмица на юни в Серенити

# 226
  • На черешата
 Супер, значи ще сме по едно и също време /ние сме от 23-и/.
 Миналата година бяхме на море през третата седмица на юни. Времето беше страхотно, а водата беше необичайно топла, изкарахме чудесно.  Peace

# 227
  • В.Търново
Ние сме от 24 юни,мисля че и mamamishi е от тази дата.  Simple Smile

# 228
Здравейте момичета, аз от голямо чудене къде да почиваме тази година сведох вариантите до два - Серенити или Блу Ориндж. В Блу Ориндж ще ми излезе 200 лв. по скъпо. Някой ако е ходил и на двете места да помага. Защо да избера Серенити, като изключим това, че е по евтино. Искам спокойствие, хубав плаж, хубава храна, любезен персонал.

# 229
  • В.Търново
Ходила съм само в Блу Ориндж,но Серенити го следя от 2011г.На Блуто плюсовете са,че е по-озеленен.Плажа е само от три реда шезлонги и ако си на трети ред може спокойно от там да наблюдаваш децата като си играят на брега,плитко е и водата е топла,не е бурно там морето.Но шезлонгите не стигат за целия хтел,няма и достатъчно свободно място да седнете със свой чадър на предна зона,така мисля.
Минуси според мен,е че храната не е толкова разнообразна,ресторанта е малък,но ние винаги отивахме първи и сядахме все отвън,въпреки че и отвън не стигаха масите за почиващите,анимацията е само на немски и е под всякаква критика.
Плюс за Серенити е,че настаняват в студио или апартамент в зависимост от членовете на семейството,анимацията им е много добра,разообразна храна,голям ресторант,не като на Блуто.Голям плаж,детския басейн е отделен от този за възрастни,което за мен е много добро това.
И двата хотела са все на по 2-3 км. от населено място.

# 230
  • Пловдив
Здравейте момичета, аз от голямо чудене къде да почиваме тази година сведох вариантите до два - Серенити или Блу Ориндж. В Блу Ориндж ще ми излезе 200 лв. по скъпо. Някой ако е ходил и на двете места да помага. Защо да избера Серенити, като изключим това, че е по евтино. Искам спокойствие, хубав плаж, хубава храна, любезен персонал.
Не съм била в Серените, но сме почивали две години на плажа там. Миналото лято бяхме в Блу Ориндж. За мен плажа и морето на Блу Ориндж са по хубави. Плажа е по тесен, но пък като си седнеш на шезлонга си гледаш спокойно детето. Морето е много спокойно, в залив, няма вълнения. А на Нестинарка сме случвали бурно море.
Ресторанта наистина е малък, но пък ние никога не сме чакали. Там почиващите чужденци-немци за мен са много възпитани. Нахранват се и стават, не седят с часове да заемат масите. Храната-на нас много ни хареса.
Със сигурност анимацията на Серените е в пъти по добра от Блу-то, но като ти гледам лентата, мисля, че детето ти съвсем спокойно ще се забавлява с анимацията в Блу Ориндж. Ако беше по голямо със сигурност щеше да скучае. Моята щерка й хареса, а и плюс е, че Блу Ориндж има детски кът. Дъщеря ми доста време изкара там миналото лято. Не мога да се оплача, занимаваха се с нея там. Иначе за вас не разчитайте на анимация. Само на немски е и нищо не се разбира.
Блу Ориндж е много по зелен и красив от Серените. А, и още нещо-май на Серените няма детска площадка/извинявам се ако греша/.
Това е от мен.

# 231
  • ПЛОВДИВ
Ние сме за Серенити Бей-Царево с малко дете сме, дано е спокойно, някой има ли информация за чадърите на плажа? Ще ходим началото на юни, дано е хубаво време, ама с малко дете предпочитам по-рано, по-спокойно е и слънцето не е силно. Как е храната, напитки има ли кърпи?

# 232
  • Пловдив
Ние сме за Серенити Бей-Царево с малко дете сме, дано е спокойно, някой има ли информация за чадърите на плажа? Ще ходим началото на юни, дано е хубаво време, ама с малко дете предпочитам по-рано, по-спокойно е и слънцето не е силно. Как е храната, напитки има ли кърпи?

Чадърите на плажа за първа година са безплатни, така че едва ли някой има информация колко ще са заети. Храната е ок, напитките също. Кърпи има в стаите- плажни не.

# 233
Плажа при Блу ориндж е от най хубавите в България-ситен пясък и плитко и спокойно море! Плажа на нестинарка, особено последната година, не струва и наполовина! Беше много каменисто и децата трудно влизаха във водата!
Иначе храната е ок, анимацията е доста добра и на български!
В ресторанта са много любезни.
На мен лично Царево ми е по-скучно от Созопол ..

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 18:40 от second

# 234
  • София
НОрмално е Царево да ти е по-скучно...там туризма е съвсем друг вид от този в Созопол. В Царево няма безброй дискотеки, барове, казина...и е наистина ако искаш да почиваш и разпускаш. Ако искаш нощен живот, не етам мястото.

Това ми е 6 годишния опит с Царево и южното черноморие  Mr. Green

# 235
Simple Smile))) с тия герои от подписа ми такъв нощен живот ми се е зафирмил, чеееее Joy
Просто имах предвид че атмосферата е друга някак си, Царево си е твърде заспало.( не исках да обидя някой)

# 236
  • Пловдив
Няма какво да си говорим-Созопол си е Созопол. Красиво е! В Царево няма такива крастоти. Но пък за разходка с малки деца Царево е по добре.
Дъщеря ни миналото лято много се изнерви от разходката в Созопол. Много народ, много блъсканица.
В Царево, макар и по постно, разходките бяха по приятни за детето.
Не, че сме се разхождали кой знае колко  Laughing При All Inclusive, ходим на разходка 1-2 пъти от 7 дневен престой до града.  Wink

# 237
  • На черешата
 Миналата година децата нито веднъж не пожелаха да дойдат на разходка с нас. Бяха се събрали една голяма тумба деца и опитите ни да ги разделим за да отидем на разходка "удряха на камък". Беснееха до късни доби, тичайки наоколо. До вечеря не можехме да ги измъкнем от басейна. Така че липсата на място за разходка не ме притеснява много.  Peace

# 238
  • София
Simple Smile))) с тия герои от подписа ми такъв нощен живот ми се е зафирмил, чеееее Joy
Просто имах предвид че атмосферата е друга някак си, Царево си е твърде заспало.( не исках да обидя някой)

съгласна!
На мен като ми се ходи някъде отскачам в съседство. Лично не харесвам Созопол и Приморско, точно заради блъсканицата, но прекаленото спокойствие в Царево може да те докара до лудост  #2gunfire

# 239
  • В.Търново
На Серенити детската площадка всъщност е в пясъка в близост до хотела.Вижда се на снимките.
А на нас Созопол не ни хареса.Направи ми лошо впечатление мръсотията в града,липсваха кошчета,срещнахме кошчета няколко на брой за дългата ни разходка.Боклуци преливаха от тях,по земята....абе ужасно!  ooooh! По крайбрежната заведение до заведение,пръскаха се по шевовете с народ,люлките им бяха пръснати,на едно място влакче,блъскащи колички и едно въртящи самолетчета,на 500метра по-нататък бънджи,друга вартележка....
Лоши отзиви за плажа на Серенити е имало само миналата година,заради зимната буря.Дано нещата са по-добре тази година! Praynig
Моя голям син ще се радва повече на по-бурно море.Малкия пък не искаше да влиза в морето,сигурно и сега ще е така,защото от сега ми казва,че няма да се къпе в морето,а и сигурно юни ще е студена водата.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт