Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Миналата година до площадката имаше и голям надуваем батут, платен беше, но не беше скъп  Peace

# 241
Честно да ви кажа,в Созопол не бих отишла и пари да ми дават Stop
Ходихме веднъж на разходка...е няма такава лудница.Народ,блъсканица,не можеш да се разминеш,пияни чужденци...мъж ми,дето е по принцип върха на спокойствието се изнерви,а аз направо #Crazy
Смятам,че идеята на ол-инклузива е точно да си стоиш в комплекса,наслаждавайки се на добро обслужване,храна,анимация и т.н.Повечето отиваме там за 5-7 дни,а не за месец,че да ни втръсне хотела и забавленията в него и да търсим такива навън.Това е лично мое мнение Peace
Който иска зеленина,разходки,дивна природа и т.н.,трябва да се насочи към друг вид почивка.
Повече от убедена съм,че Серенити ще задоволи изискванията ни за прекрасна и спокойна почивка и го пожелавам на всички в темичката ни Hug

# 242
  • София
Миналата година в началото на сезона наистина имаше проблем на плажа НЕстинарка с изнесените от бурята камъни и замъкнатия на вътре в морето пясък...но в средата на август бяха поразчистили камъните или поне имаше пътечки Simple Smile

Тази година нямаше такива драми с морето...като отида по Великден ще ви споделя как е положението Wink

Мястото е прекрасно, така че мисля няма да има разочаровани!

# 243
  • София
Лелеее,два месеца съм в ремонт и колко сте изписали.
Аз нали резервирах още януари и се успокоих,и не съм даже разглеждала.
Та да се запиша и тук-ние, окончателно вече,сме от 23 юни до 4 юли;с доста хора ще се засечем.
Направо ми оправихте смотаното ремонтно настроение,с тия въпроси на Роси,с тия астро -метео прогнози Joy,
Росина,как издържаш ,човече,на толкова тормоз.Аз си мислех,че аз съм притеснителна Hug
Мен ме притеснява вече само да сме здрави,другото се преживява и не може да развали почивката;та само затова се тръшкам-  като останат две седмици-почвам да следя всяко кихане,смъркане и не дай Боже някой да се задави и да се изкашля Shocked
Хайде и от мен хубаво време края на юни,пък съм сигурна,че ще е готино

# 244
Хайде пак да се включа  Mr. Green Както вече съм писала, аз имам апартамент там, така че познавам повече от добре мястото и морето. Най-чисто от водорасли, мръсотии и прочие гадости е морето праз юни месец. От началото на юни става за къпане, но е малко хладничко, в края на юни вече е ОК водата. (Не забравяйте, че Царево е много на юг и водата е доста по-топла, отколкото нагоре по черноморието Simple Smile )Най-мътна и мръсна е водата през август - имало е вече много хора, а и не на последно място - цъфти планктона и водата става мътна. Това си има своите добри страни, защото може при някое нощно къпане да се видите обляни в светлина - планктонът фосфоресцира на светлина Simple Smile
Относно притесненията Ви за хубавото и лошото време, имайте предвид, че в този район е изключително рядко да вали през лятото. Дори и да вали времето се оправя за по-малко от половин ден. Надявам се да съм ви била полезна Simple Smile Извинете ме за дългия пост

# 245
Ето затова по- ни хареса първата година, от 28 юни бяхме тогава.
Тази година имам седмокласничка, но от догодина на море началото на юли.
Август за мен е прекалено фрашкан, горещ и ....далечен  Laughing

# 246
  • Sofia
Ето затова по- ни хареса първата година, от 28 юни бяхме тогава.
Тази година имам седмокласничка, но от догодина на море началото на юли.
Август за мен е прекалено фрашкан, горещ и ....далечен  Laughing

и аз мисля, че в края на юни ще е достатъчно топло и ще си изкараме супер.

# 247
  • Пловдив
Относно притесненията Ви за хубавото и лошото време, имайте предвид, че в този район е изключително рядко да вали през лятото. Дори и да вали времето се оправя за по-малко от половин ден. Надявам се да съм ви била полезна Simple Smile Извинете ме за дългия пост
Ние като бяхме 2010г, като се развали времето/дъждовно/ 3 дни не се оправи, за съжаление.  Confused
Така, че всичко е много относително и не може да се предвиди. Пожелавам на всички много слънце.

И да ви зарадвам  Grinning Тази година в Царево ще има 3 нови детски площадки, както преобразена крайбрежна алея.
http://globusnews.net/2013/72161
http://globusnews.net/2013/70884

# 248
Ние като бяхме 2010г, като се развали времето/дъждовно/ 3 дни не се оправи, за съжаление.  Confused
Така, че всичко е много относително и не може да се предвиди. Пожелавам на всички много слънце.

ето това исках да кажа, че се случва изключително рядко и то в периода преди 15 юни и след първи септември. През останалото време не се разваля за такъв период времето - Вие кога бяхте не море 2010? Не казвам, че е невъзможно, но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО слабо вероятно. Аз по малко от месец не стоя и да ти кажа честно понякога се моля за лошо време, ама йок  Mr. Green

# 249
  • В.Търново
Ние като бяхме 2010г, като се развали времето/дъждовно/ 3 дни не се оправи, за съжаление.  Confused

И да ви зарадвам  Grinning Тази година в Царево ще има 3 нови детски площадки, както преобразена крайбрежна алея.
http://globusnews.net/2013/72161

http://globusnews.net/2013/70884

Това са хубави новини!
А за времето дано е така,колкото по-топло през юни,толкова по-добре!!!Дано и морската вода е поне 24 градуса! Praynig

# 250
  • Пловдив
Mama na Misho, 2010г бяхме от 05,07-12,07 Три дни не стъпихме на плажа.
А пък 2011 година бяхме последната седмица на август-имахме 2 дни много ветровити/макар и слънчеви, но беше хладно/ и бурно море.  Confused
Такъв ни е бил късмета.  Simple Smile

# 251
  • София
100% зад Mama na Misho ! Аз всяка година като отида се моля за температури под 35 градуса. Едно лято в средата на юли не мръднах от дебелата сянка под асмата 10 дена...то не се дишаше...

Има ветровити дни да, и бурно море, но това е вероятно предимно през август, когато има и мъртво течение. Една година само съм засичала дъжд през лятото и използвахме тези дни за разходки - из Странджа, пикник, Аркутино, ,резерват ропотамо, Беглик таш, Велека..има какво да се види там.

Като има вятър ходим към Синеморец на плаж, защото там плажа е много навътре, затворен е и далеч по-спокойна е водата, ако има вятър.

Но каквото и да си говорим, времето си е време, не можем да се борим с него!

# 252
Всъщност миналото лято през юли имаше доста дни с много бурно море и супер силен вятър... Залят до средата плаж, паднал първи ред чадъри и "локви" морска вода с рояци мухички в средата на плажа.. За човек който ходи за 5 дни например-това си му е цялата почивка. Така че не мисля че може да се съди за времето по предходно в същия период

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 09:22 от second

# 253
Заливът на Нестинарка е голям и открит към морето. Това предполага при бурно време да се отразява най-много на него от всички плажове в Царево. Аз все пак под лошо време имах предвид дъжд, а не вятър. При вятър винаги може да смените плажа - Синеморец е много добра идея, както и малкия плаж под църквата в стария квартал (само че там има много скали и мухички, но за сметка на това и много миди и раковини  Mr. Green). Аз предпочитам вълни и вятър, така че за мен това време е перфектно  Mr. Green

# 254
Само че когато си инклузив смяната на плажовете е малко извън идеята на този тип почивка. Като не си ангажиран с нищо-може и един месец плаж да не повториш. Щото все пак да се грабнеш до синеморец, или силистар, или аркутино -си е целодневно занимание.
Ако си в Реджина, както съм ходила преди- не повторих плаж.
Но хората избиращи инклузив според мен, са такива които не желаят почивката им да е тип номад:-)

Общи условия

Активация на акаунт