Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Във всички хотели,в които сме били сме си носили питиета за терасата в стаята.

# 316
  • В.Търново
Б Блу Ориндж миналото лято и ние си носихме сокове късно вечерта в стаите,а и през деня.Но по принцип мисля,че имаше залепени бележки,че не трябва и питиета да се носят по стаите.

# 317
Б Блу Ориндж миналото лято и ние си носихме сокове късно вечерта в стаите,а и през деня.Но по принцип мисля,че имаше залепени бележки,че не трябва и питиета да се носят по стаите.

Не сме опитвали, ние не сме фенове на соковете, пием си основно вода. Алкохол или коктейли си пием на бара и като се качим по стаите направо лягаме. Никой няма да ви направи забележка, ако са в пластмасови чаши според мен, виж в стъклени е кофти, аз не бих разнасяла

# 318
  • Пловдив
Ние редовно си носихме бира в стъклени чаши и в Саут Бийч и в Блу Ориндж. На другата сутрин си ги сваляхме на бара. Даже една сутрин в Блу Ориндж едната рецепциониска ми каза да й дам чашите на нея, тя щяла да ги остави на Лоби бара.  Peace И редовно сме минавали покрай рецепцията с чаши, никой не ни е казвал нищо.
Иначе за храна съм на мнение, че трябва да е забранено. Не е редно да ядеш в стаята.

# 319
...
За Резово-аз много четох в нета и гледах снимки и на 100% и ние ще го посетим. На нас от Ахтопол ще ни е още по близо. Не е за изпускане това място за разходка. ...
Не съм сигурен за същото Резово ли говориш ... но то друго няма - след Синеморец поне.
Ако искаш да си изгубите времето - иди!
И аз много исках, е няма такова умряло село (не ми се нахвърляйте, аз също съм от село), но Резово е ...няма кой да те наплюе, от високото виждаш плажа - 10 кв.м. занемарена пустош, реката дето е граница и един турчин военен с автомат. Това е. Плажа в турско е огромен и необитаем, изглежда ми толкова хубав и ненаселен, колкото южният плаж на Приморско.

# 320
  • Пловдив
Ники, всеки си има гледна точка.  Peace Мен пък точно това ме превлече. Малко, откъснато от света село. Спокойно, със старите къщи. За плажа-жалко, че не е това което е било, когато е имало страхотен бар. Но и гледката с Турция ми стига от плажа.

# 321
Така е - вкусове всякакви Simple Smile

Иначе и аз също чакам оферти за Серенити - единствено ме притеснява липсата на зеленина...

# 322
  • В.Търново
Ники,какви оферти чакаш,ако е за Ласт минит миналата година чак в края на август нещо бяха пуснали...иначе ранните вече минаха и бяха с 15 % отстъпка.

# 323
Върти ми се нещо в главата,че миналата година септември имаше изгодна оферта за Серенити newsm78 Аз още миналата година си го заплюх тоя хотел понеже Simple Smile

# 324
  • Пловдив
Върти ми се нещо в главата,че миналата година септември имаше изгодна оферта за Серенити newsm78 Аз още миналата година си го заплюх тоя хотел понеже Simple Smile

Да, ние бяхме от 8-ми септември в апартамент изглед море само за 48лв  на човек - платихме 475лв за 5 нощувки.... на място доплатихме за още една.

# 325
  • София
Ей сега се завърнах от Царево. Посетих и Серенити и плажа и двете се готвят за туристи.

Водата беше около 17 градуса и идеално за плаж. Вече мога да се похваля с тен Simple Smile
В Серенити усилено се подготвят за отварянето, ресторанта е пребоядисан и с нова цветова гама.

Тази година няма да има толкова камъни, колкото миналата, но и морето е "изяло" част от плажните ивици.

Да видим като започнат концесиите и дренажите, може да "откраднат" малко плаж още от морето Simple Smile

# 326
  • В.Търново
desideskata,в смисъл как е изяло плажа морето,сериозно ли...тази зима нямаше сериозни бури,само една по-така,но не беше като миналогодишната?!   Confused
Имаш ли снимки от плажа?
Сватбата мина ли? Simple Smile За кога беше?

# 327
  • Пловдив
Плажа е доста широк, така, че мисля, че няма смисъл да се притеснявате, от това, че морето е изяло част от плажа. А и като се почисти, изравни, ще стане идеално, сигурна съм.

Между другото съм гледала снимки на плаж/не на Нестинарка/ преди сезона и по време на сезона-голяма разлика. Така, че за лятото ще се постараят, сигурна съм и плажа ще си е хубав.
Иначе пясъка на Нестинарка не е от най-хубавите. В смисъл, че не е ситен и златист, така се набива в банските,  Crazy но си е хубав плажа де.

# 328
  • София
Специално за плажа Нестинарка например "изчезнала" е 1/5 от ивицата, докато при централния плаж на Царево липсата е 50%. Да преди сезона правят дренажи и изкарват пясък и заравняват, почистват..така че няма никакви проблеми.
Мнооого по-добре от миналата година, когато хем беше вкарало пясък на вътре в морето, хем беше изкаралло камъни Simple Smile

Сватбата е на 24 май, така че това бяха предпослени проверки на терените Wink

Това е снимка на плажа (аз се намирам в средата му и не се вижда дясната половина от него. Много лошо е качеството, понеже я правих с телефона..но все пак за придобиване на представа става:

В лявата част се виждат Реджина Маре и Серенити бей в дъното Simple Smile

# 329
  • В.Търново
desideskata ,благодаря ти за снимката!
Да се надяваме наистина,че всичко ще е тип-топ за сезона!  Grinning
Пожелавам ви приятно изкарване на сватбата,с много емоции и веселба!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт