Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Благодаря Simple Smile
И на всички вас една наистина спокойна почивка и много хубаво време  Mr. Green

# 331
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, поизчетох темата, дали има столчета за хранене за бебето в мястото за хранене, ние сме с бебе на 1 г.

# 332
Julia78 , да има столчета за хранене.Не се притеснявай.

# 333
  • ПЛОВДИВ
Мерси, то незнам дли ще има хрна подходяща за дете на 1г. но поне на столче ние ще можем да хапнем  Laughing

# 334
  • софия
Ima supi i gotveno stavat za munichki detsa

# 335
  • Русе
Ние бяхме на година и няколко месеца, нищо не съм носила от нас, ядяха само храната от там. Супи, манджички, риба, месо, картофки, плодове, салати, абе всичко. И сладолед разбира се Simple Smile.

# 336
  • ПЛОВДИВ
ами да, то по-добре да яде готвени супи, отколкото пюрета, щом казвате, че стават, сег ми е по-спокойно,  Simple Smile

# 337
  • Пловдив
Миналата година малкия беше на 11 месеца като бяхме там. Само 1 път му взех пюре от храната. Не че не става, но бях наготвила няколко манджички и ги бях замразила. Закарах си ги замразени до морето в хладилна чанта (от сгъваемите) и всеки ден му размразявах по 2 бурканчета. За закуска му взимах от киселото мляко и му слагах бисквитки... или пък му правех от разтворимите каши.

# 338
И ние ще сме с близнаци на година и 5 мес и се чудя дали ще хапват от храната, която готвят в ресторанта, че са много капризни. Но ще пробвам, ако не - ще купувам пюрета. И аз мислех да мъкна готвено от вкъщи, ама голяма хамалогия ще е. Дано да има повече столчета за хранене:)

# 339
  • Русе
Има, има, столчета, две за нас винаги имаше и оставаха свободни, че често се случва да са само по 2 в ресторантите.
За храната - само първата година носех, след това не виждам смисъл и с това да се натоварвам, все пак отивам на почивка. Все за 4-5-6 дни, че не са яли изключително разнообразна храна децата, не мисля, че е проблем, ако в останалото време ги храним както трябва. Винаги има супа, месце, картофки, ориз и салата. Така че и това да ядат децата нищо няма да им стане за няколко дни.

# 340
Има ли в хотела закрит басейн,или отопляем външен?

# 341
Има ли в хотела закрит басейн,или отопляем външен?

Не, нито едното.

# 342
И ние ще сме с близнаци на година и 5 мес и се чудя дали ще хапват от храната, която готвят в ресторанта, че са много капризни. Но ще пробвам, ако не - ще купувам пюрета. И аз мислех да мъкна готвено от вкъщи, ама голяма хамалогия ще е. Дано да има повече столчета за хранене:)

Пюрета и детски храни в близост няма! Чак на централната улица на Царево има заредено магазинче.
От опит-супите са ок за децата. Миналата година бяха изключително горещи обаче в тия съдове, в които ги държат и трябваше да чакаме доста докато са с нормална темп.за хранене, през което време моето се изнервяше..

# 343
  • Русе
Слагай бучки лед Simple Smile, така правим ние. Наистина като цяло в съдовете не само там са много горещи и гладниците трудно чакат.

# 344
Слагай бучки лед Simple Smile, така правим ние. Наистина като цяло в съдовете не само там са много горещи и гладниците трудно чакат.

Бих се въздържала от подобна практика, ледът се прави от чешмяна от вода, от както преди 10-тина години спряхме да пием чешмяна вода на море не сме имали проблеми с чревните вируси.
Миналата година във Варна, ако не се лъжа, имаше заразени от едно заведение, впоследствие се доказа, че е от леда.

Р.Р. Лед само във водката  Heart Eyes, тя го дезинфекцира  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт