Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Може да сипете малко прясно мляко студено - аз така действам при врели супи Simple Smile

# 346
  • Русе
Аз честно да си кажа на това с водата не знам дали да вярвам или не. Години наред ходим с едни приятели на море, те винаги пият само минерална вода, на децата внимават какво дават и т.н. Ние пък си пием от чешмата вода, не повтаряме море (град), че да кажем, че е от това. И децата не ги вардя кой знае колко. Като резултат - те имат стомашни проблеми, ние не (да чукна на дърво). Само, ако единия от моите ако изпие достатъчно много морска вода, се опитва да се разстрои. Така че не знам кое е вярно и кое не, а и не мисля, че от 1 бучка лед, ще стане нещо.
Знам, че ще изтърпя критики сега, но това си е мое мнение.

# 347

Знам, че ще изтърпя критики сега, но това си е мое мнение.

А, критики, ти пък, тук даваме само съвети и напътствия  Heart Eyes
Аз помня с голямата какви адове сме минавали, като чуех море ми прилошаваше.
Това забелязах, затова споделям  Peace

# 348
  • Русе
Да, да, разбирам те. Знам, че всички се страхуваме от тези морски вируси, особено с децата. Но такива неща се случват не само по морето, за съжаление.
Затова и гледам да не задълбавам сериозно предварително, защото се случват.

Сега си знам само, на единия давам пробиотик в деня, в който тръгваме, че наистина много морска вода пие. За другите неща, ако стане.

# 349
  • В.Търново
Проблема е всъщност в мръсотията в морската вода.Аз навремето колко морска вода съм изпила като малка и един път не съм имала разстройство,но тогава бяха други времена...,ех,колко чисто беше тогава морето,плажовете....А за водата от чешмите в някои морски градове наистина не е хубава за пиене.Организмът ни е свикнал на нашата си вода и като пием от някой морски град вода тя е с друго съдържание на минерали,дезификанти и т.н.Всяка вода е с различно съдържание на тези вещества и всеки организъм понася различно това,най-уязвими са децата.Например чешмяната вода в Поморие,Албена,Варна и др. не са хубави за пиене.Лично даже навремето хазяите ни от Поморие са ни казвали лично,че не им е хубава водата за пиене и по-добре да си вземаме минерална.
Ето една полезна статия:
http://zdravno.com/cheshmqnata-voda-e-himicheska-bomba-sys-zakysnitel
Малко се отплеснахме от темата.....

# 350
Записвам се да следя  bouquet
Резервирала съм за седмицата 22-29.06., надявам всичко да е ок, това беше единствения хотел, за който прочетох толкова суперлативи и ме устройваше като цена Peace Дано и времето тогава да е добро и да става за плаж и къпане, че не ми се мисли дребния какво ще го правя цяла седмица, ако попаднем на някакви дъждове Praynig

# 351
Ехаа,компанията ни се увеличава HugДоста ще сме май в края на юни и не се тревожете,времето ще е прекрасно Peace

# 352
  • В.Търново
Тъкмо и аз това си помислих,че компанията ни за края на юни се увеличи доста. Grinning
Дано.....и аз се моля времето да е хубаво и водата да е достатъчно топла за къпане!  Praynig

В нашата група в градината доста време върлува едра шарка,днес има нов случай.Притеснявам се,защото малкия и големия ми син не са карали,даже и аз като малка е било под въпрос дали е шарка това,което е избило по мен.Само да не се ошарим за морето.Ако стане нещо такова какво да правим?Ако изместим почивката ни в други дати ще има ли неустойка?

# 353
Роси,мисля че няма да има проблем да се преместят датите,Съни Турс са доста коректни в това отношение PeaceНо тя шарката дори и сега да ви хване,до края на юни ще сте бомба LaughingЗнам,защото аз я карах на дърти години когато мойто диване се ошари.

# 354
  • В.Търново
Нали има инкубационен период,така че може да избие и след 2 седмици примерно.Аз последно сумата трябва да я внеса в Съни Турс най-късно до 10 юни.След пълно плащане може ли да се преместят датите и евентуално доплащане,но то може би вече ще е без отстъпка. Sad
Друго да питам.Не пазя касовия бон от първото плащане,предполагам,че няма да има проблем...Те май не я искаха касовата бележка при второто плащане,нали?

# 355
И аз до 10.06 трябва да внеса останалата сума,в офиса направо ще отида.Мисля,че и след пълното плащане могат да се преместят датите,но ще е според цената за периода,ама не го мисли,всичко ще е наред PeaceОколо 10 дни е инкобационния период на шарката.На нашите приятели малката дъщеря я изкара сега много леко за около седмица,но пък зарази и каката,която има бал на 24-ти Crazy

# 356
  • В.Търново
mamamishi ,благодаря ти!Това последното в поста ти ме разсмя малко...,дано каката се оправи до 24-и,че при по-големите минава по-трудно.Един наш колега го тръшна зимата шарката и каза 3-4 дена е поддържал 39 градуса.Представям си аз да се ошаря на тези години...Simple Smile)
mamamishi ,ти от къде беше?Може да се засечем в офиса на Съни,в Търновския офис ли ще идваш?

# 357
Може,що да не се засечем WinkОт Г.О. съм LaughingАма и да не се засечем там,в Серенити няма начин да не се засечем Hug
Мен ме порази шарката на 30г.,беше едно от най-ужасните преживявания в живота ми....без малко да ме вкарат в болницата на системи.А детето я изкара точно с 5 пъпки и без никакви други екстри,така че е си е добре децата да си я изкарат докато са по-малки Peace

# 358
  • На черешата
 mamamishi , лентичката за възрастта на сина ти искренно ме зарадва.  Mr. Green Моята 11 годишна девойка попита дали само с бебета ще е пълен хотела, успокоих я, че ще има минимум един неин връстник.  Laughing

# 359
О, на тийновете няма да им видите очите  Laughing
Голяма банда се заформя винаги, даже езикова практика   Peace

Общи условия

Активация на акаунт