Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Privet!Vsivhko e na nivo!Dogodina pak tuk!tuk sme za treta godina

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 23:57 от dilyanad

# 391
  • В.Търново
dilyanad,като се върнете разказвайте подробно!Приятна почивка!  Hug

# 392
Здравейте момичета, да се запиша да следя, че нещо съм му хвърлила око за края на юни на този хотел. От къде резервирате вие, къде са най-ниските цени?

# 393
  • София
Вече платих и останалата част,няма връщане.
Хубаво време на ранно-юнските почиващи.
А на нас, многото за края на юни,стискам палци за време и най-вече здраве,че сега се мъча с една пневмония...не е истина Cry

# 394
  • В.Търново
Вече платих и останалата част,няма връщане.
Хубаво време на ранно-юнските почиващи.
А на нас, многото за края на юни,стискам палци за време и най-вече здраве,че сега се мъча с една пневмония...не е истина Cry
Бързо оздравяване,че аз зимата се мъчех цял месец с пневмония,после още около месец и половина имах хрипове и изкаран един бронхит и след това една настинка. Hug
Трябва много пазене,много!Никаква настинка дори! Peace

ioana_g ,ранните резервации от 15% минаха.Бяха добри отстъпките,сега не знам как е,аз резервирах през Съни Турс.

# 395
Сега има пак отстъпки за юни от сайта на хотела

# 396
  • София
Моето събиети мина като на филм Simple Smile
Благодаря, rosinauzunova.

От храната, обслужването и ресторанта сме много доволни. А и докато обикаляхме и гледахме как подреждат и се подготвят за обяда и вечерята - не видях нищо притеснително. Влизах няколко пъти в кухнята - беше чисто и персонала беше с предпазни мерки.
За чадърите, незнам дали са платени - аз не гиизползвам по принцип че ходя късно на плаж като няма слънце или пък си нося мой.

Ако се сещате за още нещо питайте - надявам се да мога да отговоря Simple Smile

# 397
Деска, честито, след филма ти пожелавам една безкрайна приказка  Heart Eyes

# 398
Честито на младото семейство и от мен  bouquetДа сте много,ама много щастливи,влюбени и усмихнати!
Чета хубави неща за хотела и чакам първите завърнали се с подробни разкази в картини Simple Smile

# 399
Хайде момичетата, които са там да споделят как е температурата на водата-в басейна и морето, става ли за къпане?Че ние сме от 6-ти и ми е малко притеснено.

# 400
  • В.Търново
О да,и мен много ме вълнува температурата на морето и баасейните.... Grinning

# 401
  • ПЛОВДИВ
Имам още един въпрос, има ли в стаите микровълнова или друга печка или котлон, че малчо си ска попарка сутрин  Wink

# 402
Имам още един въпрос, има ли в стаите микровълнова или друга печка или котлон, че малчо си ска попарка сутрин  Wink

На мен в TUI ми казаха, че апартаментите разполагат с оборудван бокс - има котлон, кафе-машина и т.н.

# 403
  • Пловдив
Има и котлони, има и микровълнова печка.

# 404
  • ПЛОВДИВ
много ви благодаря за отзвите, да знаем какво да слагаме в багажа, че аз да си кажа доста се притеснявам с дете на 1,1 г. сме, но не искам да го оставям  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт