Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • В.Търново

Вижда се да има и тостер.

В апартаментите:

Спалня с баня (душ/WC, сешоар)

Дневна с разтегателен диван 

Кухненски кът (хладилник, микровълнова печка, тостер, кафемашина, 2 керамични котлона, посуда)

Допълнителна тоалетна

Два телевизора (кабелна телевизия)

Централен климатик с индивидуално регулиране

Директен телефон

Балкон или тераса

Сейф

Бебешко легло при необходимост

Студията:

Просторна стая със спалня и фотьойл

Кухненски кът (хладилник, микровълнова печка, тостер, кафемашина, 2 котлона, посуда)

Баня (душ/WC, сешоар)

Кабелна телевизия

Централен климатик с индивидуално регулиране

Директен телефон

Балкон или тераса

Сейф

За сейфа изисква ли се допълнително заплащане?

# 406
Какво държите в сейф по време на почивка  newsm78

По въпроса- идея нямам  Laughing

# 407
Имам и аз питане. Има ли интернет в стаите?
Също така в сайта на хотела пише Шезлонги и чадъри на плажа срещу заплащане, а по агенциите е уж безплатно в all incl. Та как е всъщност, някой знае ли?
Иначе за сейфа, ние лично държим документи, пари, карти - все пак си на all incl и не ги носиш в себе си, скъп фотоапарат по време на плажа, и лаптоп ако сме взели.
Иначе пише, че сейфа е безплатен, поне в сайта на хотела. Където са описани услугите, на платените има звездичка. На сейфа няма, т.е. би трябвало да е безплатно.

# 408
  • Пловдив
Ползването на сейфа се заплаща допълнително на рецепция. Във апартаментите си има сейф, но за да го ползваш плащаш и ти изпращат едно момче, което слага някакви батерии и ти си вкарваш твой код, след което можеш да го ползваш.
 Поне до миналата година интернет в стаите нямаше. Ние си носихме безжичния, но беше голяма мъка.

# 409
Каква е цената на ден за сейф в апартаментите? Някой знае ли?

# 410
  • Пловдив
Каква е цената на ден за сейф в апартаментите? Някой знае ли?

За 8 нощувки миналата година платихме 40 лв. за сейф.

# 411
Благодаря  Hug
Все си мисля, че когато си на all-incl и цената на сейфа трябва е включена, но не би ...

# 412
  • В.Търново
Значи е платен,мисля че на всякъде се плаща.Спомням си,че като почивахме в Добротица-Албена през 2010г. от хотела направиха подарък безплатен сейф за престоя ни там.

# 413
  • ПЛОВДИВ
rosinauzunova , благодаря, така придобихме представа как изглежда апартамента и какво да носим Hug
И никой не пише как е времето там Grinning

# 414
  • В.Търново
Няма защо,важното е да сме полезни един на друг!  Hug

# 415
Имам и аз питане. Има ли интернет в стаите?
Също така в сайта на хотела пише Шезлонги и чадъри на плажа срещу заплащане, а по агенциите е уж безплатно в all incl. Та как е всъщност, някой знае ли?
Иначе за сейфа, ние лично държим документи, пари, карти - все пак си на all incl и не ги носиш в себе си, скъп фотоапарат по време на плажа, и лаптоп ако сме взели.
Иначе пише, че сейфа е безплатен, поне в сайта на хотела. Където са описани услугите, на платените има звездичка. На сейфа няма, т.е. би трябвало да е безплатно.

Интернет в стаите няма. Даже 3G не се хваща на места.

Чадър/шезлонг на плажа досега бяха платени-по 5лв. Не знам дали тази година битката за шезлонги по басейна няма да се пренесе на плажа в ранни зори.

Сейфа е малък -лаптоп не би могъл да се побере.

# 416
В Добротица сейфа винаги  е бил безплатен.

# 417
  • Пловдив
Julia78, спокойно. Попара можеш да направиш и в ресторанта. Би трябвало да има тостери за филии/ако я правиш със сухар/, топла вода, масло и сирене.  Peace Не съм била в Серените, но в другите хотели има, така, че съм сигурна, че и там ще има.
За сейфовете-ние също ходим на море с лаптоп и професионален фотоапарат. Всичко, както и парите държим в стаята, не сме имали проблеми до сега. Всичко държим в стаята, а в нея само спим, през другото време сме навън.

# 418
И ние всичко си държим в стаята, никога не сме имало проблем /пу-пу/, затова ми е чудно за сейфа  newsm78

Попара една време правех със купени сухари /не помня марката  Embarassed/

# 419
Шезлонгите и чадърите на плажа наистина ли се плащат Shocked, уж платих оферта с безплатни такива... Confused Интернет WI FI читав никъде ли няма?

Общи условия

Активация на акаунт