Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Plovdiv
Досега винаги съм резервирала през Визит. Бихте ли споделили мнение за ТУИ?

# 46
На мен от ТУИ ми дадоха 45лв по-скъпа оферта Peace

# 47
Досега винаги съм резервирала през Визит. Бихте ли споделили мнение за ТУИ?

raial и аз не бях ползвала техните услуги но направих запитването и ми дадоха много добра оферта. Превела съм 30% аванс а останалите се плащат 30 дни преди отпътуването. Комуникацията за сега е отлична. Надявам се да продължи така.

# 48
  • София
lgrozdanova и аз съм планирала почивка от 29 Юни до 6 Юли. За сега имам оферта само от Визит, но както се и опасявах, предлагат настаняване само в апартамент.
Ще взема и аз да пусна едно запивнане до ТУИ, да сравня офертите  Simple Smile

# 49
  • Пловдив
Момичета, присъединявам се и аз към вас. Вече направих резервация от 29 юни до 06 юли.
Резервирах през TUI защото ми дадоха оферта с 200 лв по малко от Съни Турс. Надявам се времето да е с нас и да изкараме страхотна почивка. Жалко само че е още далеч, но пък дано чакането да си заслужава. Grinning

Пуснах запитване до ТУИ. Ами че те ми дават с 200лв. по-висока цена. Както и да го смятам за края на август в апартамент изглед море с 2-те деца през визит ми излиза 875лв. за 5 нощувки- Туи ми писаха 1055лв. По мои сметки и двете деца са ми безплатно. Едното се води още бебе, а другото е на 7 години.  Thinking

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 16:26 от _Пепи_

# 50
Пепи а на мен през визит ми дадоха за края на август 867лв от хотела с 10лв повече на ден. newsm78

# 51
Момичета, присъединявам се и аз към вас. Вече направих резервация от 29 юни до 06 юли.
Резервирах през TUI защото ми дадоха оферта с 200 лв по малко от Съни Турс. Надявам се времето да е с нас и да изкараме страхотна почивка. Жалко само че е още далеч, но пък дано чакането да си заслужава. Grinning

Пуснах запитване до ТУИ. Ами че те ми дават с 200лв. по-висока цена. Както и да го смятам за края на август в апартамент изглед море с 2-те деца през визит ми излиза 875лв. за 5 нощувки- Туи ми писаха 1055лв. По мои сметки и двете деца са ми безплатно. Едното се води още бебе, а другити е на 7 години.  Thinking

Пепи ами явно и този вариант е възможен. На мен лично през Визит ми дадоха цена за студио 1059лв за периода 29 юни-06 юли, а ТУИ ми предложиха 853лв (436евро ако трябва да съм съвсем точна.)

# 52
  • Пловдив
Пепи а на мен през визит ми дадоха за края на август 867лв от хотела с 10лв повече на ден. newsm78

Не съм питала визит- просто сметнах грубо и не сега а преди няколко дни , та за това явно не е точна сметката ми (карах по памет)
От хотела винаги е по-скъпо. Съни-турс ползват допълнителни отстъпки и могат да си позволят по-ниска цена. Миналата година решихме да останем още 1 ден, че времето се оправи и платихме повече за нощ отколкото през визит.

# 53
  • Plovdiv
И аз пуснах запитване към двата туроператора. Офертата през Визит за двама възрастни с две деца /4г. и 10г./ за средата на юли е с 330лв. по-евтина от офертата на ТУИ.

# 54
  • София
Имам отговор от ТУИ - за двама възрастни и две деца до 12 години, за настаняване в периода 29 Юни - 6 Юли, за 7 нощувки - 480 евро в студио.
Офертата на визит е за период 30 Юни - 6 Юли, за 6 нощувки - апартамент изглед парк - 1111 лв., апартамент изглед море - 1225 лв.
И при мен през ТУИ ми излиза по-евтино. По груби сметки ми излиза 67лв. на човек.

# 55
Здравейте,
ние сме семейство с две деца,едното бебе. Пуснах запитване и към визит, и към хотела, и към ТУИ, през визит ми е най-евтино, но казусът ми е друг:навсякъде запитването ми беше за студио. Само от ТУИ ми предлагат студио, от останалите места са категорични, че не настанявт двама възрастни с две деца в студио и предлагат апартамент. Иначе сме за средата на юни, т.е. не е пиков сезон. Според вас има ли начин да се разберем с хотела.

# 56
  • Sofia
за последната седмица на юни ТУИ ми дадоха оферта със 63 лв по скъпа от визит.бг. явно е относително?!

# 57
Веднъж направих запитване до ТУИ /не виждам цени в сайта им,което много ме дразни/. Един мъж ме набра по телефона и започна да ми предлага всевъзможни скъпи почивки, докато успея да го отклоня любезно.

# 58
  • Пловдив
Имам отговор от ТУИ - за двама възрастни и две деца до 12 години, за настаняване в периода 29 Юни - 6 Юли, за 7 нощувки - 480 евро в студио.
Офертата на визит е за период 30 Юни - 6 Юли, за 6 нощувки - апартамент изглед парк - 1111 лв., апартамент изглед море - 1225 лв.
И при мен през ТУИ ми излиза по-евтино. По груби сметки ми излиза 67лв. на човек.

Е да, ама през Туи е студио, а през визит е апартамент. Питай Туи за апартаментите и виж какво ще ти предложат.

# 59
  • София
Всъщност аз ги попитах за студио, дали при нашата конфигурация (2 възр. + 1 дете + бебе) е възможно настаняване и те ми върнаха тази оферта. Мен апартамента не ме устройва, децата са малки и все още спим заедно в едно помещение. От тази гледна точка, офертата е ОК за мен. Разбира се, ако бях с две големи деца, нямаше да ми е комфортно да се тъпчем в една стая.

Общи условия

Активация на акаунт