Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Всъщност аз ги попитах за студио, дали при нашата конфигурация (2 възр. + 1 дете + бебе) е възможно настаняване и те ми върнаха тази оферта. Мен апартамента не ме устройва, децата са малки и все още спим заедно в едно помещение. От тази гледна точка, офертата е ОК за мен. Разбира се, ако бях с две големи деца, нямаше да ми е комфортно да се тъпчем в една стая.

Да, така е, но в предния пост правиш сравнения на различни оферти, което не е много коректно. Ние сравняваме цени за едни и същи неща в един и същи период.

Мен също ме устройва студио, защото бебо спи между нас, а баткото ще спи на разтегателният диван, но пък студиата са само с изглед парк  Sad

# 61
Ще следя темата с интерес,вече запазих за това лято Мирамар,но не е лошо да ви държа под око ,чувала съм хубави отзиви за Серенити,но само камъните във водата ме спират.Преди години почивахме в Саут Бийч,помня че мъжа ми носеше на ръце дъщеря ми,докато преминат през един около метър-два пояс във водата,осеян с камъни,но сега може да е различно.Затова ще очаквам по-натам и коментари за самия плаж.

# 62
  • В.Търново
Лоши коментари за плажа имаше само от миналото лято-2012г.,заради зимната буря.Предните лета бяха с добри отзиви.Коментарите за този хотел ги следя от 2 години.Мисля вече в четвъртък да отивам в офиса на Съни Турс и да резервирам да 24 юни.Притеснявам се,че може вече да няма свободни места за тези дати.Възможно ли е това?

# 63
  • Русе
Така е, преди 2 години морете беше невероятно. Малките бяха на 1,5 г и влизаха сами навътре в морето без никой да ги държи, баща им отстрани. Толкова полегато и без никакви камъни беше.
Миналата година на много места морето се беше развалило от бурята.

# 64
Веднъж направих запитване до ТУИ /не виждам цени в сайта им,което много ме дразни/. Един мъж ме набра по телефона и започна да ми предлага всевъзможни скъпи почивки, докато успея да го отклоня любезно.

Зависи кой сайт на ТУИ гледате.
Аз миналата година също се дразнех че няма цени и за всеки хотел който ме интересува трябва да пращам запитване, за период,продължителност и т.н.А иначе като имам цени пред себе си разигравам различни варианти.
В този сайт :
http://www.tui-reisecenter-sofia.bg/
не се виждат цените

но от миналата година някъде м.октомври намерих това , за онлайн резервации и си разглеждам каквото ме интересува
http://online.travelisimo.bg/

# 65
Лоши коментари за плажа имаше само от миналото лято-2012г.,заради зимната буря.Предните лета бяха с добри отзиви.Коментарите за този хотел ги следя от 2 години.Мисля вече в четвъртък да отивам в офиса на Съни Турс и да резервирам да 24 юни.Притеснявам се,че може вече да няма свободни места за тези дати.Възможно ли е това?
Значи ще сме заедно,и ние сме от 24.06 newsm44
Нашите приятели резервираха в офиса във Велико Търново миналия петък и имаше места PeaceСлужителката там им е казала,че са направили перфектен избор Simple Smile

# 66
  • Sofia
вече имаме потвърдена резервация и от 22.06 - да сме живи и здрави - сме там.
 newsm44 newsm44 newsm44

# 67
  • В.Търново
Утре отивам да резервирам.Писах си отново с управителя на хотела и го попитах има ли детска пързалка в басейна и той ми отговори-не.Което не ми хареса много...,можеше поне една малка пързалка да сложат за децата,нямаше да е голям разход,все пак хотела е голям,с добро име,нека да вземат пример от Мирамар,както те направиха за децата и сложиха в басейна страхотен пратер.

mamamishi ,утре като резервирам ще пиша тук. Simple Smile

lluiza ,честито! Simple Smile За колко нощувки сте?

# 68
  • Sofia
за 7 нощувки сме.

а това с пързалката не е кой знае какво - ама като я няма в действителност да я махнат тази подвеждаща снимка. и наистина тези пратери в детските басейни са много хубави за децата. много се радват и много време минава в игри там.

# 69
  • В.Търново
Да,така е.Снимката я има в Никтравел и във Визитбг.(Съни Турс).
Искам да попитам подовата настилка каква е в апартаментите,мокет,теракот или ламинат?Или има няколко варианта,за да знам какво да резервирам,предпочитам мокет.

# 70
Искам да попитам подовата настилка каква е в апартаментите,мокет,теракот или ламинат?Или има няколко варианта,за да знам какво да резервирам,предпочитам мокет.

Ужас си ти  Joy

Специално заради теб отворих архивите и докладвам- в спалнята ламинат, в хола теракот  Peace
Кърпите са бели  Mr. Green

# 71

Ужас си ти  Joy

Специално заради теб отворих архивите и докладвам- в спалнята ламинат, в хола теракот  Peace
Joy hahahaКак ме разсмяхте тази сутрин.

# 72

Ужас си ти  Joy

Joy hahahaНаправо ми оправяте настроението.Ще си измисля и аз интересни въпроси Laughing

# 73
Забравих да похвля пердетата- 3 на брой, тънко, едно непропускащо грам светлина и трето- в тон със стаята  Peace

Това второто непременно ще си го купя и за в къщи, идеално е за спане.
Матраците са невероятни  Heart Eyes
Диванчето е неудобно, за да подорите съня на децата си, постелете олекотените завивки една върху друга отдолу под чаршафа, аз така направих, стана разкош  Wink

# 74
  • Plovdiv
А дава ли се кърпа за плаж срещу специална карта, както е в Мирамар?

Общи условия

Активация на акаунт