Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
има месо почти всякакво+ риба Heart Eyes

# 16
Какви тиквички,моите и двамата са силно месоядни ooooh!,ти ме уби...Някой друг от почвалите там да се произнесе за храната,моля.

Аз сравнявам Албена със Серенити бей, имаше месо, не отричам, но алл инклузива не е толкова добър , колкото в Албена и в други хотели по Българското черноморие.

# 17
Какви тиквички,моите и двамата са силно месоядни ooooh!,ти ме уби...Някой друг от почвалите там да се произнесе за храната,моля.

Аз сравнявам Албена със Серенити бей, имаше месо, не отричам, но алл инклузива не е толкова добър , колкото в Албена и в други хотели по Българското черноморие.
Може ли да кежеш кои точно хотели по Българското черноморие визираш и какво му куца на ол-инклузива на Серенити.

# 18
  • В.Търново
Да,наистина,какво му куца точно?Защото във Визит има само добри отзиви за храната,пише разнообразна,вкусна,както че има и месо.Защо е това разминаване в мненията?

# 19
Точно за храната до сега не бях чела отрицателно мнение,макар че съм чела предишната тема малко по диагонал Rolling EyesМисля,че гладни едва ли ще останем и пак всичко си е въпрос на лично мнение и възприятия...Аз съм алергична към Албена и затова ми стана любопитно сравнението Simple SmileНо наистина ще се радвам да прочета за хотели по нашето черноморие с по-високо ниво от Серенити.

# 20
  • В.Търново
Може би това са Мирамар,Грифидите в Златните...,но цената там за активен сезон е доста по-висока.

# 21
Може би това са Мирамар,Грифидите в Златните...,но цената там за активен сезон е доста по-висока.
Да,за тези е ясно LaughingГрифидите и аз много ги харесвам и миналата година в края на сезона пуснаха супер оферти за уикендите,но за стандартна почивка дори и в нисък сезон ми идват скъпички на мен.Освено това мъжу не ще да ходи на вечеря с дълги гащи Laughing

# 22
Моля,моля!  Wink
Дано всички,които почиват през този сезон в Серенити Бей бъдат изцяло с положителни впечатления и коментари!Ще чакаме и снимки,разбира се. Simple Smile

Пропуснала съм ти въпроса от предната тема, ама как си помисли да накараш точно мен да сравня Серенити с Албена  Mr. Green, хем помниш, какво писах, като се върнах от Албена, Компас е на 100-тина метра от Орхидея, и злато да тече в басейните им все ми е тая  Laughing
В Серенити ходихме 2 години, в Албена не сме повторили още. Това е достатъчно за мен като аргумент  Peace

# 23
Точно за храната до сега не бях чела отрицателно мнение,макар че съм чела предишната тема малко по диагонал Rolling EyesМисля,че гладни едва ли ще останем и пак всичко си е въпрос на лично мнение и възприятия...Аз съм алергична към Албена и затова ми стана любопитно сравнението Simple SmileНо наистина ще се радвам да прочета за хотели по нашето черноморие с по-високо ниво от Серенити.

Аз също предпочитам Серенити бей и ходя две години подред, сега ще ми е трета, казах го още в началото, просто сравних храната. А хотелите , за които се сещам с  по-добър алл инклюзив, всъщност са май Ултра алл инклюзив, примерно Астера - Златни пясъци, Сол Несебър бей - Несебър, Ралица Супериор, Вита парк, Панорама в Албена, Виа Понтика - Поморие и др..

# 24
  • Пловдив
Честно на Серенити ни беше много по-вкусна храната това лято от храната в Мирамар 2009г. В Албена не съм ходила от студентка и не мога да дам мнение...

# 25
  • Пловдив
И аз тук да ви следя. Големия иска пак да ходим в Серенити - много му хареса миналата година. Аз все още обмислям. Хубаво е, че е на плажа и не се мъкнем с много багаж. С бебо ми беше супер удобно, така че и аз клоня натам, но още не съм 100% сигурна.

# 26
Това наклони везните и при мен,исках хотел на плажа,че да не мъкнем сергията като миналата година ooooh!Може ли някой да ми каже как е положението с кафето?Може да ви е смешно,но аз съм свикнала още с отварянето на очите да пия еспресо,докато моите спят Laughing

# 27
Кафето на закуска е вода  Confused
На бара е хубаво, но май от 10 часа.
Но точно срещу входа на хотела има монетен апарат, там е хубаво  Peace

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 12:26 от raja_nikol

# 28
Кафето на закуска е вода  Confused
На бра е хубаво, но май от 10 часа.
Но точно срещу входа на хотела има монетен апарат, там е хубаво  Peace
Благодаря ти,щом има апарат наблизо ми е идеално Peace

# 29
  • В.Търново
Тая история с кафето май я има във всички хотели.  Laughing
Аз да попитам още нещо!!!!
На една от снимките на сайта на Никтравел се вижда малка пързалка за децата в басейна.Лятото на 2012г. имаше ли я?
http://niktravel.com/content/view/2264/380/

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 22:08 от rosinauzunova

Общи условия

Активация на акаунт