Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
А дава ли се кърпа за плаж срещу специална карта, както е в Мирамар?

Не знам, ние си носим наши  Peace

# 76
  • В.Търново
Да,така е.Снимката я има в Никтравел и във Визитбг.(Съни Турс).
Искам да попитам подовата настилка каква е в апартаментите,мокет,теракот или ламинат?Или има няколко варианта,за да знам какво да резервирам,предпочитам мокет.

Ужас си ти  Joy

Специално заради теб отворих архивите и докладвам- в спалнята ламинат, в хола теракот  Peace
Кърпите са бели  Mr. Green

Много ти благодаря!   bouquet
Ами такава съм... Laughing Ще прежаля едното помещение,че е с теракот,а хотелските кърпи малко ми е гадно да ги ползвам и си носим наши,техните само за краката Simple Smile) .Питам,защото малкия само по земята лежи и си играе с количките,а пък бързо изтива и прави бронхити.Иначе на мен не ми пречат плочките.  Grinning
Мерси и за допълнителната информация.Ще се наложи сега чрез компютъра да пускам запитване,няма да можем да идем с малкия,студеничко е на вън,а е още болнав.

# 77
  • В.Търново
Потвърдих резервацията.

Там сме от 24 юни! Grinning

Дано управата на хотела се сети за малките дечица и да сложат поне една проста,обикновена пързалка в детския басейн!Такава струва към 200лв,не е голям разход за хотела все пак. Моля!  Simple Smile Peace Предполагам,че четат тук.

# 78
Идеята за пързалката е много добра,подкрепям PeaceНе е лошо всяка следваща година да добавят нещо към цялостният вид на хотелите.Странно ми е защо тази пързалка я има на снимка,като всъшност я няма...ми да махнат снимката тогава Rolling Eyes

# 79
Не се тревожете толкова за тази пързалка, въобще няма да им остане време да скучаят.
Малкото басейнче е мъничко, няма място за такава пързалка.
В средния ще се потопи 2/3, споко бе, ще видите, и без нея ще ви хареса  Heart Eyes

# 80
  • В.Търново
Стига да е топло времето и водата... Simple Smile

# 81
Стига да е топло времето и водата... Simple Smile
Водата според мен тогава няма да е повече от 24гр.За мен е изключено да се топна в тази студ  Laughing

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 20:07 от mimi0585

# 82
  • В.Търново
Тя ако е 24 градуса пак ще е добре. Simple Smile
И за мен ще е студена,но поне децата да се радват на морето и басейните.

Скрит текст:
Чак днес забелязах,че в заглавието не съм написала Серенити Бийч,а Серенити Бей,което не е грешно,но все пак,не може да се редактира вече.Извинявам се,за което. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 16:58 от rosinauzunova

# 83
  • В.Търново
Някой може ли да пусне малко снимки от почивката си в Серенити,на плажа,басейна,стаите,ресторанта...,околността и защо не и от Царево?Никога не сме били там,вярно ли е,че имат някаква морска градина,предполагам,че е някакъв парк това?

# 84
Някой може ли да пусне малко снимки от почивката си в Серенити,на плажа,басейна,стаите,ресторанта...,околността и защо не и от Царево?Никога не сме били там,вярно ли е,че имат някаква морска градина,предполагам,че е някакъв парк това?

Мога да ти пусна на лични, само че 2011, 2012 не съм ги качвала, пиши ако искаш  Peace

# 85
Искам и аз снимки,ако може Blush

# 86
  • Пловдив

След малко ще кача снимки някъде и ще ги пусна тук. Стига малкия да ми отпусне още малко време пред РС-то.

# 87
  • Пловдив
Направих едно албумче със снимки на плажа от лято 2011г
http://ninand.snimka.bg/sea/nestinarka.728164

# 88
  • В.Търново
Благодаря сърдечно на raja_nikol  и ninand за снимките!  Hug
Пепи,чакаме и твоите! Simple Smile)

# 89
  • Пловдив
Това изрових... другите снимки които имам са с децата и не искам да ги публикувам

Спалнята

Изглед от терасата към басейна

Изглед от плажа към хотела

Изглед от терасата към сцената и външната част на ресторанта

Изглед от терасата към морето

Общи условия

Активация на акаунт