Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Не зная за този Серенити бей...но аз като чуя Царево и все за "ЗАМЪКА" се сещам и не ми се ще да рискувам....пълен потрес е там, не се лъжете да ходите!!!

# 91
Не зная за този Серенити бей...но аз като чуя Царево и все за "ЗАМЪКА" се сещам и не ми се ще да рискувам....пълен потрес е там, не се лъжете да ходите!!!

Е, това не е честно, един лош хотел не може да зачеркнете усилията на други 6-7. В Замъка не бих стъпила никога само по снимките, кой ви е карал да ходите там?
И аз като чуя за Орхидея ми става лошо, но бих опитала в друг хотел в Албена  Peace

# 92
e, какво общо има Серенити Бей със Замъка? Единият хотел е на плажа - другият на изхода на града. Серенити бей е на територията на бившия къмпинг Нестинарка, който има разкошен и огромен плаж. Около Замъка освен строежи друго няма май  Sick И този Замък на затвор прилича повече  Mr. Green

# 93
Така си е верно, само исках да споделя негативния си опит Embarassed...Извинения, не исках да кажа нищо лошо този хотел....Серенети бей!!!

# 94
Така си е верно, само исках да споделя негативния си опит Embarassed...Извинения, не исках да кажа нищо лошо този хотел....Серенети бей!!!

Няма проблем  Peace

# 95
  • В.Търново
Видях снимките от морската градина в Царево,много е красиво!Не очаквах такова нещо да има в малко затънтено градче като Царево.  Grinning

# 96
  • Пловдив
Роси, две години бяхме в Царево, ама това нещо съм го изпуснала. Направо ме хвърли в размисъл, къде е тази морска градина как сме пропуснали. То вярно, че ние ходихме само 1-2 до града. Имаше на главната улица, където са и батутите за децата една алея с цветя и това беше. На това ли се казва Морска градина  newsm78

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 18:21 от ninand

# 97
Успокоих се, и ние не сме я видели  Embarassed
Ей, да вземем да потретим това Серенити, без това друго не ми ляга на сърце  Laughing
Роси, може ли линк  Confused

# 98
Здравейте, можете ли да ми кажете как е плажът пред хотела. Дълбоко ли е,чисто ли е, водорасли, течения... Никога не съм ходила в Царево и хич не съм наясно и ще съм благодарна някой да сподели. В момента много се чудя между този хотел, Жерави 2 в Приморско и Престиж Сити 2 в Приморско...  newsm78

# 99
  • Пловдив
Плажа е просторен и широк. По напред в темата имаше снимки, не знам да ли си видяла. Става дълбоко постепенно, но определено бързо, в смисъл, не се налага да вървиш 10-20 метра навътре и да е плитко. Постепенно става плитко, но бързо. (Това сравнявам с Златна рибка) Но е хубав за деца. За водораслите това е относително-може и да има, може и да няма. Ние като сме били две години нямаше.
Плажа и хотела са извън Царево и плажа се води за хубав в района.
Миналата година след бурите имало камъни на брега, но това лято може да няма.
Не знам какво търсите, но определено в Царево ще намерите повече спокойствие пред Приморско. Ако обичате вечерните разходки сред народ и шум от кръчми, Царево няма да ви хареса. Там е по спокойно и малко в тип селце.

# 100
  • Русе
Миналата година бяхме на Престиж сити, по миналата на Серенити. Определено съм за Серенити. Престиж-а също е извън приморско, плажа е през улицата и дюни, съвсем близо, морето също е много приятно, плитко за деца, но все пак съм за Серенити. И анимация, и организация, и храна.

# 101
  • В.Търново
Явно тази морска градина е парка,за който пишете.

http://www.trivago.bg/%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE-15581 … 0%B2%D0%BE-998745

# 102
  • Пловдив

Да същото е. Не знаех, че се води Морска градина. За мен Морска градина е както в Бургас например. А това и сравнително малко и за това за мен си е нещо като главна улица.

# 103

Това е, не възлагай кой знае какви надежди  Laughing Дано има повече атракции за децата, миналата година беше добре, по- миналата- мъртвило  Mr. Green

# 104
Аз пък предпочитам да си стоим на място и хич не ми се ходи даже по разходки...почивка е все пак LaughingНай-много един път,колкото да видим Царево,че до сега не сме ходили никога.Като се замисля обаче може и при пристигането да я свършим тая работа Mr. Green,че после спокойно да си се излежаваме,хапваме и пийваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт