Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Ами тогава като има вятър стоят до басейна  Mr. Green. Именно затова предложих малкия плаж под църквата - на няма 1 км е все пак. Защото колкото и да си на ол инклузив като има вятър и ти е залят плажа от морето, смятам, че ако искаш да използваш пълноценно почивката си, ще отидеш другаде. Това е моята логика, затова и ви предлагам места, които са удобни и хубави. Нито карам някой насила, нито аз решавам ще духа ли или не тази година   Whistling Ако зависеше от мен щях да ви поръчам само слънце   Sunglasses И все пак най-горещия месец от доста време насам е юли и денем, и нощем.

# 256
  • В.Търново
А аз мисля,ако ще да духа силен вятър,да хвърчи пясък,не ме интересува,важното е водата да е поносимо топла и да пече слънце. Crazy

# 257
записвам се да ви следя.. Hug

# 258
  • Пловдив
А аз мисля,ако ще да духа силен вятър,да хвърчи пясък,не ме интересува,важното е водата да е поносимо топла и да пече слънце. Crazy
Роси, не е така. При нас имаше слънце, ама толкова духаше, че седяхме с дрехите на плажа и пак ни беше студено. Пък за къпане в този вятър забрави. То с дрехи ти е студено, пък представи си като излезеш от водата.

# 259
  • В.Търново
Аз за това писах и да пече слънце,да е топло де... Grinning Ако температурата на въздуха е поне 32 градуса ще е супер.Но кой знае....Пролетта нещо се бави,дано поне лятото започне по-раничко. Praynig

# 260
Роси, ти резервира ли...Брей тази в офиса на Съни Турс в Търново голяма кобра...При коя попадна?Ама то с ченгел и вадиш думите и ти се сопва и изобщо готова да се кара. Ами няма пък да резервирам оттам и изобщо няма да  ползвам ТА Съни Турс Naughty Crossing Arms
Ама че наглост #Cussing out

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 13:56 от Nil desperandum!

# 261
  • Sofia
аз резервирах през визит.бг /Съни турс/ и по този начин се спестяват комуниканиции с неприятни и нелюбезни личности. други резервации също правила през сайта им и съм била много доволна. и отстъпки дават от първоначално обявените цени.

# 262
Доста са ограничени свободните дати вече през Визит. Не ми е много ясно второ дете на 2г. как се таксува? Аз го разбирам като безплатно, но дали е така? Защото пише че деца до 4г. не се таксуват обаче пише и че второ дете до 13г. в апартамент заплаща по 22лв. на ден newsm78

# 263
Не се таксува мисля

# 264
Добре де- визит и сънито не са ли едни и същи? newsm78

# 265
Добре де- визит и сънито не са ли едни и същи? newsm78
Едни и същи са.

# 266
  • В.Търново
Доста са ограничени свободните дати вече през Визит. Не ми е много ясно второ дете на 2г. как се таксува? Аз го разбирам като безплатно, но дали е така? Защото пише че деца до 4г. не се таксуват обаче пише и че второ дете до 13г. в апартамент заплаща по 22лв. на ден newsm78
Второ дете над 4г. се таксува с тези 22лв. на ден.А иначе,ако имаш две деца до 4г. и двете са безплатни.
Аз резервирах направо на място в Съни Турс още началото на януари.

# 267
Второ над четири да таксува се с 22лв. на ден, но ако първото е на 6 а второто е на 2, това не 2г. дали се таксува се чудя?

# 268
  • В.Търново
Второ над четири да таксува се с 22лв. на ден, но ако първото е на 6 а второто е на 2, това не 2г. дали се таксува се чудя?
Категорично-не.Но ще ви настанят в апартамент.Семейство с 2 деца не настаняват в студио.

# 269
Тази година нещо го изпуснах този хотел, днес потвърдих резервация другаде, но ще го следя за догодина. Прегледах началото на темата, но не разбрах как стартират отстъпките за ранно записване пак ли с 15% както е сега ? Ако и догодина няма да ми таксуват второто дете  Mr. Green. Еми да, за тази година вече реших трябва да започвам да мисля за догодина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт