Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Когато вали децата се занимават с аниматорите в детския клуб.Но дано да има само хубави дни.

# 451
  • В.Търново
Е стига с това лошо време,да минава този дъждовен циклон!  Close
На мен ми е важно водата да се стопли поне малко.... Praynig

# 452
Аз имам малко смешен въпрос, шезлонзите от платнените ли са или от пластмасовите?

# 453
Пластмасови-и на плажа, и на бесейна

Моля, който е там да каже как е ситуацията с плажа-най-вече има ли камъни във водата?!

# 454
  • В.Търново
На скоро писаха,че имало малко камъчета,но не било толкова зле като миналата година.Аз искам да знам колко е плитко на брега.

# 455
С това време и аз вече започвам да се ядосвам!  Rolling Eyes
Станах половин метеоролог, само прогнозите следя ...
Ние сме от 17 юни, дано до тогава да се стопли поне малко!  Praynig

# 456
  • София
няма камъни спокич Simple Smile
водата до брега е до колене, че на места и до кокълче. Чак към десетия метър на мен ми става до шия.

# 457
Няма камъни както са писали само малко в началото, плитко е но водата е студена

# 458
Супер за камъните! Миналото лято беше отвратително!

# 459
  • В.Търново
А на мен не ми харесва,че е студена водата и че от десетия метър е вече до шия.В Поморие и плаж Златна рибка например, чак към 20 метър е вече по-дълбоко.

# 460
  • Пловдив
А на мен не ми харесва,че е студена водата и че от десетия метър е вече до шия.В Поморие и плаж Златна рибка например, чак към 20 метър е вече по-дълбоко.
Аз като била и на Нестинарка и на Златна рибка-на Златната е в пъти по хубаво морето и по спокойно.
На Нестинарка не можеш да оставиш детето спокойно само, както на Златна рибка. Наистина по-бързо става дълбоко, не е така полегато-вървиш, вървиш и все плитко.

# 461
  • В.Търново
Почвам да се вманиачавам вече,ето по БТВ в момента казват времето и съобщават за валежи,валежи...и морската вода е поизтинала още, в Южното Черноморие е вече 18-19 градуса,до оня ден беше 19-20.Както писах и в другата тема за Ахтопол,това ще ми е първата и последна резервация през юни!!! Close

Ето....казва в момента,че във вторник идва нов студен въздух и отново валежи....

# 462
  • Пловдив
Росииии, защо се ядосваш......Имате време до почивката си. Да вали и тази седмица, другата ще е слънчево вече. Според мен на морето му трябват 2-3 дни слънце за да се стопли. Спокойно.  Peace
Сигурна съм, че съвсем скоро лошото време ще си отиде и ще дойдат слънчевите дни.

# 463
  • София
Година с година не си приличат...
Например при нас в София миналата година целия май месец валя, че и юни. По южното черноморие капка дъжд не беше падал по същото време.

3 дни преди сватбата беше ураганен вятър, навсякъде бури. Заваля на 24-ти като спря вятъра, за 30 минути и се изчисти и небето и морето се успокои. Не си разваляйте почивката предварително с мисли за лошото време.
В крайна сметка то е не прогнозируемо с точност толкова рано...

# 464
  • София
Година с година не си приличат...
Например при нас в София миналата година целия май месец валя, че и юни. По южното черноморие капка дъжд не беше падал по същото време.
ще ме извиняваш, но имам ясен спомен за времето в София миналата година - юни месец бяха кански жеги, грам дъжд не падна, края на май също, за началото и средата наза май не помня, признавам си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт