Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Добро утро от слънчев Серенити бей   bouquet
В момента си пия кафето на плажа - изгрева тук е невероятен! Както и целият хотел!
Нашата почивка свършва утре и, ако не трябваше да се връщам на работа, щяхме да
поостанем още. Времето е супер, водата в морето се стопли. Хотела много ни хареса на всички. Храната е много вкусна и изобилна. Напитките също! Персонала е изключително любезен
и отзивчив! Ние сме в студио - почистват всеки ден ; има
 сешоар в банята и сушилни на терасата. Носим си на плажа всичко, което ни се доще -кеф то напитки, кеф ти сладолед  или закуски от бара на плажа . Не ми е хрумвало да изнасям храна от ресторанта но и огромни табели никъде не видях. А аниматорите са невероятни - всички са големи сладури! Организират се постоянно някакви забавни неща - и за децата,  и за родителите. Шезлонги има и на плажа,  и на басейна. Сега изброих 90 чадъра на плажа, към всеки има по два шезлонга.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 06:39 от * Мира *

# 556
В момента си пия кафето на плажа - изгрева тук е невероятен! Както и целият хотел!
поостанем още. Времето е супер, водата в морето се стопли. Хотела много ни хареса на всички. Храната е много вкусна и изобилна. Напитките също! Персонала е изключително любезен
 сешоар в банята и сушилни на терасата. Носим си на плажа всичко, което ни се доще -кеф то напитки, кеф ти сладолед  или закуски от бара на плажа . Не ми е хрумвало да изнасям храна от ресторанта но и огромни табели никъде не видях. А аниматорите са невероятни - всички са големи сладури! Организират се постоянно някакви забавни неща - и за децата,  и за родителите. Шезлонги има и на плажа,  и на басейна. Сега изброих 90 чадъра на плажа, към всеки има по два шезлонга.

Мира, браво Heart Eyes
Много ценна информация! Peace

# 557
  • София
* Мира *,   bouquet

# 558
Тази година май хотела не е пълен изцяло както миналата година.Може би затова и ресторанта ще се ползва и от другия хотел.Има места и за юли и то с отстъпка.http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=18139

# 559
  • София

радвам се,че има положителни впечатления каквито са и нашите.
 Hug

# 560
Не съм видяла сутрин от рано някой да запазва чадъри. Но и за сега винаги има свободни. Днес аниматорите почивст, или поне до сега, и въпреки това още има места на плажа. По скоро  на басейна свършват. От вчера виждам хора с различен цвят гривни, но това не значи, че не са сменили цвета просто от хотела. Но нашия хотел ползва паркинга на съседния, явно те пък ползват нашия ресторант.

# 561
  • В.Търново
Мира!  Hug
Много добри отзиви! Simple Smile

# 562
2 бързи въпроса.
Паркинга заплаща ли се? Каква е цената? Има ли достатъчно места?
Анимацията на български ли е (за детската питам). Какви "забави" има освен детската дискотека

# 563
  • София
2 бързи въпроса.
Паркинга заплаща ли се? Каква е цената? Има ли достатъчно места?
Анимацията на български ли е (за детската питам). Какви "забави" има освен детската дискотека

паркингът е безплатен и мисля,че места има.Пиколото ви насочва къде да паркирате.
Аниматорите говорят по два три езика,но основно си е на БГ.Повечето дечица са българчета.
Забавите са всякакви-невероятни са-игри на плажа,в басейна,в клубчето,коктейлни игри,дискотека,карти и други занимателни игрички.Имаше един цял ден бяха пирати и търсиха съкровища.
Страхотни са Hug

# 564
  • В.Търново
И при нас не остана,в понеделник сме там!Къде е групичката,която заформихме около тези дати?  Grinning

Ето малко отново за справка с времето:

http://www.accuweather.com/bg/bg/tsarevo/255/june-weather/255?monyr=6/1/2013

http://sinoptik.bg/tsarevo-bulgaria-100729125/10-days

# 565
  • Пловдив
Преди малко издадохме стаята и ни свалиха гривните. Имаме право на обяд -дадоха ни едно талонче. Но не можем да пием нищо на бара докато чакаме. Съветвам ви преди да предадете стаята да си вземете питиета, без гривни няма да ви дадат, а чакането си е доста - над 30мин.

# 566
Знам че не е по темата, но имате ли наблюдения за Реджина маре, който е в непосредствена близост до Серенити бей. Резервирахме за там, но ми е изключително странно, че няма никакми отзиви в никакви форуми.... започвам да се притеснявам да няма нещо гнило......

# 567
  • София
Ние сме от групичката  Wink
Утре рано тръгваме

# 568
Знам че не е по темата, но имате ли наблюдения за Реджина маре, който е в непосредствена близост до Серенити бей. Резервирахме за там, но ми е изключително странно, че няма никакми отзиви в никакви форуми.... започвам да се притеснявам да няма нещо гнило......

Реджина маре е апартхотел. Били сме в различни като обзавеждане апартаменти(нали менажират апартаменти и на собственици). Обзавеждането си е ок, кухня и посуда също. Има бойлер, а не е централно топлата вода. Климатици в двете стаи. Почистване прилично.рецепция също. Има магазинче за разни пакетирани неща.
Миналото лято ресторантчето беше твърде поскъпнало

# 569
second, благодаря за инфото!

Общи условия

Активация на акаунт