Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 682
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Богиня  smile3501
Все пак се надявам и вярвам,че нещата ще започнат и у нас да се оправят,ха дано Praynig

Те стават по- лоши....поне на мен така ми се струва  Rolling Eyes Може би Мирамар донякъде доближава чуждите стандарти, но и цената му отива към 2500 лв, ами не мога да ги дам за една седмица /чак толкова не мога да изям  Laughing/, а и от там също има недоволни

# 691
ciarabella,вече започвам да си мисля,че сме били в различни хотели Laughing
Ако няколко тави с десерти казваш на един крем в тавичка и една със сладки...ок.Щом смяташ,че 2-3 вида плодове е достатъчно да има,ще ти кажа какви плодове имаше в Турция,където бях седмица по-рано.Та в турски хотел,със същата цена,плодовете бяха:диня,пъпеш,праскови,кайсии,череши,грозде,ябълки,портокали,банани,ананас,сливи,ягоди.Това в огромни количества,при всички хранения.Десерти не съм броила колко,но доста бяха плюс 3-4 големи торти,сладоледени рула и т.н.
Относно персонала...може би пак сравнявам,но наистина разликата е фрапираща за съжаление.
Казвам,че според мен хотелът има за оправяне доста неща и подчертавам,че си е лично мое мнение,което и аз като всички имам право да изкажа в темата.
Плажът пред хотела много ми хареса,един от най-хубавите,на които съм била.Остава на тези великолепни плажове българите да се научим и да правим туризъм и всичко ше е шест Peace
Кой е турският хотел и каква точно беше цената ?Мерси

# 692
Nil desperandum! , толкова са ми ниски очакванията вече, че сигурно  ако добавят и зеле към избора от домати и краставици ще си казвам, че вървят към добре  Mr. Green.
raja_nikol , на мен за мирамар ми искаха 3500 (2+2). Аз за тези пари ще почивам в майорка или в ибиса, а не в обзор... Направо са си повярвали, та са се забравили. В Турция хотели под 2к се намират и то много. Там обаче трябва да се ходи май, юни, септември. Юли и август ще изпукате от жега.

# 693
  • София
Nil desperandum! , толкова са ми ниски очакванията вече, че сигурно  ако добавят и зеле към избора от домати и краставици ще си казвам, че вървят към добре  Mr. Green.
raja_nikol , на мен за мирамар ми искаха 3500 (2+2). Аз за тези пари ще почивам в майорка или в ибиса, а не в обзор... Направо са си повярвали, та са се забравили. В Турция хотели под 2к се намират и то много. Там обаче трябва да се ходи май, юни, септември. Юли и август ще изпукате от жега.
и на мен ми искаха толкова, затова няма да ходя там. Обаче да те запитам - при вашата конфигурация /като нашата/, как намираш хотели за под 2к, при положение, че само летищните такси отиват над 600 лева?

# 694
Май и юни не можем, каката е на училище, остава септември....ама цяло лято да чакаме  Confused
Все нещо не ми е наред на мен явно  Laughing

Богиня, ще те зарадвам, зеле има бе, даже червено  Wink

Абе Дзвер, кви летища бе, аз с кола не мога да намеря под 2 бона  newsm78

# 695
Дзвер, мама миши е почивала на цената на Серенити в Турция. Аз чета в темата за турция, че има и ми попадат оферти отвреме навреме по сайтове, към които съм се регистрирала. Иначе ние 2 години в Белек бяхме. Не е 2к със самолета, ма и не е обзор... Иначе ja_nikol за хотел питаше, не за оферти с включен транспорт
http://www.teztour.bg/bg/hotel/sea_bird_beach_hotel

Иначе тук този хотел например е за юли с полетите 2+2 под 2000 лева. Не виждам нещо да се доплаща извън цената на стая. Има още хотели под тази летва с полета. За автобусни екскурции или само хотел предполагам че се намират и по-добри предложения

# 696
  • В.Търново
Богиня:))),голямото дене на Рая Никол вече се води за възрастен,така че примера,който си дала с Тез тур също надхвърля сумата от 2000лв.

# 697
оооо, сори... на мен не ми излиза линийката и и не зная колко са големи. Като чух деца и за деца погледнах

# 698
  • В.Търново
Моя син декември става на 12г. и вече в 80% от хотелите ще се води възрастен,а яде една шепичка,даже в Серенити някой път не е ходил на храненията,просто защото не беше гладен.Малкото пък септемвнри прави 4г. той съвсем не се храни,яде колкото едно коте на ден.За това търся варианти за хотели ,където децата да се водят деца поне до 14г.
Хотелите са Серенити,Топола Скайс-ама там пък направиха от тази година да се плаща 50% за голямото дете,Ескада Бийч в Ахтопол,Жерави 2-които имат добри цени за сега според мен,само въобще не знам на какво ниво е храната,нещо се оплакваха,че всъщност плажа е бил на около 300-400метра от плажа,някои хотели в Златните май също ги водят децата до 14г,но нещо там не ме блазни много да резервирам,въпреки че се оглеждах и тази зима.Няма много варианти.
Серенити не е лош хотел,но като няма забавления в Царево май няма да отидем повече там.
Тая година също имаше камъни в морето,особено точно пред хотела ,където е спасителния пост,поне 20 м. навътре имаше камъни.,а по брега ,където се разбиват вълните много дребни камъчета и начупени миди,неприятно....

# 699
Мен сега ме е яд, че не резервирах елените. Там лоши отзиви, лоши, но пък приятелка си праща децата с техните всяка година и казва, че са много доволни, а нейните деца са много капризни и свикнали на глезене. Сестра ми също е много доволна. Сега проверих твоя вариант (12 и 4г) за 20 юли и излиза 646 паунда за 4ма за Royal Park Elenite. Т.е. голямото си го водят дете (http://hotels.monarch.co.uk/search-beach/DB/DBB/any/any/20-07-13 … /any/1-2-2-0-4-12) - не знам дали ще се отвори линка, но пробвай.

# 700
  • На черешата
Такааа, след оплакванията за Серенети попаднахме във Феста Виа Понтика... Е, Серенети ще Ви се строи прекрасен от към анимация, забавления, храна и обслужване. За цените няма да коментирам.  Sick Явно в БГ звездите за нищо ги нямаме.

# 701
Такааа, след оплакванията за Серенети попаднахме във Феста Виа Понтика..., е Серенети ще Ви се строи прекрасен от към анимация, забавления, храна и обслужване. За цените няма да коментирам.  Sick Явно в БГ звездите за нищо ги нямаме.

Ха-ха, явно на мен след Орхидея в Албена така ми се е видял  Heart Eyes Ето защо на мен толкова ми хареса  Peace

# 702
  • В.Търново
Той Серенити не е лош хотел,ама нещо са се поизложили с изхранването и качеството на някои продукти.

Отвори ми се линка за Елените.Обаче в българските сайтове деца след 11,99г. ги водят възрастни и в активен сезон без отстъпка ще ми е 330лв. на ден за двойна стая.

# 703
А защо би ползвала български сайт за резервация ако имаш по-добра цена през чужд  newsm78.

# 704
  • В.Търново
Те обикновено искат плащане с кредитна карта,аз нямам и не искам да имам.

Общи условия

Активация на акаунт