Отговори
  • София
Побързайте да изръчкате във вашата детска градина и училище да направят групово безплатно посещение в доста луксозната атмосфера на Чешкия център.
Или отидете с детето, филмчетата са прекрасни!

Извън времето са, с десетилетна традиция, с вечни теми , с чудна естетика и възпитателни внушения- най-вече за приятелството, съчувствието, грижата.

Има и едно момиче професионален аниматор след прожекцията- танцуват, играят групови игри..., накрая се облича като Къртичето в една огромна кукла и децата се снимат.
Филмчетата са около 30 минути, общо с анимацията около час.

Продават прекрасна книжка - 15 лв, нещо много търсено и желано от цялото ни семейство Simple Smile
Продават и малки меки играчици с образите на Къртичето, ЗАйчето , Мишката, Таралежчето - уж са ключодържатели и подобни, но ние изрязахме атрибутите и остана една приказна , чиста играчка.
Освен книжката и играчиците, всичко останало е безплатно Simple Smile

Ето за градини и училища: http://sofia.czechcentres.cz/14/pokana-mole/
Ето за свободните посещения: http://sofia.czechcentres.cz/14/benka10/
Повече за автора, създател на 60 анимационни филмчета, с награди и световна популярност http://sofia.czechcentres.cz/program/travel-events/benka/

Приятно гледане!
(само да не си изям боя от чехите за лавинната посещаемост, днес бяхме само ние от 15 ч...)

# 1
  • София
Моля някой да покаже Къртичето на снимка в поста си, аз не мога.

Забравих да спомена и малката изложба в предното фоайе - от рециклирани материали - истинско изкуство Simple Smile

# 2
# 3
  • София
Днес  прочетохме книжката и много ни хареса, струва си парите. Дори от илюстрациите ще се учим да рисуваме красиво цветя и билки. Този човек, създателят на образа на Къртичето, явно познава всичките ни ливади Simple Smile

# 4
Дано си успяла да го популяризираш Simple Smile

Аз много го харесвам също, водих дъщеря си в дните между Коледа и НГ, тогава имаше десетина дечица. Чудех се дори дали да не повторя.

# 5
  • София
Повтаряй, че време не остана! Ние много се радвахме последния път, защото преди това нямаше книжки и играчки.

И понеже искам още една играчица да купим, се обадих в Чешкия център да питам има ли още. Така разбрах, че издателство Труд ги внася играчките и редом с книжката, която са издали, се надявам да настъпи цялостно популяризиране на нашето любимо, миличко и добричко Къртиче  Hug
(прегръдките са за Къртичето и за издателството Simple Smile )

# 6
А дали може да се купи и книжката оттам?

Блатгодаря за идеята, непременно ще отидем.

# 7
  • София
може да се купи, евентуално ако няма, настоявайте!

# 8
ПРОСТО ПРЕКРАСНА ИНИЦИАТИВА!

# 9
  • Къде ли не
Сега се въщаме от прожекцията в ЧКЦ. Филмчето беше много хубаво. сякаш излезнало от моето детство, когато нямаше бакугани, бен тен и т.н.! Децата ми го харесаха! Залата беше препълнена и ми се стори, че хората от центъра са леко изненадали от интереса.След това имаше танци по класическата програма на ол инклузивите. Simple Smile Децата се забавлявах. а желаещите да се включат в конкурса за рисунка имаха възможността да седнат и да рисуват.
Благодаря на ЗаСлон за инфото!

# 10
ние също ходихме вчера и ми направи впечатление пълния салон, хората бяха насядали и по земята. Филмчето е прекрасно и децата го хареса, купихме си и книжката. Танците след това бяха доста нетематични, бих казала Simple Smile, но моите деца не са по тази част така или иначе. Чакаха да се появи самото Къртиче и малкият го изпрати чак до вратата, където се прибра, толкова беше впечатлен. След това ходихме до Природонаучния музей и там определено се задържаха да разгледат къртчето и подобните му много внимателно Simple Smile

# 11
Заведох децата и останаха очаровани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт