Ин витро- клиника Селена №7

• 45 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравеите момичета,нямам много време да пиша защото работата ми отнема много време а трябва да сабираме парички за другия опит .На всички в процедура стискам палци PraynigТачи Hug Praynig и се надявам да са успешни опитите. Hug

# 646
  • UK
Момичета, някоя случайно да е следила тегленето на номерата от кампанията по Радио Витоша Crazy
maria_valenzova  Hug

Допълвам си поста, честито на печелившите Peace

МБАЛ за женско здраве "Надежда" -  пет ин витро процедури с донорски материал, с включени лекарства;
Изтеглени двойки - 109, 126, 122, 69, 95; резерви - 5, 85, 25, 11, 64, 52, 84, 139, 68, 127.

АГ болница "Селена" , Пловдив - три ин витро процедури с донорски материал до бременност, с включени лекарства;
Изтеглени двойки - 26, 23, 19; резерви - 13, 20, 12, 29, 2, 8.

Медицински център (МЦ)"Репромед", Плевен - една ин витро процедура с мъжки фактор (донорско) с включени лекарства и изследвания, и една инсеминация, отново донорска с мъжки фактор;
Изтеглени двойки - 23, 24; резерви - 19, 17, 22, 18.

МЦ "Св. Иван Рилски" , Тутракан - една ин второ процедура с включени лекарства и изследвания;
Изтеглени двойки - 13; резерви - 23, 2.

"Виена ин витро център", София – една ин витро процедура с включени медикаменти и изследвания;
Изтеглени двойки - 27; резерви - 18,4.

МЦ "София 2000" - четири инсеминации за една двойка (нужните за кандидатстване в държавен фонд ин витро, ФАР);
Изтеглени двойки - 8; резерви - 6, 4.
Допълнителна ин витро процедура - 40; резерви - 36, 2.

АГ център "Салманида", Пловдив - по 4 инсеминации на две двойки и 4 инсеминации донорски на една двойка;
Изтеглени двойки - 3, 2, 8; резерви - 6, 1, 7, 5, 9, 10.

МЦ  "РепроБиоМед", София - по три донорски инсеминации на две жени, с включени медикаменти и изследвания;
Изтеглени двойки - 1, 4, 2; резерви - 6, 3, 5.

МЦ "Св. Иван Рилски", Шумен - две вътрешноматочни инсеминации и една донорска инсеминациия;                 Изтеглени двойки - 1; резерви - няма.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 12:28 от kokona20

# 647
Деси, по-добре сподели за настинката с док и не се притеснявай, че може да ти отложи трансфера! Hug
Момичета, днес моя приятелка прави ЗЕТ при д-р Ставрев. Моля ви, да й пратим положителна енергия за успешен трансфер и стабилно ЧХГ след 12 дни! Praynig Това й е трети опит.

# 648
Здравейте момичета, записвам се и аз във вашата темичка, дано приемате нови попълнения  Simple Smile, пациентка съм на д-р Минев и подадохме документи за инвитро с мъжки фактор, така че засега си чакаме...Ама да ви питам, тъй като нямам правена цветна снимка задължителна ли е преди процедура инвитро? Все си мислях да питам Минев като съм там, ама все не ми идва наум, пък и той не е от най-разговорливите Laughing, и сега така и така чакам ако е задължителна да се настройвам да я правя.
Честито Благовещение!

# 649
  • UK
Здравейте момичета, записвам се и аз във вашата темичка, дано приемате нови попълнения  Simple Smile, пациентка съм на д-р Минев и подадохме документи за инвитро с мъжки фактор, така че засега си чакаме...Ама да ви питам, тъй като нямам правена цветна снимка задължителна ли е преди процедура инвитро? Все си мислях да питам Минев като съм там, ама все не ми идва наум, пък и той не е от най-разговорливите Laughing, и сега така и така чакам ако е задължителна да се настройвам да я правя.
Честито Благовещение!
Смятам, че ЦС е едно из задължителните неща преди една инв процедура. Говори с твоят док по въпроса Hug

lali bali късмет на твоята дружка  Praynig

# 650
Здравейте отново- споделих на доктора , че май ме е хванал някакъв грип и той ми каза ,че това хич-не е добре, да пия днес нещо за настинката и за гърлото и ако не се оправя- утре да не ходя на преглед, да спирам хапчетата и на другия цикъл да отивам . Аз по принцип си знаех ,че когато има някаква настинка не е препоръчително да се прави трансфер, затова мили момичета много се пазете -за да не се провали някоя процедура .Желая ви успех. А аз най-вероятно няма да се оправя за един ден- тъка че май другия месец пак .... Praynig

# 651
  • UK
Здравейте отново- споделих на доктора , че май ме е хванал някакъв грип и той ми каза ,че това хич-не е добре, да пия днес нещо за настинката и за гърлото и ако не се оправя- утре да не ходя на преглед, да спирам хапчетата и на другия цикъл да отивам . Аз по принцип си знаех ,че когато има някаква настинка не е препоръчително да се прави трансфер, затова мили момичета много се пазете -за да не се провали някоя процедура .Желая ви успех. А аз най-вероятно няма да се оправя за един ден- тъка че май другия месец пак .... Praynig
Hug Hug Hug

# 652
БЛАГОВЕЩЕНИЕ

Прохладен лъх от ангелско крило,
о ангел, о дете,
зефирен лъх от ангелско крило
сред зной облъхва моето чело;
отпаднал ме лелее нежен сън...
Зора се зазорява вън.

Мелодия неземна сред нощта,
о песен, о дете,
мелодия вълшебна сред нощта
лелее и приспива мисълта:
зора се нова зазорява вън
и празничен се носи звън.

Душата ми тъгува и мълчи,
о сълза, о дете,
душата ми бленува и мълчи -
и тихо капят сълзи от очи:
аз слушам празнично тържествен звън
през утрен сън, уви, през сън...

Пейо Яворов

Скъпи момичета Честито Благовещение Господне!
пожелавам ви всички ние да получим благата вест,че ще ставаме майки !Амин!

# 653
Здравейте момичета, записвам се и аз във вашата темичка, дано приемате нови попълнения  Simple Smile, пациентка съм на д-р Минев и подадохме документи за инвитро с мъжки фактор, така че засега си чакаме...Ама да ви питам, тъй като нямам правена цветна снимка задължителна ли е преди процедура инвитро? Все си мислях да питам Минев като съм там, ама все не ми идва наум, пък и той не е от най-разговорливите Laughing, и сега така и така чакам ако е задължителна да се настройвам да я правя.
Честито Благовещение!
Добре дошла, Краси! Пожелавам ти скорошен  EFP . Ние сме също с мъжки фактор, но доктора каза да правя ЦС, независимо от това.В последствие разбрах, че една нагъната, слабо проходима или запушена тръба може да опропасти започнатото. Моето мнение е да направиш ЦС, но питай доктора, ако имаш колебания.

lali bali, успех на приятелката ти! Хубав ден за ЗЕТ, може би е знак за  EFP   bouquet
dessislavka, когато и да е ЗЕТ, нека негативното влияние е сведено до минимум за хубав резултат Hug
Дано Богородица помага на всички нас!

# 654
Гърлото през бременността си го лекувах с Гранофорин - приготвя се в аптеката и се маже гърлото, минава най-много за 2 дни, при мен де  Peace Ако искаш провери и си питай доктора естествено, но аз така се лекувах и не съм пила хапчета през бременността  Peace

На този хубав празник пожелавам успех на всички които се нуждаят от него и кураж на всички, които са го изгубили. Миналата година по това време бях най-унила и много нещастна. През Април видях 2 черти и света ми се промени, пожелавам го на всяка от Вас  Hug

# 655
Тачи па,къде се изгуби,чакаме добри новини от теб  Praynig

Аз бях на преглед в понеделник и всичко е наред,но съм имала контракции,които не ги усещам,ще пия с но-шпато и бусколизин.От вчера вече и повръщам,но ще търпя,нали ще си имам  newsm32 всичко бих преживяла.

# 656
  • UK
Тачи па,къде се изгуби,чакаме добри новини от теб  Praynig

Аз бях на преглед в понеделник и всичко е наред,но съм имала контракции,които не ги усещам,ще пия с но-шпато и бусколизин.От вчера вече и повръщам,но ще търпя,нали ще си имам  newsm32 всичко бих преживяла.
Какви хубави новини Фрозче  Hug Дай боже, всекиму! Praynig

# 657
frozka много се радвам за теб.Аз съм добре.Вече съм в очакване ,почивам си се надявам и аз скоро да почуствам твоите тревоги.
 kokona20 Hug

# 658
  • UK
tachi-pa  Praynig Praynig Praynig
Момичетааааа имам 6 качествени яйцеклетки Laughing ще се пръсна от мисли, дали ще се оплодят, дали ще се развият здрави и хубави ембриончета Praynig Моля ви, стиснете ми едни палчета Praynig олей, ама как ще спя сега Rolling Eyes Joy

# 659

Общи условия

Активация на акаунт