Ин витро- клиника Селена №7

• 45 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Kokona 20-стискам ти палци това да са твоите ембриони ,които да ти донесат много радост и щастие  Praynig

# 661
Кокона...6 е много добра бройка,желая ти всичките да се оплодят и превърнат в отлични ембриончета.

# 662
Коконче  мила  имаш  палци и от мен ,  шест е отлична бройка така че  всички  ще оплодят и развиват  перфектно . Praynig Praynig Praynig

# 663
kokona20 каква хубава новина.Желая ти много успех и късмет. Hug

# 664
tachi-pa  Praynig Praynig Praynig
Момичетааааа имам 6 качествени яйцеклетки Laughing ще се пръсна от мисли, дали ще се оплодят, дали ще се развият здрави и хубави ембриончета Praynig Моля ви, стиснете ми едни палчета Praynig олей, ама как ще спя сега Rolling Eyes Joy
PraynigУСПЕХ,дано да станат всичките!

# 665
Тачи-па браво,всичко ще е наред,само спокойствие и положителни емоции  Hug  Hug  Hug

Коконче, мила, много хубава новина,стискам палци  Praynig  Praynig  Praynig

# 666
Кокона имаш и моите палчета на ръцете и краката PraynigТачи стискам и на теб палчета  Praynig Hug

# 667
tachi-pa, Кокона, успех момичета! И аз ви стискам палци и чакам новини от вас!

# 668
dessislavka , отложихте ли ЗЕТ? О здравяваш ли?
tachi-pa, КоконаFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Ками, вкъщи ли сте вече?  Hug

# 669
Коконче браво на теб,чакаме новини да пишеш какво става по нататък.Ние вече сме комплект в къщи сме.Папкаме, спинкаме, акаме.това правим основно.Н а кърма сме, засега ми стига Hug

# 670
Ками, честита пълна къща! Пожелавам ви много радост и вечно щастие!  bouquet

# 671
  • UK
Благодаря ви момичета   bouquet затаила съм дъх и не дишам Rolling Eyes да не повредя магията  Joy
Камиии   bouquetчестита ти пълна къща Hug Много целувки на малките принцески  Hug

# 672
tachi-pa, стискам палци  Hug

kokona20, чудесна бройка  Praynig Имаш ли вече новини, дали са се оплодили? Дано всички се превърнат в чудесни ембриончета!  Praynig

kamito24, честита пълна къща! Дано винаги е изпълнена с щастие и любов! smile3525

# 673
  • UK
tachi-pa, стискам палци  Hug

kokona20, чудесна бройка  Praynig Имаш ли вече новини, дали са се оплодили? Дано всички се превърнат в чудесни ембриончета!  Praynig

kamito24, честита пълна къща! Дано винаги е изпълнена с щастие и любов! smile3525

Нямам Rolling Eyes акуш. Чукова ми каза в понеделник  Rolling Eyes Моля се Praynig

# 674
В понеделник може би ще ти кажат направо колко са се развили и са замразили. А, ако си по-нетърпелива може да се обадиш утре на ембриолозите за да ти кажат колко са се оплодили.
Ох, дано всичко е наред най-накрая и при тебе!  Hug Ще се радвам много ако това е твоя успешен опит. Стискам силно палци  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт