Ин витро- клиника Селена №7

• 45 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Шанел ти докъде стигна с ЗЕТ?

Доникъде още, мила  Hug

Ками, стискам палци да достигнете до нужните седмиц, а така като гледам, бебките ще се родят около моя рожден ден  Mr. Green Hug

Мария, би ли споделила повече подробсности? И аз съм с тънка и проблемна лигавица, затова питам  Hug

Марина, стискам палци за много положителен тест  Hug

# 76
chanel какво по точно те интересува при теб как стоят нещата

# 77
chanel какво по точно те интересува при теб как стоят нещата

Ами интересува ме колко е твоята лигавица, какво пиеш и дали има някакъв ефект.
При мен е много тънка, не се повлиява особено от медикаменти и много бързо компактизира, което все налага да се отложи трансфера  Confused
А нали лигавицата има решаващо значение за успеха при ЗЕТ, поне така съм чела  Confused

# 78
естрофема не помага ли?

# 79
  • UK
Шанелче, а какво означава, че лигавицата бързо компактизира?
Сигма по някога естрофема не е достатъчен, в Селена изписват и климара и др нещица за лигавицата т.к се практикува предимно ЗЕТ Peace

# 80
Моята лигавица е 8.7, 8.8 вземем естрофем,до сега не съм имала проблеми с размера  в началото януари месец правихме пак подготовка за зет и тогава пак беше в ниски размери.

# 81
да слагам и лепенки климара но лекаря каза че съм станала алергична към тях защото местото с лепенката се зачервява ,много ме сърби и се появяват пъпчици

# 82
момичета,знаете ли дали клиниката подписа договор със  ЗК.И, ако още не кога мога да си подам документите

# 83
момичета,знаете ли дали клиниката подписа договор със  ЗК.И, ако още не кога мога да си подам документите
клиника "Селена" ще работи със НЗОК, но все още изчакване уточняване на правила и регламент. Към настоящия момент молби не се приемат обработват. Надяваме с в най-скоро време да има яснота по въпроса.
С уважение: екипът на клиника "Селена".

Този пост копирах от форума на клиниката с днешна дата....Упс, екипът май на теб е отговорил, ако не греша  Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 13:11 от ZU-555

# 84
  • UK
да слагам и лепенки климара но лекаря каза че съм станала алергична към тях защото местото с лепенката се зачервява ,много ме сърби и се появяват пъпчици
maria_valenzova Тази реакция от Климарата всички почти я имаме Wink Не  е нещо необичайно и притеснително Peace
Момичета, какво стана с Пипи Praynig днес беше при док, нали newsm78
Марина  Praynig

# 85
Момичета, за съжаление моят първи опит днес приключи.  Cry ЧХГ значително е намаляло.

# 86
Съжалявам много,знам какво ти е.Да видиш двете черти и после нищо.И аз бях така преди месец.Горе главата,и трябва да вярваме че следващия път ще е нашия. Hug Hug Hug Hug HugКакво каза докторът,на какво се дължи това

# 87
Момичета, за съжаление моят първи опит днес приключи.  Cry ЧХГ значително е намаляло.
миличка следващия път ще е твоя опит,не се отчайвай,това което ни убива ни прави по силни. Hugот опит ти го казвам.

# 88
  • UK
Пипи Hug много съжалявам да го прочета Rolling Eyes Много прегръдки и смелост Hug Следващия път ще се получи и ще е докрая Praynig! Hug Hug Hug

# 89
Какво каза докторът,на какво се дължи това

Не сме коментирали все още. Ще чакам да ми дойде и свърши МЦ и ще отида на преглед.
Сутринта на прегледа видяхме плоден сак, но той ме предупреди, че нещата са на кантар с това ниско ЧХГ..

Общи условия

Активация на акаунт