Ин витро- клиника Селена №7

• 45 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
Какво каза докторът,на какво се дължи това

Не сме коментирали все още. Ще чакам да ми дойде и свърши МЦ и ще отида на преглед.
Сутринта на прегледа видяхме плоден сак, но той ме предупреди, че нещата са на кантар с това ниско ЧХГ..

Пипи, а пуснахте ли пак ЧХГ и днес? Учудвам се, че с тази ст-ст на ЧХГ сте видяли, все пак, сакчето Thinking
Защо да са кантар нещата, ти имаш ли някакво кървене сега, защо отписваш всичко, след като сте видяли сакче? Аз малко се обърквам от постовете ти Rolling Eyes

# 91
пипи извинявай че се намесвам.
гледам твойте резултати
ЧХГ на 23.01.2013 - 37, 47
ЧХГ на 28.01.2013 - 162

сега ще ти кажа и мойте- на 11 ден 42, на 14-186, на 18 -1300. Бебето се задържа, въпреки че стартирах с нисък хормон.
Може просто да си прокървила. Стискам палци  Hug

# 92
след като сте видели плоден сак,значи нищо не е приключило

# 93

ЧХГ на 28.01.2013 - 162

В сряда съм на преглед  newsm17

Днес ЧХГ 4 ... и нещо
Нямам кървене, нямам болки. Казаха ми да спирам лекарствата.

# 94
  • UK

ЧХГ на 28.01.2013 - 162

В сряда съм на преглед  newsm17

Днес ЧХГ 4 ... и нещо
Нямам кървене, нямам болки. Казаха ми да спирам лекарствата.
Пипи сигурна ли си, че видяхте сакче? С това 4 и ... не  възможно просто Thinking Shocked Много съжалявам, знам как се чувстваш Hug Hug Hug

# 95
Не съм сигурна дали точно "сакче" се нарича, но на снимката ясно се вижда черна точка в матката. Докторът и той каза, че вижда "нещо" и се усмихна.

# 96
От кога е прегледа и от кога кръвният ?

# 97
  • UK
Не съм сигурна дали точно "сакче" се нарича, но на снимката ясно се вижда черна точка в матката. Докторът и той каза, че вижда "нещо" и се усмихна.
Но тогава защо да спираш с лекарствата  ooooh! Въпреки, че е паднало ЧХГ-то щом се вижда нещо (точица) не би следвало да ти казват да ги спираш, според мен newsm78 Имаш ли замразени иначе?

# 98
Теста и прегледа са от днес.

Нямам замразени. Самофинансирам се и незнам как ще се справим с финансите  ooooh! Проблемът ми е нагънати тръби - нищо друго. Ако можете да ми дадете съвет как да кандидатствам по ФАР, без да правя безсмислени инсеминации .....  #Crazy
Може би точицата е спряла развитие ....   newsm78

# 99
  • София
Пипи, нещо не се връзва в цялата история.
При ЧХГ под 1000 няма как да се види точица.
Да не би кръвния резултат да е грешен- дано Praynig Praynig Praynig Praynig
Пусни още 1 тест  bouquet  bouquet  bouquet
Пипи, с каъв проблем се водите? Подайте по Фонда Peace

# 100
Пипи едно от двете неща не са наред. Или кръвният е грешен, или доктора е видял нещо друго.
Сакче се вижда над 1000, айде да не е чак толкова ама поне 800. А на 4 какво ще види  newsm78

# 101
хммм  и на мен ми се вижда странно,хем да е ниска стойност хем точица.я бягай утре пак на кръвен  Praynig Praynig Praynig

# 102
Ох, момичета в такъв филм се вкарах ....  Confused

ivankaka, това си го мисля от както започнахме да водим дискусията. На първо време ще направя един пиклив  newsm12

# 103
  • София

ivankaka, това си го мисля от както започнахме да водим дискусията. На първо време ще направя един пиклив  newsm12
да, пикливия ще покаже....
я бягай още сега Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig и не спирай никакви лекарства още Peace Peace

# 104

остави пикливия,ами утре на кръвен слушай какво ти казвам Hugнещо ме съмнява че има грешка newsm78 newsm78 newsm78.или нещо не са видяли както трябва #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт