Ин витро- клиника Селена №7

• 45 841
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Проблемът ми е нагънати тръби - нищо друго. Ако можете да ми дадете съвет как да кандидатствам по ФАР, без да правя безсмислени инсеминации .....  #Crazy

Освен да се опитам да покажа снимката  newsm78

# 106
Проблемът ми е нагънати тръби - нищо друго. Ако можете да ми дадете съвет как да кандидатствам по ФАР, без да правя безсмислени инсеминации .....  #Crazy

Освен да се опитам да покажа снимката  newsm78

Само нагънати тръби ли е проблема при Вас ? Питам тъй като при Нас единственият проблем беше нагънати тръби, 2 месеца след ЦС забременях спонтанно. Иначе препоръката на лекаря беше Лапароскопия, 4 инсеминации и кандидатстване за фонда с тях, ако са неуспешни разбира се.

# 107
  • UK
Ох, момичета в такъв филм се вкарах ....  Confused [/b]
 ivankaka, това си го мисля от както започнахме да водим дискусията. На първо време ще направя един пиклив  newsm12
Споко! рано е за филмите  Mr. Green Hug Кръвния тест в Селена ли го прави? А първите и тях ли там? Не вярвам пък да са сгрешени, нали на всички почти  newsm78 там им ги пускат Thinking
С нагънати тръби май няма как наистина да минеш по ФАР Thinking Обаче не отписвай и инсеминациите вярно, че са много ниска успеваемост, ама знаели човек , откъде ще изскочи зайчето Peace И аз съм с ИЯР пък забременявам спонтанно, така че нищо не отписвай и нищо не спирай като хапове Peace

# 108
Само нагънати тръби ли е проблема при Вас ?

Да, Niq_23, само това. Чела съм твоите постове и съм се надявала и при мен да се получи, но не.
Не ми се даваха пари на вятъра за инсеминации и след това да чакам една година фонда. Затова решихме да си платим.

# 109
  • UK
Само нагънати тръби ли е проблема при Вас ?

Да, Niq_23, само това. Чела съм твоите постове и съм се надявала и при мен да се получи, но не.
Не ми се даваха пари на вятъра за инсеминации и след това да чакам една година фонда. Затова решихме да си платим.
Пипи направи ли пиклив  Embarassed тест, както те посъветваха момичетата Praynig Ще чакам да се похвалиш аз се си мисля, че още нищо не е загубено  PraynigHug

# 110
Направих  EFN
Спрях и лекарствата.

# 111
  • UK
Направих  EFN
Спрях и лекарствата.
Еееех, Пипи  Hug Съжалявам много. Прегръщам те, така се надявах да има грешка, все пак Hug

# 112
Може да е с лоша новина, но поне раздвижихме темата.  Mr. Green
Момичета, нека се включваме по-честичко и споделяме хубаво или лошо.
Благодаря на всички за подкрепата  Heart Eyes Започвам да правя планове за следващия опит.

Маринче, чакаме те в събота с  EFP

# 113
естрофема не помага ли?

При мен няма особен ефект. На 13-ти ден от цикъла, преди трансфера, беше 9 мм лигавицата  Confused

От Климарата и аз получавам зачеряване и сърбеж  Peace

Пи-пи, не знам какво да ти кажа... Изпращам ти много прегръдки и положителна енергия  Hug
А каква ти е точно диагнозата от лапароскопия или ХСГ? Те може да са нагънати и запушени тръбите  Thinking

# 114
А каква ти е точно диагнозата от лапароскопия или ХСГ? Те може да са нагънати и запушени тръбите  Thinking
Пише: образуват се няколко разширени участъка, но пропускат контр. вещество - нещо подобно

# 115
Направих  EFN
Спрях и лекарствата.
Пипи много съжалявам мила.От мойте 6 опита,4-те бяха като твоя сега така че мога да те разбера напълно как се чувстваш.Първо си мислиш че неможеш повече,а после сякаш се изпълваш с нови сили и продължаваш борбата.Не се отказвай от мечтата си и тя рано или късно ще се сбъдне.

# 116
  • София
Пише: образуват се няколко разширени участъка, но пропускат контр. вещество - нещо подобно
Тези разширени участъци са рискови доколкото знам,може да задържат течност,която убива ембрионите. Все пак докторите трябва да са преценили на лапарото.
Пипи Hug Hug

# 117
  • In a surreal moment!
Пипи - подкрепям Иванка в съмненията и аз си го помислих същото. Търси отговори в тази посока. Петното , което е видял доктора също е съмнително, аз имах такова. То е от връщащата се в матката течност. Тя е като киселина и прогаря лигавицата. Да не се оливам в подробности , но аз така загубих ембрионите си 2011г и ми се образува миома.
Не знам как ще го възприемеш, но горещо ти препоръчвам да отидеш на консултация при проф. Кахраман в Мемориял хоспитал в Истанбул. Прегледът за българки вече е безплатен, достатъчно е да напомниш Хюсние. Тя е секретар и преводач на българските двойки. Направете със съпруга една разходка за ден-два и ще получиш безценни отговори. Ако се решиш е добре да занесеш прясна цветна снимки. От сърце ти желая да се пребориш в най-скоро време! Heart Eyes

# 118
Пипи голяма прегръдка мила ,знам как се чувстваш .

# 119
Пипи, кураж.  Борбата продължава и победителите рано или късно ще сме ние  Hug

Общи условия

Активация на акаунт