Ин витро- клиника Селена №7

• 45 847
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Пипи много съжалявам но не се отчайвай борбата продължава.Аз сега се варнах от лекаря нещата са на кантар продължаваме подготовката в неделя съм на преглед и тогава щте решим какво да правим.

# 121
Зравеи те  и от мен.Днес ми е 10 ден от трансфера.В събота ми е теста.Нямам никакви симптоми.При първото инвитро с пресни ембриони бях бремена но направих аборт.Тогава имах симптоми.Един от тях че гърди те ме боляха. Можели от самата стимулация да са ме боляли?Знам че не трябва да търся симптоми.А сега правих ме опита с замразени ембриони,и  нямам никакво напрежение в гърдите.Почти не остана до събота,но почнах да се притеснявам дали е всичко е наред. PraynigМисля утре да си пусна един пиклив тест на 11  ден.Да ли ще ми покаже правилно теста?Имали вероятност да ми покаже лъжлив.Ох така се надявам да сам бремена. preggoДано господ се смели над мен,мили момичета.

# 122
Зравеи те  и от мен.Днес ми е 10 ден от трансфера.В събота ми е теста.Нямам никакви симптоми.При първото инвитро с пресни ембриони бях бремена но направих аборт.Тогава имах симптоми.Един от тях че гърди те ме боляха. Можели от самата стимулация да са ме боляли?Знам че не трябва да търся симптоми.А сега правих ме опита с замразени ембриони,и  нямам никакво напрежение в гърдите.Почти не остана до събота,но почнах да се притеснявам дали е всичко е наред. PraynigМисля утре да си пусна един пиклив тест на 11  ден.Да ли ще ми покаже правилно теста?Имали вероятност да ми покаже лъжлив.Ох така се надявам да сам бремена. preggoДано господ се смели над мен,мили момичета.
мила аз нямах никакви симптоми,а ето къде съм.за пиклив не бих правила,а ще изчакам до събота.вярвай че ще стане  Praynig Praynig Praynig

# 123
  • UK
Пипи  Hug
Марина1111  Hug Изобщо не ги търси симптомите  Naughty Повечето са от лекарствата, с които се тъпчем след ЕТ. Аз съм имала /+ /тест и със симптоми и с пълната липса на такива Crazy Хайдееее, малко останало до събота, стискам палци и чакаме вестите Hug Praynig

# 124
Всичко е в божите ръце

# 125
момичета да ви питам една позната ще започва стимулация и търси цитротайд ,ако на някой му е останало нещо излишно и желае да и услужи  ,ще ви бъде благодарна .

# 126
Тази вечер се изкуших  и си направих един пиклив тест.Отрицателен. smile3518н Може ли да ми е показал неправилно.Ох направо ще умра.Утре съм на кръвен тест. Praynig Praynig Praynig

# 127
  • UK
Тази вечер се изкуших  и си направих един пиклив тест.Отрицателен. smile3518н Може ли да ми е показал неправилно.Ох направо ще умра.Утре съм на кръвен тест. Praynig Praynig Praynig
Марина  Hug а днес, кой ден от ЕТ ти е? И ембрионите на 3 или 5 ден бяха замразени? Дано утре имаш хубава ст-ст на ЧХГ Praynig Praynig Praynig

# 128
Марина, възможно е. В урината , хормонът се отделя доста по- късно отколкото в кръвта. Затова не е препоръчителен пиклив тест толкова рано. Стискам ти палци за утре.

# 129
Марина, аз положителен пиклив така и не видях. Дори и на 15 ден, когато стойността на ЧХГ би трябвало да ми е към 80, а уж показват над 25. ЧХГ в урината навлиза по-бавно.
Не се отчайвай  Hug Hug Hug

# 130
Марина, при стойности на ЧХГ 181 пикливия тест не ми отчете втора черта. Имай кураж и изчакай кръвния тест. Дано се похвалиш с едно хубаво ЧХГ, стискам палци Simple Smile

Желая успех на всички  bouquet

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 12:32 от desi.r

# 131
Благодаря ви за подкрепата момичета. HugУтре рано отивам за кръвен тест.Дано пикливия тест да ми е показал грешно.Стискаи те палци да е положителен теста ми. Praynig luvbed

# 132
Марина успех утре на теста   Praynig ,чакаме те с  +++ новини

# 133
Успех на всички очакващи...
аз най после подадох документи за фонда,и сега чакам да ми се обадят за номерче.
Аз имам едно само-финансирано ИКСИ (несполучливо) и мисля да пробвам още веднъж (към април),но то времето, минава много бързо се изнизват годинките.За всеки случай пуснах и по фонда.
Дано всички имаме късмет.

# 134
МАРИНА  Praynig Praynig Praynigходи ли на кръвен миличка?

Общи условия

Активация на акаунт