Ин витро- клиника Селена №7

• 45 987
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Да сутринта рано отидох.Все още чакам да ми звънат от клиниката за резултата. Praynig

# 136
Да сутринта рано отидох.Все още чакам да ми звънат от клиниката за резултата. Praynig

Маринче, Praynig Praynig Praynig дано ти успееш!!!

# 137
Пипи и аз се надявам да успея.Дано господ се смили над мен. newsm17Всички ние заслужаваме да успеем. Hug

# 138
Успех, Марина! Стискам палци и аз!  Hug

# 139
Теста е отрицателен. smile3518Сега ми престои да подавам на ново документи.Борбата продължава.

# 140
  • UK
Теста е отрицателен. smile3518Сега ми престои да подавам на ново документи.Борбата продължава.
Разбира се, продължава до победа Peace! Прегръщам те Hug Hug Hug

# 141
Марина миличка съжалявам.сега си почини и се въоръжи с търпение и вяра и успеха е сигурен. Peace

# 142
Марина, подавай документи и живот и здраве- на есен с песен.  Hug
Десиславка, ходи ли на преглед за сак/чета?

# 143
Марина  Hug Hug Hug Трябва да съберем сили и да продължим напред.

# 144
Марина  Hug съжалявам мила !
Подай документи и си почини малко .

# 145
Марина много съжалявам мила,не се предавай и най-вече не се отчайвай-борбата продължава.Прегръдки от мен.

# 146
Mарина много съжалявам ,но не се предавай ,а смело напред.

# 147
Искам да ви попитам един въпрос.Сега мисля да подам документи за 2 опит към фонда.С мъжът ми мислим да си финансираме един опит докато чакаме.Ако забременея и ми се обадят от фонда за заповед,какво става с тая заповед?Пазят ли я и до кога?Опита ми изгаря ли?Щом не съм я взела тая заповед след време можели пак отново да подам за 2 опит?Много не са ми ясни тея неща.Ако може някои които е на ясно да ми обясни. newsm78

# 148
Не знам на два акъла сам да си платя един опит.Наи вероятно ще се откажа.Не знам маи не съм готова психически.Може би ще си почина. Sad

# 149
Марина първия ни опит ние се самофинансирахме,като преди това бяхме подали документи по фонда.точно когато ми излезе резултата че е отрицателен ми дойде молбата,и започнахме с втория опит.но какво да ти кажа иска се финанси все пак не са малко пари.аз не съжалявам защото точно сега съм бременна със замразени от първия ни самофинансиран опит,а другите 2 от втория ни опит по фонда все още ги пазим. Hugрешението си е ваше,и разбира се трябва да со починеш,защото не да направиш като мен,за 6 месеца 2 опита,тука бях луднала,по старите момичета знаят какво ми беше.нужна е почивка психическа най вече. Hugот мен и моите бебки имаш една голяма прегръдка  Hug Hug Hugи си почини.

Общи условия

Активация на акаунт