Ин витро- клиника Селена №7

• 46 002
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
момичета днес бях при лекаря и утре ще правим трансфера,стискайте палци.

# 151
Hugвсичко ще е наред.гледай с усмивка и най важното е да си спокойна за да е резултата  preggo

# 152
Успех!!! Време е за положителен резултат  Hug Hug Hug

Да попитам момичетата, които са имали неуспешен ЗЕТ, до колко време ви е идвал МЦ след спиране на лекарствата?

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 19:17 от pi_pi

# 153
Мария успех утре на трансфера !
Пипи цикъла идва до 7 дни след спирането на лекарствата поне при мен беше така.

# 154
Значи продължавам да си чакам ....  Wink
Ох, за всичко търпение трябва - да започнеш процедура, да стигнеш до трансфер, да направиш тест, да ти дойде МЦ ...... ееее, ами аз съм от нетърпеливите  Mr. Green

# 155

Да попитам момичетата, които са умали неуспешен ЗЕТ, до колко време ви е идвал МЦ след спиране на лекарствата?

На мен ми дойде на 4-я ден. Simple Smile

Мария, успешен трансфер ти желая!  Hug

# 156

Да попитам момичетата, които са умали неуспешен ЗЕТ, до колко време ви е идвал МЦ след спиране на лекарствата?
При мен дойде на 3-ти ден след като спрях лекарствата.И при предишните неуспешни опити пак на 3-ти ден ми е идвало.

maria_valenzova желая ти  успешен трансфер и тлъсто ЧХГ , стискам палци.

Марина борбата продължава, ще изгрее слънце и на нашата улица , няма как да е иначе  Hug

# 157
Мария,успех .
Марина,борбата продължава.Ето Камито ,имаше хиляди препятствия,но успя.Както и всички борбени мацки тук.Ако забременееш и ти се обадят от фонда,казваш каква е работата.И после кандидатстваш наново ,чакаш пак и така .Тоест имаш си пак право на 3 опита.

# 158
maria_valenzova, стискам паслици и аз за успешен трансфер!
пипи, съжалявам, че този път не се е получило! Понякога нещата стават по по- трудния начин, но и ти ще бъдеш мама! Имай вяра!
Марина, ако си самофинансираш опита и забременееш и ти се обадят от фонда, съветвам да си вземеш заповедта за твоя сигурност и да си чакаш бременността малко да напредне или да се роди бебо и после да им кажеш, че няма да я ползваш (разбира се в срока на валидност на заповедта- 6 м). А наистина, дори и да забременееш чрез самофинансиран опит, то това не ти отнема 3-те опита по фонда.

# 159
  • UK
Хайде успех Hug Стискаме палци  Hug Hug Hug

# 160
милички сега се прибирам от клиниката Hugако всичко е наред и устискам датата е 15 март,така се разбрахме със Ставрев Praynig Praynig Praynig

# 161
Здравейте момичета, ето сега ще споделя в какво състояние съм ,много съм объркана и притеснена.
След като направих теста след трансфера -беше положителен и ЧХГ- беше 727 или не6то такова и доктора ми каза да продължавам с хапчетата и след две седмици да отида на преглед.Значи теста го направих на 20.01.2013 и бях на 13 ден от трансфера и после отидох на преглед на 01.02.2013 -значи е било 24 ден след трансфера .Доктора ме прегледа и незнам какво е видял ,но ме попита дали си пия хапчетата и каза ,че се притеснявал ,че май са се хванали и двете и затова ще направим пак едно чхг , и следва6тата седмица пак на преглед.Пускам аз чхг и резултата е...... 0.00 Cry. Обаждам се в клиниката да питам какво става и ми казват ,че имало вероятност да не е отчетен правилно резултата, доктора казал ,че разликата м/у първото чхг и второто била драстична  и затова да продължавам с хапчетата и в сряда /06.02.2013/ пак на контролен преглед. Направо нямам думи, възможно ли е това???? Най вероятно да са спрели да се развиват , друго не мога да си обесня какво е .......Моля се да е станала някаква грешка и поне едничкото да се е захванало. Незнам според вас на толкова дни след трансфера какво трябваше да се види и кога се чуват тоновете.....Иначе нито съм прокървила , нито имам болки -ни6то , само ме болят гардите .Моля ви споделете вашето мнение......
Пожелавам на всички ви много късмет и само положителни резултати и новини .

# 162
Аз бих направила един пиклив тест. Ако ЧХГ наистина е 0,00 и пикливия ще е отрицателен.

dessislavka  Hug Hug Hug

# 163
Здравейте момичета, след многото изследваания, операция, пак изследвания достигнахме и до стимулация. Днес ми е 3-ти ден, малко съм притеснена, в сряда съм на преглед и дано всичко е наред. Опитвам се да ни мисля, но не се получава.
Успех на всички и повече положителни резултати. Hug

# 164
 ttoncheva78, не се притеснявай, всичко ще е наред. Стискам палци  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт