СЕПТЕМВРИйчетата вече пеят, танцуват, рисуват и в снега лудуват

• 62 429
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
За воденето на зъбари - при нас имаше огромен успех, това че видя баща си и мен на стола. Сега при всеки преглед го водим с нас, независимо дали ще преглеждат него Peace
...Което ми напомня, че е крайно време да намина към кабинета, да ме погледне в какво състояние са ми зъбите, че не съм била от началото на лятото Whistling

Дидо си е вкъщи тази седмица - в понеделник вечерта ми вдигна Т и вчера го заведох на лекар - кашля от сополите, но няма нищо сериозно... дано така и да остане - засега се борим с осцилококцинум и вит. С. И аз уж съм по-добре, макар че кашлицата продължава да ме тормози Sad
В тази връзка: brawn, напълно те разбирам... Малкия закачи ли нещо ясленско, аз съм след него, а след това и ММ. Дреб го изкарва за 2-3 дни, а ние с мъжа се влачим по седмица-две Sad
Не ми се мисли какво ще правим напролет - най-вероятно ще го спирам, че ако продължава с тези вируси newsm78

И за да е картинката хептен "розова" - доказаха ми бета таласемия, та сега трябва да изследваме и малкия Rolling Eyes Дано не я е наследил Praynig

# 136
и аз мисля да приключа с яслите за известно време, макар че ми е много мъчно, защото децата имат нужда от другарчета и виждам моето колко е щастливо там.
От декември  до сега е бил общо 8 дни и двата пъти на третия или на петия го взимам много болен. Единият път не можехме да оздравеем месец и половина, буквално никой от нас тримата не можете да стои прав.  
Аз колкото и да си държа детето вкъщи докато оздравее, при родители, които си мъкнат децата с температяра, няма как да оцелее.  Tired  Последното една позната ми каза, че го прави и беше като съвет към мен как да се справям със ситуацията с вирусите Tired

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 23:22 от brawn

# 137
  • Sofia, Bulgaria
Точно това е причината поради,която и аз окончателно отписах Габи от яслата миналата година  Confused .За 2 месеца , 7 дни имаше присъствие.Колкото и лесно тя да изкарваше вирусите  и на крак,Айси винаги много се влошаваше и приключихме.За съжаление много са хората които си пускат децата болни  Tired
Хубаво сте подхванали темата за зъбките.На мен тя ми е много болна  CryНа Айси всички горни предни зъбчета изгниха и липсват.Обяснявам си го с многото пълни упойки.Дано постоянните са по здрави  Praynig
Ние напредваме с изработката на картичките.Предполагам,че в най-лошия случай в понеделник ще пуснем всички писма.Зор ми е да отида до пощата просто.Не че ми е кой знае колко далеч,пък и съм с кола,ама........ще използвам  че имам да пускам едни неща на свекърва ми в понеделник та на куп всичко.Ако има срещичка на втори и приемате нови непоявявали се до сега екземпляри и сме здрави най-вече,може и ние да се появим,ако кажете къде точно.

# 138
  • Пловдив
Здравейте момичета  wavey !
Да намина край вас набързо Simple Smile
Отново гадните вируси са най-обсъжданата тема... И при нас положението е подобно. Изкарваме около 10-тина дни в яслите, след което поредния вирус ни е атакувал... За радост, от есента само един път беше по-сериозно. В края на януари, грипът повали последователно татито, каката, малките и накрая и баба им, която ги гледаше, докато бяха болни. Висока температура, сополи, кашлица и това продължаваше около седмица при всеки...
Но пък в яслите подготвят Осмомартенското тържество и са много ентусиазирани и двамата. Стихчета, песнички и танци Simple Smile Ще видим какво са ни подготвили Simple Smile
Емили и Крисито не дава дума да продумаме за подстригване! Веднъж само, около годинката сме се подстригвали и оттогава не дава! А има нужда... Аз все говоря и говоря, че ще стане по-красива. Искам да я пооформят малко. Гледа как подстригват Алекс, кака им, баща им. Но се страхува и не дава нея да я пипнат! И аз чакам търпеливо да и дойде мерака и ищаха  Wink
Та за преглед при зъболекар, въобще не мога и да помисля...
Аз имам един въпрос към вас: скърца ли някой със зъбки през нощта, докато спи? Крисито много скърца. Джипито ми каза, че причината е в третата сливица.
Поздрави и усмивки Simple Smile!

# 139
  • Sofia, Bulgaria
Аз тази сутрин успях да ги излъжа  Mr. Green и им намалих косичките  Peace.Сега  Айси е с малко по дълга от Габи,ама колкото седяха мирни-толкова Simple Smile.Купих и спрея за разресване,които ми препоръчахте.
Скърцане с зъбки никога не ми се е случвало, но съм чувала,че значи детенце има глисти и се дават сурови тиквени семки.Не знам колко е истина,но за това е сетих.

# 140
Малчо скърцаше по едно време, когато му растяха зъби и  тогава и други хора ми казаха, че децата им правят същото.
Косата вече подстригваме с машинката.

# 141
малкия скърцаше със зъби по едно време, ама както почна, така и спря. И то не нощем, а денем. Незнам от какво беше.
Подстригваме с машинка без проблеми, когато се налага.

А аз съм с гнойна ангина  ooooh!. И най-вероятно и дребния ще се разболее, защото няма как да се изолирам. Отврат!!!

# 142
aissa80, i ;c мъжа ми и двамата карахме гнойна ангина, без да заразим малкия. Не сме го изолирали при баби, беше си при нас през цялото време.
Eдинствено ни съветваха, като кашляме, да го правим в салфетка, не във въздуха, миех начесто мифките с Доместос. Не сме носили маски. Месец и половина бях с налепи по гърлото, но сина ми не се зарази, не е задължително.
Съквартирантката на една приятелка изкара същото и не я зарази, а спят в една стая.

# 143
# 144
  • Пловдив
Аз редовно си страдам от гнойни ангини, не знам какво е това нещо Whistling
До сега един единствен път и малкия я изкара, но тогава той зарази мен, а не обратното hahaha
Та, да Ви кажа изпитан лек - напоявате клечка за уши с вит. С от ампула и мажете гърлото, колкото пъти на ден се сетите. За ден два се лекува Peace
През това време наблягате на фрешчета и в никакъв случай - топли напитки, вино или бира Peace

Скърцане на зъбки през нощта имаше и при нас, докато все още растяха зъбките. От тогава не се е случавло.

За подстригването - от самото начало го практикуваме с машинката вкъщи, като за целта купихме една безшумна, че малко много се плашеше... Сега е първа кипра, стане ли дума за прическа hahaha И в този ред - искаше да му вържа чоко, защото Иванинка (момиченце от неговата група) имала и била много хубава hahaha hahaha hahaha

Иначе и в нашата ясла подготвят тържеството за 8ми март - дреб ще е зайче, та майсторихме маската Mr. Green

p.s. jos ми се губи newsm78 Дано сичко е наред

# 145
ние подготвяме картички с пълна сила Simple Smile. Предварително се извинявам за вида им, но Детето основно ги прави и то има "Специално" виждане по въпроса  Mr. Green

# 146
  • Пловдив
Оооо и ние се пробвахме с домашна изработка, но... резулатат беше по-скоро страшен, та затова заложихме отново на купени Embarassed ...За което се извинявам Simple Smile
Надявам се това да се превърне в традиция и при някой от следващите поводи и ние да изпратим "ръчно производство" Hug
Иначе си получихме вече първата картичка и Дидо е супер въодушевен Simple Smile Обясняваме подробно всяка вечер колко още остава, докато дойде Баба Марта Mr. Green
В събота пратихме нашите, надявам се, че ще стигнат на време до всички Hug

jos, дай знак, че всичко е наред Praynig Не съм спряла да Ви мисля  Hug

# 147
 Party ей в гората беше страхотно, почивката беше супер,
само дето пробвах и джакузи и басейн и дано на прегледа всичко е ок Wink
цялото семейство изкарахме страхотно, не бяхме взели никакво устройство за нет, сори,
довечера след работа ще ви чета назад,
дано всички сте добре, дечицата да са здрави и вече с пролетно настроение,
за уикенда ще ви прочета, ако сте се разбрали нещо за среща кратка и гореща  Hug
хубав ден на всички ви!

# 148
Аз и този път съм пас с размяната на картички. Исках да направя ръчни мартеници за всички, но от 2 седмици съм болна, и детето беше болно, не ми остана време...Хубавото е, че поне малка а е добре, и днес е за първи ден на градина. Изненадах се, че влезе без сълзи и с почти..желание.

Затова се извинявам на всички, и само виртуално ще ви поздравя на 1 март, само да успея да направя няколко читави мартеници за най-близките...

# 149
  • Sofia, Bulgaria
Ние също се тръшнахме групово от тежкия грип  ooooh!.С картичките не стигнахме до никъде.Направихме твърде малко и не са много,много във вид,та се наложи да взема каквото беше изостанало в малката книжарница до нас.Писах ги на крак докато говорех по телефона и се опитвах да одържа Александра пред пощата та не знам какво съм писала  EmbarassedДва,три плика оставих да надпише нашата кака,а тя незнайно защо реши,че всички квартали в София са с пощенски код като нашия  Mr. Green,та по някой има и малко мазало  Embarassed.Много се извинявам и обещавам следващия път да е всичко по добре.Една подробност,не ги пратих препоръчано а с обикновена поща,но много се надявам,че пощите си вършат по добре работата от преди.И ние вече получихме една картичка и децата много ,много и се радват! Благодаря!Май щях да пиша и друго,ама много ми е притеснено за Айси.От сутринта отново е с пристъп и започнахме вентолина на 4 часа.Моля се само да не се засили и да отървем болницата и венозния урбазон  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт