...Което ми напомня, че е крайно време да намина към кабинета, да ме погледне в какво състояние са ми зъбите, че не съм била от началото на лятото

Дидо си е вкъщи тази седмица - в понеделник вечерта ми вдигна Т и вчера го заведох на лекар - кашля от сополите, но няма нищо сериозно... дано така и да остане - засега се борим с осцилококцинум и вит. С. И аз уж съм по-добре, макар че кашлицата продължава да ме тормози

В тази връзка: brawn, напълно те разбирам... Малкия закачи ли нещо ясленско, аз съм след него, а след това и ММ. Дреб го изкарва за 2-3 дни, а ние с мъжа се влачим по седмица-две

Не ми се мисли какво ще правим напролет - най-вероятно ще го спирам, че ако продължава с тези вируси

И за да е картинката хептен "розова" - доказаха ми бета таласемия, та сега трябва да изследваме и малкия
Последното една позната ми каза, че го прави и беше като съвет към мен как да се справям със ситуацията с вирусите
На Айси всички горни предни зъбчета изгниха и липсват.Обяснявам си го с многото пълни упойки.Дано постоянните са по здрави
!

. И най-вероятно и дребния ще се разболее, защото няма как да се изолирам. Отврат!!!

ей в гората беше страхотно, почивката беше супер,