СЕПТЕМВРИйчетата вече пеят, танцуват, рисуват и в снега лудуват

• 62 556
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
ЧБМ, момичета, виртуален поздрав и от мен! Догодина с повече късмет и помощница, може да успея да ви изпратя Simple Smile

# 181
да сте здрави всички и много пролетно настроение вече!

Емили, отиваш на картинката в отделна страница в нета, кликаш върху нея десен бутон и отиваш на properties или както ти е браузера, и там в едно прозорче към края ти излиза Address (URL), копираш него и го постваш тук между img, от бутона горе вляво над полето, в което пишеш.
хубав и усмихнат ден   bouquet
ние се очертава да сме на Витоша или утре след 14 или неделя сутрин, че ще имаме гости Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 12:49 от jos

# 182
Честита  Баба Марта, майки и дечица и от нас! Пожелавам здраве и усмивки на всички!

# 183
благодарим за поздравите,
какво прекрасно време имаме Simple Smile

благодарим и на Ники, и на Лора и Сами Simple Smile
в пощенската кутия имаше още едно пликче сутринта, ама не знам от кого е  Hug
голяма радост и подреждане беше коя къде да сложим сутринта, на коя блуза, че даже я пратих с няколко мартенички закичени Simple Smile
много емоции с Баба Марта!

# 184
Темпуратура 37,1 - 37, 2 се смята още за нормална при деца, нали?  Tired

# 185
нормална, но трябва да се следи да спадне, да не е от претопляне евентуално,
да се гледат други симптоми,
с такава ли сте?

# 186
  • София
За мен такава Т е знак, че може би започва нещо и тр. да се следи изкъсо следващите няколко часа.
Виж гърлото как е. Моите в 90% от случаите на Т са с червено чърло. В останалите 10% е гаден вирус с Т и връщане.

Нали не си мерила веднага след сън или след рев? Тогава Т е малко по-височка и може излишно да се стресираш.

# 187
Ясно ми е, че пак започва нещо, но се опитвах да се успокоя. Не е след сън или рев, не е и  от претопляне. Водих малчо с мен на уши, нос, гърло, защото мъжа ми не може да остстъства повече, в чакалнята знаете как е, макар че ни взеха веднага, без да ни карат да чакаме много, но ето го резултата.  Tired 

# 188
Честита Баба Марта Simple Smile. Всички да сте здрави, засмени и много щастливи.

Много картички получихме. Чудесни са всички Simple Smile. Искрени благодарности   bouquet

# 189

Мили майчета и още по-мили дечица! Честита Баба Марта! Бъдете весели, засмени и със здраве ощастливени!
Получихме първите картички от Дидко и Лора и Сами! Страхотни са, мартеничките също!
А аз се поизложих, точно за 1-ви март!!! Но се подготвяхме за не толкова щастливо събитие, не че това ме извинява, но в главата ми много неща се въртят. На всичко отгоре съм си забравила мартениците за семейството на работа, а днес почивам. Единствения вариант е като отивам да взима Ники да мина през училище, но вече кога ще им ги дам.......те си заминаха, и майка и баба и всички. Уфффф, много съм изкуфяла!
brawn, може и да е понастинал там и да мине само с чайчета и мед. Аз бих дала Осцилококцинум или ампулка вит. С, макар че на Ники чести му се случва и така си отминава без нищо, но ти си знаеш детето, ако не му се разминава лесно, по-добре дай нещо превантивно.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 15:22 от velizarka_8

# 190

Пожелавам много здраве, щастие и късмет на всички вас, на вашите семейства и приятели! Нека пролетта донесе много слънце, игри и хубави емоции за мъниците, много нова енергия и жизнерадостност за всички!

Радвам се, че успях да ви изпратя мартеничките с картичките и че сте ги получили! Ние също получихме и ви благодаря от сърце! Hug Hug Съжалявам донякъде, че не успях да се организирам да направим с Мая или картичките или мартениците, Grinning, но се надявам да продължи тази инициатива и да успеем следващия път!

Giada мартеничките ти са страхотни, много добре си се справила!!!  smile3501

Много бързо оздравяване на всички и деца, и родители! Praynig Hug

Ще пиша пак скоро, като успея да се посъбера малко. Майка ми ни гостува този уикенд и няма да можем да се видим на срещата, но се надявам да се организираме по нататък.  Peace

Хубави почивни дни! Лека нощ!

# 191
добро утро Simple Smile
grix, получихме и ние от вас пролетно писъмце, благодарим  Hug
малката и тати са навън, и ще посрещат гостите после с колата, аз гледах досега племенничката ми, сега ще готвя, че снощи ме боля венец/мъдрец не знам точно и беше много кофти.
дано сте добре всички  Hug
за Витоша ще гледаме утре, че и кумата ще идва с малката, и вятър имало силен горе...
дано утре е по-ок Wink

хубав ден  Hug
и здрави!

# 192
  • София
Ние вчера бяма на Витоша. И докато се разхождахме, мернахме следи от заек (най-вероятно). Голямо търсене беше на къщата на заека. Не я намерихме и обещахме на децата, че пак ще ходим да я търсим Simple Smile

А на връщане Самчо повърна в колата. След това беше весел, та се надявам че просто е като мен - със слаб стомах по време на път.

# 193
ние вчера пропуснахме Витоша заради гости и следобяда като легна малката да спи и аз с нея  Crazy уж не спя следобяд, ама като ме налегна дрямка та до 3.30  Laughing
като стана дума за дупка на зайци, ние на Боровец намерихме една и през ден ходихме до нея по баира да гледаме има ли зайци  Joy

надявам се да сте добре, получихме и от Ивчо първомартенския поздрав  Hug

здрава и успешна седмица на всички!

# 194
  • Пловдив
Привеет Simple Smile
Ние вчера решихме да отскочим до центъра, че си ни стана традиция, когато почива татито, да ходим да храним гълъбите Mr. Green
И честванията по случай 3 март гледахме Simple Smile
Кофтито беше, че забравихме за протеста - голяма дандания Crazy Е, малкия обра точките - хванал знаменце в едната ръчичка, вървящ срещу тълпата и крещащ: "О'тавка" smile3532 smile3532 smile3532

А в събота малчо пак си пукна главата #Crazy Whistling Изкарах си акъла, но се оказа, че не е нищо сериозно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт