Сравнено със събота, когато падна, днес почти не куца.
Сега съвсем се притесних, като прочетох за хематома. Ако има такъв, не трябва ли да се види на следващия ден след падането (тогава бяхме на преглед).
). А сайта на тази психоложка го препоръчвам с две ръце. Особено за родителите, които нямат време да четат книги. Подхода на възпитание е все този емпатичен подход, за който говорим отдавна. Аз съм се абонирала от сайта й за нейните дневни и седмични имейли, и един в един от тях преди седмица-две тя беше изпратила тази нейна статия за отбиването. Колко навреме ми дойде! За мен най-важни се оказаха съветите за това как да постъпваме, когато детето се нарани и иска да суче, или когато й е скучно, или когато е разстроена за нещо. Чувствах аз от доста време, че не е много добре за нея май да се кърмим в тези моменти, но не знаех дали наистина съм права, и как точно да постъпвам. Та вече имахме няколко ситуации, в които спокойно и без вина й отказах да се кърмим. Някои минаха бързо, в един от случаите си порева доста, но аз бях до нея, проявих съчувствие и разбиране, и тя изведнъж спря и почна нещо да обяснява, все едно нищо не се е случило
. И май трябваше отдавна така да постъпвам... но ето... уча се, и не е лесно.
Ти защо се разтревожи още повече? Нали той не накуцва вече така? По-бързо оправяне му пожелавам, и по-малко тревога на теб! 

Няма драми и рев.
Но пък как пее, не млъква
На кого ли прилича това дете толкова музикално
Ама наистина пее вярно, по мелодията и разбирам коя песен пее, само дето текстовете са на някакъв много странен език 

,

и такъв опит ни е полезен, аз още съм на книгите на Ан Бакюс, засега се справяме.

незнам дали Криси ще се размине с нея, педи каза че почти 100% е шанса да се разболее, въпреки че се кърмим, но ще видим.
дано скоро му мине този период, а ми е толкова добро детето ... Препоръчани теми