.Ние сме болни и затова не ми се пише много,много.Този последния вирус явно си е много упорит,макар и вчера за малките да ми казаха,че не приличало на вирус,а по скоро на стрептококова ангина.След цяла седмица мъчене най-накрая от снощи са на Зинат.Само аз още се боря против аб-то,че съм много алергична,но след поредната нощ безсъние днес май ще се предам.Трябва да се оправим всички до рождения ден на Габи за да не проваляме празника,а то време не остана.Нямам никаква идея какъв подарък да и избера.Миналата година си обещахме за тази да е колело,но пак ще се отложи тази идея.Играчки имаме толкова много ,а и да си кажа те и двете са някак странни.Не могат да си задържат интереса на нещо повече от 15 минути.Сега не играят с нищо,а само ги попиляват и това е.Единственото нещо към което не са загубили интерес е миналогодишния подарък - музикално килимче.Разпъва се всеки ден лежи се по него или просто тичат обикаляйки в кръг с голям смях докато сменят мелодиите.Дайте някаква идея за по скромен подарък.

ама си имах готина компания момичета, и тя е важна, ама сега като знам колко трудно се подбира компания...... милите,

за всички!