СЕПТЕМВРИйчетата вече пеят, танцуват, рисуват и в снега лудуват

• 62 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
не мога да ви изчета, само минавам да се похваля, че родих бебчо и съм много щастлива.
а в групата на Мили има скарлатина по много деца, направо карантина сложили.
да сте здрави всички  Hug

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 21:50 от jos

# 361
Мила jos, ЧЕСТИТ ТИ СИН!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е жив и здрав, много, много обичан, обичащ, жизнерадостен, с много късмет, и всичко най-хубаво, което искате за него! И да имат здрава връзка с кака си Милица, много да се обичат Simple Smile!
Прегръдки

# 362
  • София
Ей Jos много ме зарадва с тази новина Simple Smile
Дано всичко е наред с бебока Simple Smile

Моя приятелка, на която кумувахме, е на 1-ва предавка дет се вика. Термина й е 17.05 и там чакаме хубава новина всеки момент. Обаче при тях още не се знае какво е - понеже имаше проблеми в началото, ходи при 2-ма лекари и съответно има залагане и за момче, и за момиче.

# 363
 jos, честито!!! Да е здраво, весело и игриво дете! Радвам се, че всичко е минало добре, а пък голям, голям...... колкото един мъж трябва да е голям!  Wink
Знаех си аз, не беше писала от сряда и снощи си мислех, че ще се включиш вече с хубавата новина.
 Мами, нямам представа какво става като е болно детето от шарка. Трябва да стои в къщи, нали!? Да не излиза, да не се събира с други деца. Направо съм на кантар, дали да ходим в Троян. Там ще са и племенниците - на 1,6 и 3,6 годинки (Николайчо е по средата, има си кака, но пък е батко Laughing) Ако там се разболее какво ще го правим? Как ще ги опазим? Не съм говорила с майка им, дали се страхува от това. Аз съм на принципа да минава, докато е по-малък, но не всички мислят така....

# 364
  • Пловдив
jos, поздравления за страхотната новина Hug
Да е жив и здрав малкия юнак и мноооого да Ви радва  bouquet Много да се обичат с Мили Heart Eyes
Бързо възстановяване на теб!!!

Аз Дидко от ясли не съм го спирала, но и по принцип нямаме проблеми с боледуванията Whistling Praynig (дано и занапред е така). Единствено есента покрай моите очни нещо се "разкекави", но предполагам че беше заради стреса от това, че сутрин като станеше и мен ме нямаше...
Сега сутрин го кара татито на ясли, че точно тогава се кърмим с малката, но пък следобед отиваме да го заберем семейно и е много щастлив - хвали се на другарчетата си, че сестричката му е дошла да го забира Mr. Green
В нашата група също са под карантина заради варицела, но Дидко я изкара миналата година по това време и сега не ми е дерт това Mr. Green

p.s. аз малко се позагубих, че докато се напаснем с малката... Пък и изпити имах тази седмица...
Е, вече съм на линия и ще се разписвам по-често Simple Smile Поне време имам докато кърмя hahaha

# 365
jos - Честит ти син, много се радвам за вас!!! Нека бъде здрав, щастлив и много да се разбира с Мили  Hug

# 366
благодаря, момичета Simple Smile
сега сестрата от градината е казала, че има много деца със скарлатина, няма как да я пусна, въпреки че имах желание. по-натам ще е сигурно.
надявам се всички да сте добре.

# 367
Здравейте,
 аз не се включвам много редовно, но се опитвам да ви чета често.
jos, честита рожба! Да е живо и здраво, много да папка и малко да плачка. Дано ви подмине скарлатинената криза.
велизарка, радвам се че си намерила изход от ситуацията със запека. За пътуването до роднините ви защо мислиш, че ще се запече пак - заради храната там или нещо на психологическа основа?
Моя син също започна да прескача по един ден, понякога по два и чудя се какво става. Имаше стриктен режим, но нещо се обърка. Отдавна е на ясли и не мисля, че това е причината. Нямаме и промяна в диетата... newsm78 Сега и ние планираме пътуване, да видим там как ще е.
За статистиката за раждането - момче, родих 25 дни преди термин.  Tired

# 368
josче, честита радост! Много щастливи моменти на цялото ви семейство!

Моето момче е с баба, за първи път оставаме без него. Хората обаче се грижат много хубаво за него и  той се чувства много добре с роднини, близки и толкова внимание.
С яслите приключих, защо се разбихме всички от болести, макар че ми се искаше да от тази година сред повече другарчета и виждам всички плюсове на детските заведения.
От септември е записан на детска градина.
Вчера казал на баба си, че вече е голям мъж  Simple Smile

# 369
благодаря пак на всички  Hug
айде и вие да не чакате много!

как сте, как са децата, сигурно по празниците всеки е нанякъде и не пишете.
весели празници на всички желая и да сте здрави.

ние сме си у дома, добре, че таткото сколаса за изписването точно да е тук и сега по празниците е с нас, после пак заминава  Crazy но сега той извежда Мили навън, после ще ми е по-лесно, че ще започна да извеждам и дребчо от другата седмица с количката и ще излизаме комплект с каката.
скарлатината продължава и казах на педи, че не искам да я пускам още на градина...

нашарихме яйца с Мили в четвъртък, голяяяма емоция.

и мозайката е голяма занимавка.
а как внимава с Насето,  Heart Eyes, много е сладка.

от седмица вече не спи следобяда и не я и карам, то и ние с таткото не сме по следобедния сън,де.
та не знам кога пак ще се върне на него,
става сама в 7-7.30, заспива към 21-21.30 вечер, през деня си лудува, така че мисля да не я насилствам да спи следобяда.
Люляк, Brawn, как сте?
Vesi, Емили?
аз вече съм добре, след раждането изчезна и запушен нос, и кашлица, дори и на раждането ги забравих и не мислих за тях макар в предродилна да не можех дъх да си поема през носа  Crazy
на Мили сега пролетта не давам нищо, от време на време само саностол. поне започнаха нашите плодове.
сега вече съм по-спокойна и за варицела, и друго, нищо, че не съм ги карала.
ако се зарази Мили, надявам се бебо да го подмине или поне леко да изкара, че и аз по-леко да изкарам, че на дърти години май по-кофти се карало.
Iv4i, как сте вие?
v_spasova, не пишеш нищо?
дайте идеи за легло на два етажа, ама едно над друго, мислим го като вариант за по-натам.
не съм виждала наживо  Embarassed и не мога да си го представя някак, кое къде спи дете, по-голямото ли е долу  newsm78

# 370
.
Люляк, Brawn, как сте?

Не знам за Люляче, но аз съм с нов ник и писах по-горе  Hug

# 371
  • При моето слънце
Христос Воскресе!

Бъдете здрави и много щастливи  Hug
Весел празник на всички.
Честита радост на Джос и Мъничето, да са здрави и много щастливи, и вие покрай тях  Hug

# 372
  • София
Христос възкресе!Светкипртазници и от нас с Йоана!

Аз се позагубих малко ,че започнах курсове по френски и съвсем не миостава никакво време за нищо ,дори не успявам да си уча  Embarassed .
Иначе сме добре ,в момента Йоана е с Варицела ,но се справяме ,само тръпна да не се разболея и аз ,че не е много сигурно дали съм я карала.

Jos ,честита радост!
П.П. има много хубави и идейни двуетажни легла в Икея.Аз съм хвърлила око на ето това http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 в комбинация с тази част з горното легло http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18197 .От долу може да се сложи всичко ,друго легло или само матрак или кът за игра .При нас е тесничко и в бъдещата детска стая ще сме на подобен вариянт най-вероятно.

# 373
  • София
Христос възкресе!Светкипртазници и от нас с Йоана!

Аз се позагубих малко ,че започнах курсове по френски и съвсем не миостава никакво време за нищо ,дори не успявам да си уча  Embarassed .
Иначе сме добре ,в момента Йоана е с Варицела ,но се справяме ,само тръпна да не се разболея и аз ,че не е много сигурно дали съм я карала.

Jos ,честита радост!
П.П. има много хубави и идейни двуетажни легла в Икея.Аз съм хвърлила око на ето това http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 в комбинация с тази част з горното легло http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18197 .От долу може да се сложи всичко ,друго легло или само матрак или кът за игра .При нас е тесничко и в бъдещата детска стая ще сме на подобен вариянт най-вероятно.

# 374
  • София
Честито Воскресение Христово! Мир, любов и светлина на вас и семействата ви!

Jos, Мъниче, честити рожби! Да растат здрави, усмихнати и жизнерадостни! Честито и на кака Мили и бате Дидко! Нека бъдат все така грижовни и много да се обичат и разбират с бебоците!  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт