!Да са ти здрави ,умни и щастливи и двете принцески!
На 26.07 се роди моето второ най-голямо щастие Йоана. Тя е едно прекрасно малко слънчево детенце....толкова е спокойничка и усмихната, мога да я гледам с часове как блажено спи и сладко се усмихва...всички сме добре и се радваме много, Мая поне за сега не проявява грам ревност, само иска да я гушка и целува...ще видим после как ще е.

Остана да махнем и памперса(само спим с него), но все още се напишква. Пробвах я една седмица всеки следобед, но всеки път неуспешно. Разбира ме какво искам от нея, обещава, че няма да пиша в леглото, ами ще отиде на гърнето, но явно в съня си се изпуска. А пък за вечер съвсем далечно ми се вижда махането - снощи за първи път се събуди и каза имам пиш, но вече беше мокър памперса. Иначе си спи непробудно или пък само проплаква, пийва водичка и пак заспива. Струва ми се неуместно да почна да я будя, за да се изпиша. Може би като всичко останало, малко по-късно ще й дойде момента, в който ще се научи. Протеснявам се само, че като тръгне на градина септември ще трябва да носим памперси, а не знам дали ще искат да се занимават. Ама, ако щат. Ще перем чаршафи и пижами, все ще се научи някога
Още не съм мислила. 
! Да ви е жива и здрава, много щастлива, много обичана! Да мине леко и неусетно ревнивия период при кака Мая
, и после да се радват на весели игри по сестрински! На теб ти пожелавам много спокойствие, за да можеш да се наслаждаваш истински на двете си момичета!
.
. Дано да намираме повече време за споделяне.
надявам се да сте добре. и се надявам като се окопитя уикенд някой да се обадя да се видим на центъра там.

Люляче, чета от време на време, да се осведомя как сте, но все нещо не ми достига да попиша, наричам това мързел от моя страна 

Препоръчани теми