Дидко беше на върха на щастието, че все пак имаше "пилета"
Гостенчетата останаха и те много доволни, а щом има детски усмивки и доволни личица - всяко усилие си заслужава 
Добре, че ММ си беше вкъщи, че ако бях сама с двамата, не знам какво щях да правя 
Ей, луда станах... От яслите издадоха необходимите документи и прочие, но от градината искат всички изследвания наново
Не ми стига другото, ами и по лаборатории обикаляме - абе пълна лудница 

Ходи с колата на работа и положението е още по-зле 

Както знаете ние имаме кончета, но във Варна и там на наш си терен, а тук нямам възможност, нямам и къде, но...ето че дойде моментът...и успях! Вчера ходихме до Арбанаси с един приятел с караваната да я вземем там от базата и сега съм вече горд собственик на мое си конче тук. Сега остава да я пообурудвам малко и сме готови, тя е яздена предимно от деца, така че направо почваме да работим
За сега сме на едно уникално красиво място в Плана, заведох я там, защото там сега е на свобода и на паша заедно с други кончета при един приятел на базата, но още малко и ще си я докарам в Банкя на базата, че Плана ми е много далеч. Всеки, който иска да се чувства поканен на езда, става и за малки и за големи
ще има форумни отстъпки 
Как ще зарадвам Мая като се прибере....тя сега е 2 седмици във Варна при баба си, но в понеделник си идва и отиваме да яздим

). И Лора направо полудя - искам, искам. Качването беше само за една обиколка на манежа и след това - няма такъв вой, че иска още... Преди това се е качвала за малко пак на пони и й хареса.
и е хубаво тази енергия да се насочва на някъде...не помня сигурно си казвала дали тренира някакъв спорт.
Не знам как ще и се види това, че е кон, а не пони...но аз не съм привърженик на понитата дори и за малки деца, по-добре си е да се учат на голям кон, движенията са съвсем различни, на пони трудно дете може да се научи хубаво да язди...но както и да е де...иначе са сладки и децата се кефят, че са мънички и ги стигат лесно от всякъде

Препоръчани теми