Люляче, нямам много време да пиша, иначе за разказване много има
Като цяло се справяме, но често аз съм на ръба от недоспиване, нерви, умора, желание за малко време и за мен...особено откакто взех кобилката...има моменти, в които се отчайвам и си казвам защо я взех сега като не мога да стигна до нея изобщо...как и кога да се занимавам с нея не знам...то хубаво каката на градина, а аз все с Йоана в слинга, но първо тя каката не е на градина сега, а и доста неща не стават заедно с Йоана...и така. Иначе съм щастлива с тях двете, те са прекрасни, Йоана става все по-чаровна...общуването все по-пълноценно, най-много обичам да я взема да се погледнем в очите и да си приказваме, много ми е приказлива и тя и много обича, цялата сияе и ми говори и не и омръзва...може по цял ден това да прави, няма нужда от играчки и други забавления, стига да я взема и да си говорим и щастието е пълно!Днес Мая я ухапа улично куче...но сега не мога да ви разкажа, че Йоана мрънка...много гадно беше, ходихме в Пирогов, раните са на лицето...и двете изживяхме голям кошмар, дано тя го забрави, аз едва ли...събори я на земята и почна да я дави все едно се бие с друго куче, ей така...не знаех в какво състояние ще си я вдигна от земята....кошмар просто!
Засега е здрав, дано така да продължи. И най-важното за мен - свършиха проблемите с акането, без никаква намеса от моя страна. Не е всеки ден, но през ден-два си върши работата. Е, имаше доста обяснения, как трябва лошото ако да отива всеки ден в тоалетната, за да не стои в коремчето и да прави лоши работи вътре и това някак помогна, та от 2 месеца сме вече добре по този въпрос. 
!