SUPERNATURAL: Earth, Hell, Heaven & Purgatory

• 24 638
  • 707
  •   1
Отговори
# 60
Много е хубав (са хубави) нямам търпение за следващия епизод  Crossing Arms

# 61
Заглавието на 8.18 ще е 'The Apple Dumpling Gang'. Преди да се изложа като си призная, че щом чуя/прочета 'gang' ми изникват изключително небогоугодни асоциации в рима Whistling , ще кажа, че това е заглавието на стар филм. Не знам дали има някаква връзка или препратка.

# 62
  • # супернатурална #
Добро утро. Дали да не ги събудим с кафенце  Laughing

# 63
Абе с кафе, как ли се... По-добре с добрия стар секс Wink

# 64
Абе с кафе, как ли се... По-добре с добрия стар секс Wink
smile3521 smile3504

# 65
Знаех си, че предложението ми ще се приеме веднага Whistling

# 66
О,ама че как няма да се приеме  Blush

# 67
  • # супернатурална #
Еей, ма вие сте забравили кодовата дума. Все едно да ги будя с шшшах и да им нося дъската  Joy

# 68
А, Галче, не съм я забравила, но си ползвам оригиналната Mr. Green

# 69
Момичета редя се и аз на опашката за събуждане  Mr. Green

Мило каква е тази физиономия одрасках те малко   Whistling Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 16:50 от Mystik86

# 70
Забравих да ви покажа това Mr. Green

# 71
# 72
И има физиономийка "ни лук ял, ни лук мирисал". hahaha

# 73
Интервю с Фелиша Дей за Чарли и тазнощния епизод.

За тези, на които не им се чете - 44 снимки на петима 'The Shirtless Men Of The CW'. Включен е само Джаред, естествено Mr. Green .

# 74
  • Buffyworld
Импала, гифчетата ти на трета страница - точно там най-много ми хареса Сам. Не знам защо, много красив изглежда. Аз смятам, че връзката му с Амелия беше като взаимна изгода и за двамата. Тя също имаше нужда да не бъде сама в момента. Така че, както тя се е погрижила за него, така и той се е погрижил за нея. Не знам защо, но не я харесвам. И Лиса ме дразнеше и Амелия ме дразни дори повече. Единствените жени, които ми бяха симпатични и за които ми се плачеше бяха Елън и дъшеря й - Джо. Те бяха истински приятели на Сам,  Дийн и Боби.

За Бени напълно те подкрепям. Изпитвам истинско съжаление за него, че няма кой да му помогне, за да продължи да бъде добър. Не вярвам да се справи сам.

Аз се  извинявам , че нямам възможност да качвам снимки, нямам никакво време за това. Радвам се, че намерих тази изгубена за мен тема. По време на шести сезон много се чудих дали да не престана да гледам филма. Накрая реших, че ще гледам само от солидарност към Сам и Дийн. Честно казано, шести и седми сезон едвам ги изтърпях , особено седми с тези тъпи Левиатани. Но сега осми сезон е направо супер! Страхотен! Много ми харесва. Жалко, че може би ще е последният.   Confused   

Общи условия

Активация на акаунт