SUPERNATURAL: Earth, Hell, Heaven & Purgatory

• 24 964
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Ааа, не, не давам да се извиняваш Hug . В темата има място за всичко: новини, снимки, коментари, и всички. Обичам да чета различни мнения, защото ми дават и друг поглед, не само моя хормонално замъглен, който ме кара да прощавам всичко, да намирам винаги нещо хубаво, за което да се хвана (e, не успях само за 8.04 ‘Bitten’ Twisted Evil ).
Шести и седми сезони наистина бяха на по-ниско ниво, но след епичния финал на пети задачата на новия екип беше много трудна. Освен това завършването на цял цикъл, етап от историята - тази, която създателят Ерик Крипки искаше да разкаже - принуди сценаристите да търсят нови идеи, да напипват повече или по-малко насляпо. Сам Бездушевний беше страхотна такава, алфа чудовищата, душите и Чистилището - също. Като цяло обаче сезонът излезе накъсан, хаотичен. Мамата на тутто зло кога я показаха, кога я капичнаха Laughing . В основата на всичко се оказа едва загатнатата през почти целия сезон война в Рая и тайното партньорство между Кастиел и Краули. Видяхме тези неща едва към финала, което не беше лошо решение, но някак не беше както трябва Rolling Eyes . Сякаш сценаристите подхванаха твърде амбициозно много линии и мотиви, и накрая не успяха да ги развият и завършат. Лятото изгледах сезона наведнъж и си подобрих мнението за него, но следенето му по епизод на седмица и почивките подложиха търпението и лоялността на не малко от феновете на изпитание. Към седми сезон съм пристрастна заради чудесната според мен игра на Джеймс Патрик Стюарт. Иначе типично американския корпоративен елемент ми дойде множко, както и това, че цялата борба е хората да се превърнат в тлъсти хапки. 'Халюциферациите' на Сам ми бяха интересни довреме, хареса ми смъртта на Боби и въвеждането на нови персонажи като Гарт, Чарли и Кевин. И през тези два сезона Дийн продължи да си върши работата безропотно, да трупа болка и загуби.
От осми сезон досега съм и аз много доволна. Дийн в Чистилището - оцеляващ, биещ се, мръсен - ми доставя истинско удоволствие Heart Eyes . За Бени и Амелия вече писах. Искам да ги видя пак. Искам да получим и отговори на нещата, които останаха неясни. Много ми харесва това, че братята отново се събраха. Сега да се 'земат в ръце и да ловуват, трепят гадини, докато търсят 'таблетки' с божието слово. Явно и в този сезон всичко ще се върти около демоните и ангелите. На 99.9% съм сигурна, че ще има и девети, за който вече искам нещо съвсем ново Rolling Eyes . Амин! Laughing

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 18:17 от Impala

# 76
"Дийн в Чистилището - оцеляващ, биещ се, мръсен - ми доставя истинско удоволствие"  Crazy Mr. Green Blush

# 77
"Дийн в Чистилището - оцеляващ, биещ се, мръсен - ми доставя истинско удоволствие"  Crazy Mr. Green Blush
О,Импала удари ни в слабото място  smile3544

# 78
Нали, нали Mr. Green ? Добавих клипче.

# 79
Хмм колко е секси  Blush

# 80
  • гр. София
Забравих да ви покажа това Mr. Green

И има физиономийка "ни лук ял, ни лук мирисал". hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

Знаех си, че предложението ми ще се приеме веднага Whistling

Че как! Както беше писал навремето неизвестен (по-скоро незапомнен от мен) автор в един вестник:

И утрешният секс
го взимай днес на екс,
че утре ще поскъпне,
я крак ще ти изтръпне,
я грипа ще те хване,
я нещо друго стане...

Mr. Green Та да си дойдем на думата.  Mr. Green

Прочее, радвам се да те видя наоколо, Апокалиптик. Вясвай се по-често  Hug

# 81
Искам да Ви пожелая подобаващо лека вечер  Mr. Green

лято, лято  newsm44Опа май стана доста дългичко ще ме извинявате  Blush май още ме държи от вчерашният маратон Mr. Green Blush Crazy

# 82
Взимам си само последната Mr. Green , благодаря   bouquet . Всъщност може и хиксосаната:

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 19:51 от Impala

# 83
За мен първите две и тежка, много тежка нощ. Mr. Green

# 84
Critics' Roundtable: "Supernatural" - дискусия за Сезон 8 дотук, проекта за отделно шоу на Кастиел и дали това трябва да е последния сезон на сериала. Мненията са кратки, но точни. Препоръчвам четенето на трите странички - заслужават си Peace .
Ще цитирам само последния въпрос-закачка:
Bonus: You’re on a sinking ship and can save Dean or Sam but not both. Who do you choose? (I know...I'm evil but Crowley made me do it!)
Laura Prudom: Either one of them would never forgive me for not saving the other, so it's a total lose/lose -- I'd throw myself overboard to escape their wrath! [Това е най-близо до моя отговор Crazy Joy ]
Matt Fowler: Dean. Because I don't even know what kind music Sam likes. Or worse, he could be one of those people that has no preference at all when it comes to music. Those people are terrible.
Clarissa Rocco: Dean. Because there’s less of a chance that I’ll drown keeping Dean afloat than Sam. That guy is huge!
Danielle Turchiano: Dean. Look, he was the angels' choice, and who am I to say I know better than angels?
Vini Bhatt: Actually at this point, I’d sit on a Tropical Beach with Crowley drinking one of those large colourful drinks and watch the show. *laughs* But if I had to choose someone, well… Dean. I don’t care much for sculpted boys like Sam. Besides, with Dean there’s always a bonus of blue-eyed supernatural men hanging around and calling on him at ungodly hours : )
Самито е прецакано откъде 'секъде. Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 13:23 от Impala

# 85
Страхотен епизод, просто стра-хо-тен. Нищо повече няма да кажа, не че мога да ви спойлирам особено. Гледайте и се насладете Hug . Аз със сигурност ще повторя.

Промото за 8.12 'As Time Goes By':

# 86
Ооо,ще се гледа , ще се гледа   bouquet
Добео утро  Hug

# 87
Добро утро.
Ох, Сами Crazy

И разбира се, честит рожден ден на батко Дийн Grinning Поздравявам цяла Маракана с една от любимите ми негови снимки, на която гледа адски страшно Mr. Green

# 88
Днес Дийн има рд , ама само Дийн  Mr. Green  Heart Eyes

Love

# 89
Здравейте!
Честит му рожден ден на Дийн!

Импалка, изгледах промото, искам и аз такъв дядо.  Blush Епизода още не съм, сега ще го дърпам.

Самито е прецакано откъде 'секъде.
Муахахахаха!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт