SUPERNATURAL: Earth, Hell, Heaven & Purgatory

• 24 620
  • 707
  •   1
Отговори
# 15
Аууууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как ще се спи тази вечер незнам  Rolling Eyes  Hug
Срахотни са  Crazy

# 16
  • В две мънички очи...
И аз да се запиша в новата тема.
Импалка много добро оформление!
Кога е следващия епизод?

# 17
Ysabell   bouquet
На 24-ти е новият епизод  Party

# 18
  • В две мънички очи...
Аз си мислех че миналата седмица е имало и си търсих ли търсих ....

# 19
Да имаше епизод миналия четвъртък  Peace
Епизодът може да си го изтеглиш от Замунда  Simple Smile

# 20
Само да се запиша в новата тема и за поздравя Импалка за чудесното оформление.   bouquet

Още не съм гледала последния епизод, то дойде време за следващия.  ooooh!

# 21
  • В две мънички очи...
Не е ли 8.10 миналия епизод с тази която ядеше сърца и я пуснаха?
Гледам ги онлайн и в замундата това ми даде като номер на последната серия  newsm78

# 22
Ей,много красиви снимки пускате , вече ще получа сериозен масивен сърцетуп  Heart Eyes

# 23
Идвам да се изфукам с красивия си подпис Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

И да ви покажа един смешен клип Mr. Green

">#![/video]

И това също Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 09:30 от Apocalyptic City

# 24
  • sf
Дийн  Mr. Green не че Сам ще го върна ако ми потропа на вратата,де  Joy
Жени в живота им не ща, не им отива нещо  Mr. Green
След малко ще изгредам новата серия и ще пиша.
 Hug

# 25
  • Buffyworld
b]Импала, [/b] благодаря за новата тема.  Hug

Лиси, не вярвам да има развитие между Бени и Дийн и Сам също да участва. Още в началото, след като Сам разбра за Бени и се разбра, че не може да го понася. Дори прояви ревност, когато каза на Дийн - .... "Предпочиташ един вампир пред собствения си брат ..... ". Това беше, когато Сам сподели, че Бени му е най-близък в момента. Даже Сам каза, че ако се наложи лично ще убие Бени. Аз не защитавам Бени, защото е вампир, а защото  доказа, че може да му се има доверие. Когато отхвърли жената, която винаги е обичал след като беше вампирясала , той доказа, че заслужава доверие. Даже с малко помощ може и да влезе в правия път.

Импала, на мен също Сам ми беше малко Out of character в началото на този сезон. Той наистина и преди с не особено желание напусна колежа и тръгна с баща си и Дийн, но никога не е бил безотговорен. А в този сезон- колко пъти беше получавал обаждания и съобщения от онова момче - Пророка . Почти го убиха заради нехайството на Сам. Преди си мислех, че Лиса, бившата на Дийн ме дразни, но Амелия ме дразни в пъти повече. И не се бях замислиа за странното връщане на мъжа на Амелия. Никак няма да се учудя да е нещо свръхестествено и Амелия да има нужда от помощ от Сам и Дийн да я спасяват.  Joy  

# 26
Не зная , Бъфи, аз такова усещане имам , иначе да на Бени може да се вярва ,още в Чистилището го е доказвал  Peace

# 27
Гледам ги онлайн и в замундата това ми даде като номер на последната серия  newsm78

Това е последната серия, ама какви сърца, толкова ли съм късопаметна? Shocked Дийн, Кас и Сам проведоха спасителна акция за спасяването на ... ангела.

Импалке, страхотна тема! Hug

Мм, мен питахте ли ме от кой отбор съм, аз к'во отговорих? Thinking Ако не знаете - Кас да живей! Heart Eyes

# 28

Да спасяваха Самандриел

# 29
Здравейте   bouquet Още малко остава до новият епизод, а аз още не съм гледала предходният  Rolling Eyes Трябва ми малко  bash  hahaha hahaha
Отивам да се поправя  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт