Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
dianastml,oт къде намери 12 цвята за 5 лв?  Simple Smile Аз ги гледах тези в продавалник но са 11.12 лв ?
Лампа ще си взема 9 ватова пък ще видим точно на такава съм се спряла!  Peace
А тези лакове с тънките четки хубави ли са вършат ли работа и какви гледам иам разнообразие Thinking

# 361
♥ Димяни ♥, в продавалника има 9 ватови лампи по 27 лева. И моята е такава, доволна съм.
С лаковете на мен лично ми е по-трудно, докато с акрилните боички и тънка четка ми е по-лесно. Някой беше споменал, че тези акрилни боички се продават в Джъмбо с 50% по-ниска цена от продавалника, но за съжаление в нашия град нямаме такъв магазин.
dudananails, не веднъж момичетата в темата казаха че белият гел не е устойчив, както розовия и безцветния, затова трябва да се запечата между два слоя прозрачен или розов гел Wink Именно поради тази причина никога не съм си взимала бял гел, предпочитам да си правя френски маникюр с лакове.

# 362
Момичета, този комплект http://prodavalnik.com/komplekt-za-izgrazhdane-s-akril-i20204253 + UV лампа ще ми свърши ли работа като за начало? Гледах пълните стартови пакети, има прекалено много допълнителни неща, които принципно не ползвам.

Ако ще работиш с акрил няма нужда от UV лампа. Нещо си се омотала ми се струва....стартов комплект с гел ли търсиш?

Ами аз ходех известно  време в един салон, и мацката ми слагаше някаква акрилна пудра, след което ги и печеше и ми държат около 3 седмици, след което пробвах и с гел, но започнаха да ми падат още същият ден и се отказах.

# 363
  • София
Bibi85,Ще взема да се разходя до Джъмбо мерси  Peace
Иначе за лаковете за рисуване мисля да взема 2.3 така за проба.... но и на мен ми се струва,че ще ми е по лесно с акрилните боички  Grinning

# 364
Bibi85,Ще взема да се разходя до Джъмбо мерси  Peace
Иначе за лаковете за рисуване мисля да взема 2.3 така за проба.... но и на мен ми се струва,че ще ми е по лесно с акрилните боички  Grinning

Ако си взимаш лаковес  тънка четка,взимай си на Лин,или Еври-не на Голдън роуз..
тези на Лин са по 1 лв и са страшно покривни,удобни,икономични и красиви!Аз лично имам около 3-4 и съм мн доволна Simple Smile  иначе и аз ще ходя скоро до джъмбо пък да видим Simple Smile

# 365
momi4eto_s_rusite_kosi, акрилната пудра не се пече под ув лампа. Ако маникюристката при която си ходила ти е сложила ув база или ув топ гел/лак е нормално да използва лампа. Но за комплекта, който си показала ( акрилна пудра+ мономер) не ти е нужна лампа. И все пак си мисля, че с гел е по-добре отколкото с акрил, опитала съм и двете Wink

# 366
И все пак, ако някой няма много опит, гелът е много по-лесен за нанасяне. Възможно най-сложното, на което може някой да се спре, е изграждане с акрил. За него са нужни и форми Simple Smile

# 367
А в такъв случай можете ли да ми препоръчате някакъв комплект с UV гел?

# 368
 Димяни , тук в Пловдив ,има една мацка ,която има онлайн магазин ,но склада и се намира тук и когато нещо ми трябва ходя там ,има ужасно много неща и всички видове гелове и въобще всичко за ноктопластиката ,та когато ходих да си взимам неща  я попитах за акрилни боички и тя ми каза има едни на промоция 12 бр за 5 лв и ги взех ,а след това ходих пак да взема на една приятелка и тогава ми ги даде за 8 лв .Улучих промоцията тогава.

# 369
  • София
Здравейте!
Аз днес не се сдържах и отидох до Джъмбо  Mr. Green взех си акрилни боички 24 бр по 6 мл в тубичка за 4.99  Peace ще видим какви са уж за тях бях чувала,че са добри и бързо съхнат ,не се размазват.Имаше още един вариант в едни чашки малки с винтче по евтини бяха но по малко цветове  Thinking ще видим тези пък ако има нещо ще опитма и другите.
dudananails ,тези Лин при нас са по 2.50 хм... иначе има много цветове,а за др Еври не съм виждала Rolling Eyes ще си взема няколко на Лин да имам Grinning
Ааа... от Джъмбо си взех страхотни декорации ваденки с мотиви за Велик ден уникални Simple Smile
това с абоите иначе: http://prodavalnik.com/namaleni-profesionalni-akrilni-boi-za-dek … ratsiya-i21017491   а вижте каква цена ги продават в продавалник  ooooh!

# 370
Здравейте!
Аз днес не се сдържах и отидох до Джъмбо  Mr. Green взех си акрилни боички 24 бр по 6 мл в тубичка за 4.99  Peace ще видим какви са уж за тях бях чувала,че са добри и бързо съхнат ,не се размазват.Имаше още един вариант в едни чашки малки с винтче по евтини бяха но по малко цветове  Thinking ще видим тези пък ако има нещо ще опитма и другите.
dudananails ,тези Лин при нас са по 2.50 хм... иначе има много цветове,а за др Еври не съм виждала Rolling Eyes ще си взема няколко на Лин да имам Grinning
Ааа... от Джъмбо си взех страхотни декорации ваденки с мотиви за Велик ден уникални Simple Smile
това с абоите иначе: http://prodavalnik.com/namaleni-profesionalni-akrilni-boi-za-dek … ratsiya-i21017491   а вижте каква цена ги продават в продавалник  ooooh!
Извинявам се за тъпия въпрос но...тези акрилни боички няма ли да се измият от водата или ги слагаш между слой гел?

# 371
patenceto_, да измиват се от водата, затова когато изсъхне декорацията, която си рисувала с акрилни боички слагаш обикновен топ лак  Wink

# 372
dianastml....би ли споделила къде е този склад за неща в Пловдив?Аз така си мечтаех да има такъв и в Повдив,а то наистина имало  Crazy
Какво точно предлага?От тези китайските неща ли?

# 373
  • here, there, everywhere
Добро утро, не намирам на 1ва страница как да процедираме при поддръжка? Преди 2 седмици си направих гел, но сега на израстналото трябва ли да слагам първо база? Имам и малко парченце отчупено на единия нокът. Там какво да правя? Може би вече  е отговаряно, на подробен въпрос, но нямам време да прегледам всички предни теми.

Аз също се интересувам къде е този склад в Пловдив.

Hug

# 374
Nuclear, при поддръжка пилиш част от стария гел и ако има някакво отлепяне също. Пилиш с пилата около кожичките,слагаш обезмаслител. Аз слагам база на израстналото и на целия нокът, после гел, пилиш и накрая топ лак.
Като имам отчупено, пиля мястото и изграждам парченцето с гел.

Общи условия

Активация на акаунт