Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,имам проблем с топ-гел лака.След като го изпека стои като разлято и на места го има,на места не,стои странно и неравно.Някакви идеи защо?

Аз пак да си попитам,ако някой е имал същият проблем,мерси!!

Аз съм си поръчвала гел IBD от Ибей,ако мога да помогна казвайте.

# 436
# 437
http://prodavalnik.com/pila-za-nokti---na-baterii-salon-shaper-i15833405 момичета тази пила ползвали сте  вар6и ли работа

# 438
Не ми изглежда да е хубава. Моята е тази и върши чудесна работа http://prodavalnik.com/promo-elektricheska-pila-24-lv-1-br-pila-100-180-i20632019

# 439
момичета  имам  нжда от помоща ви...трябват ми ел пила,блок пила и пила грит...но   сега   нямам пари...затова ако имате нужда от лакове и тн-пишете.... Simple Smile

# 440
radoslava123, тази пила е от магазин за един долар.
Върши някаква работа, но не видях на каква цена я предлагат.
Има електрически в byincoins.com  на прилични цени - от 10 до 40 далара за комплект с пили.

# 441
Момичета дайте съвет от къде мога да си купя ЗДРАВО лепило за удължители.Писна ми все да ми пада по някой нокът и все да правя поправки.Тези от продавалник не струват 2 бр взех и се разочаровах.Максимум 3 дни и почват да падат.

# 442
Момичета дайте съвет от къде мога да си купя ЗДРАВО лепило за удължители.Писна ми все да ми пада по някой нокът и все да правя поправки.Тези от продавалник не струват 2 бр взех и се разочаровах.Максимум 3 дни и почват да падат.

канако/улит...едно време си лепях изк нокти с него и 3 седм няма мърдане

# 443

канако/улит...едно време си лепях изк нокти с него и 3 седм няма мърдане

Е с кой акъл даваш такива съвети .... ooooh! Дори не можеш името да му напишеш правилно.....толкова ти е и акъла, явно като от едно време когати си била на 6 години....лепи си нокти с канаконлит....после ще опищиш целия форум...

# 444
Недейте да се излагате вярно, това въобще да не ви идва на ум! После няма да се отървете от разцепени, тънки и слаби нокти. Лепилата са различни, спрете се на някое специално за нокти. Може да се намери професионално за 5-10 лева. Все пак трябва минимално количество, ще ви издържи много. Инвестирайте в тези неща. Спиртът, който масово се използва за обезмаслител и за махане на лепкав слой също е ужасен вариант.  Naughty

# 445
най-накрая и аз се сдобих с лампа и гел,обаче искам да ви питам задължителна ли е базата,защото имам обезмаслител,гел и топ гел ама база не се сетих да си поръчам.Сега с голямо нетърпение искам да се пробвам ама ако не става без база ще трябва да изчакам.И още един въпрос четката с какво си я чистите?
А иначе за лепене на изкуствени нокти или удължители лепилото на Broadway е много добро поне на   мен много добра работа ми върши,за разлика от каноколита.

# 446
Ами според мен с база е по-добре, ползвам я винаги и досега не съм имала отлепяния.
А четката се чисти със чист спирт, може и да я накиснеш малко.

# 447
определено с база и при мен е по-трайно.без база дори е катастрофално,въпреки,че на курса ми ме учат да е без база и без обезмаслител newsm78

# 448
Аз да попитам нещо.
От доста време съм с ноктопластика и моите ест нокти вече пораснаха. Няколко пъти ги скъсявах и сега гела е до върха на ест ми нокът.
Но много ми се отлепват крайчетата  Tired Запечатвам от пред от страни където е нокътя пораснал и пак се отлепя. И то само където ми е дълъг ест нокът. Имам 2-3 счупени, които съм удължавала изк. за да достигнат дължината на другите - там нямам проблем.
Утре си мислех драстично да ги скъся, но път тогава не мога да ги запечатам отпред изобщо, защото попада гел и по кожата и тогава съвсем лесно си мисля че ще се отлепи?!?

# 449
Иве, някои казват че ъгълчетата на връхчетата на ноктите трябва да са заоблени, а други че трябва да се запечата нокъта с гел както се запечатва лака. Ама каквото и да правя все ми се разлепя, затова си удължавам нокъта с гел с няколко милиметра, и ми е спокойно после Wink

Общи условия

Активация на акаунт