Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Не няма да го изпече, той не е гел за лед лампа Simple Smile

# 556
Момичета, може ли да ми кажете как се слагат буквички върху ноктите ?

# 557
Буквички? За първи път чувам такова нещо...

# 558
# 559
Да точно това! Simple Smile

# 560
Върху вече лакиран нокът налагаш, потопен в алкохол, вестник. Държиш 10 секунди.  Peace

# 561
# 562
  • гр.пловдив
Благодаря за отговора на Гергана Георгиева

# 563
Върху вече лакиран нокът налагаш, потопен в алкохол, вестник. Държиш 10 секунди.  Peace
Според мен после трябва да го минеш с някакъв лак, за да не се развали ефекта.

# 564
Задължително! Аз пропуснах, понеже маникюр без топ не правя.  Laughing Мерси за корекцията.

# 565
Задължително! Аз пропуснах, понеже маникюр без топ не правя.  Laughing Мерси за корекцията.

Peace Първия път, когато пробвах с вестника не ми се получи нищо и сега вече го знам.

# 566
# 567
Момичета, мисля да си поръчам този комплект. Може ли някоя от Вас да го разгледа и да ми каже какво му липсва, понеже повечето неща ги разбирам какви са, но някои си нямам идея какви са. Ще съм много благодарна! Ето и линк: http://www.ebay.co.uk/itm/Pro-Nail-Art-UV-Primer-Gel-Glitte-Powd … 3D290844107967%26  lalalala

# 568
Момичета, мисля да си поръчам този комплект. Може ли някоя от Вас да го разгледа и да ми каже какво му липсва, понеже повечето неща ги разбирам какви са, но някои си нямам идея какви са. Ще съм много благодарна! Ето и линк: http://www.ebay.co.uk/itm/Pro-Nail-Art-UV-Primer-Gel-Glitte-Powd … 3D290844107967%26  lalalala
Аз съм с такъв комплект и съм много доволна, в моя нямаше обезмаслител Simple Smile

# 569
Здравейте на всички!Аз съм нова в БГ-мама EmbarassedПросто търсех информация за нивото на ноктопластиката в България и попаднах тук EmbarassedПопрочетох това-онова и ме заинтересува вашата тема.С риск да навредя на бъдещите си колежки и евентуално на себе си ,ще дам съвет на тези ,които са решили да си правят ноктопластика у дома:Като начало не започвайте с акрил!По-добре си купете начален комплект за гел с "фурничка"или се научете на студена ноктопластика.За акрила е нужно обучение и опит!Акрила лесно се отлепя ако не е поставен както трябва.Но ако имате време и търпение нищо не е невъзможно!И все пак не забравяйте ,че майсторите крият своите тайни или по нашенски казано :"занаят не се учи,а се краде"Когато не съм на работа може да ме намерите на skype:"mariya-danova"(limassol)

Общи условия

Активация на акаунт