Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да поправите нокът, когато е отлепен гел?
Как се оформя форма с удължители?
Има ли налични машини за премахване на съществуваща ноктопластика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да поправите нокът, когато е отлепен гел?
Когато гелът се отлепи, той може да бъде поправен чрез изпиляване на изпъкналата част и поставяне на нов слой върху нея. При счупване се използват форми за изграждане на счупената област, без да е необходимо преизграждане на целия нокът. Много полезни видеоклипове за ремонт на гел ноктопластика могат да бъдат намерени в YouTube.
-
Как се оформя форма с удължители?
-
Има ли налични машини за премахване на съществуваща ноктопластика?
-
Как да нанесете гел върху ноктите?
-
Как мога да премахна гела, който се е залепил около нокътя си?
)

) : 

, ужасна работа! Та сега такъв комплимент означава страшно много за мен,благодаря ти от сърце! (да не говорим,че и аз си преоткрих формата на естествените нокти последните години,нямах представа какви са всъщност!А противно на всеобщото мнение, под ноктопластиката ноктите пораснаха,оформиха се и сега мога да бъда и с и без нея
) И да допълня,че искам да съм честна - научих се да се лакирам и рисувам по начини,които оптически да уголемяват/удължават плочката(или нокътното легло - не знам как е по-правилно),че толкова време съм се гледала с никакви,че колкото и да са хубави сега,все ми се струват като "издълбани"
- ноктите са мое дело,но декорацията,която беше страхотна и разбира се я няма никъде снимана хубаво, не
) : 
Дайте малко наставления , а и да попитам с какво си чистите четката след като сте правили акрила