Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Когато си правя ноктопластика с изграждане или с матрици, изградения нокът става прозрачен и винаги правя перманентен френски, преди правех бялата линия с белия гел на бялата Лина, но скоро от продавалника си взех гел лак Chu je ( или нещо такова ) и става по лесно според мен.
Като предложение го давам.

# 76
Здравейте, момичета!
И аз имам един въпрос - може ли обикновен лак за нокти и декорация от акрилни бои да се запечатват със завършващ гел или УВ топ?  newsm78

# 77
Здравейте, момичета!
И аз имам един въпрос - може ли обикновен лак за нокти и декорация от акрилни бои да се запечатват със завършващ гел или УВ топ?  newsm78
Да може Simple Smile

# 78
Привет,момичета!Имам един въпрос.С каква цел се поставя топ лак,защото имам топ лак на Лина и не мога да разбера като се постави върху лакираният нокът,защо не може да изсъхне и стои мазно/въпреки бързосъхнещота течност която слагам/Сега съм без топлак и не ми е мръднал лака.Между другото да ви кажа ,че минах на безцветен гел Лина и става доста сполучливо,но незная какво да правя с белия гел.Дайте съвети. Hug

# 79
Привет,момичета!Имам един въпрос.С каква цел се поставя топ лак,защото имам топ лак на Лина и не мога да разбера като се постави върху лакираният нокът,защо не може да изсъхне и стои мазно/въпреки бързосъхнещота течност която слагам/Сега съм без топлак и не ми е мръднал лака.Между другото да ви кажа ,че минах на безцветен гел Лина и става доста сполучливо,но незная какво да правя с белия гел.Дайте съвети. Hug
Аз си изграждам ноктите с него и съм много доволна.

# 80
Привет и от мен.
Чета предишните теми и научих някои доста полезни неща.
Лината в прозрачната кутийка пристигна оня ден и вече го пробвах. Ами честно да си кажа по съм доволна от евтиния гел. Тоя по-скъпичкия е по-твърд и по-трудно се работи с него и се дърпа на "косми" (ако ме разбрахте какво имам предвид). Докато от евтиния като гребна с четчицата и се отделя и си "мажа" спокойно.
Все пак направих 6 нокъта с новия гел и 4 със стария и ще видя с кой ще държи повече.
Освен това четох по-назад че някои ползват чист спирт за обезмасляване (това не го знаех до сега) и днес си купих и такова.
Освен всичко друго, изградих съвсем малко ноктетата - да не са дълги както преди, ама пък мойте ест си бях много късички.
Имам усещането, че самата аз не съм за дълъг маникюр - не съм свикнала и не мога да го опазя, за това май се чупят. newsm78
Е сега ще наблюдавам резултати Simple Smile
Освен всичко друго при изграждане ми се получават едни мехурчета вътре в гела. Четох в по-предната тема, че не е опасно ако е в гела, по-опасно е да е между нокътя и гела. Ама тъй като темата е старичка - някой да сподели днешно мнение...

Утре ще пусна снимки, че днес не остана време....

# 81
katqmnt, ув топа се слага върху гела и се пече /мисля, че е за блясък/.
ivi4ka, и на мен евтината лина ми седи понякога на балончета, по същия начин , който се получава при някои лакове. Мисля, че не е проблем.

# 82
katqmnt ,мисля че топ лака на лина пише, че е топ лак, но всъщност е топ гел и се пече в лампа Rolling Eyes Ти обикновената лина ли ползваш?
Ivi4ka , чакаме снимки и впечатления от геловете. Чувам различни мнения за евтината и скъпата лина, и ми е интересно да чуя още мнения.

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 23:30 от Bibi85

# 83
Топ лак и топ гел да 2 различни неща.
Топ гела гланцира повърхост- скрива всички неравности и оставя страхотен блясък. На външен вид е същото като базата- в шишенце от лак, гъсто, пече се има лепкав слой, който трябва да се почисти накрая.
Топ лак си е обикновен лак, който се пече, за да изсъхне. Течно си е като лак и няма какво да му се почиства след изпичане. ( имах един такъв, струваше 15лв и миришеше гадно дори и след изпичане..

# 84
Ето ми и ноктетата http://www.facebook.com/media/set/?set=a.589966371020812.146918. … 624818&type=3

Без лак са за да се види хубаво гела и защото нямах време вчера като ги правих да се лакирам.
Даже и по снимките се виждат тия балончета в гела, където е изградено...

# 85
Много добре е станало. Имам някакъв спомен, че така ставаше с прозрачната китайска Лина и затова все розова си поръчвах преди...

# 86
Имало нова тема,аз се чудя защо не ми излиза нищо в отговори  Laughing

Поръчах си гел на IBD.В момента е в пощата,но ме мързи да ида.А имам два изпращели нокътя и спешно ми трябва да ги изградя,че не мога да изляза  Laughing .Иначе предишният ми/по-скъпата Лина/ вече свърши.Някой каза,че се точела на конци.Точно това става с нея,но не помня в началото така ли беше  Thinking

Мисля да си взема и някакъв топ гел  Thinking Иска ми се да са лъскави,но все се налага да пиля от тук-оттам и ги правя мат с блокчето накрая  Rolling Eyes

# 87
мерси за отговорите относно паренето на лампата:)

някой от вас да говори немски? нещо немога да си преведа информацията от вас на немски.имам ве4е продуктите,но незнам кое какво е....брях озорих се малко.някой да може да ми помогне?

# 88
мерси за отговорите относно паренето на лампата:)

някой от вас да говори немски? нещо немога да си преведа информацията от вас на немски.имам ве4е продуктите,но незнам кое какво е....брях озорих се малко.някой да може да ми помогне?

Мога да опитам да помогна. Пиши на лични, ако искаш.  Wink

# 89
Bibi85-Аз съм с 9 Ватова УВ лампа.Следващият път ще опитам и с  топлак и ще пиша какво съм направила Hug

Общи условия

Активация на акаунт