Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 404
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Аз да ви питам- мислите ли, че ако крушката ми е стара гела може да не се изпича добре и да се отлепва ooooh! Предната ми крушка изгоря, тая е на 5-6м ( то толкова й е й капацитета).Снощи я смених и пак си направих ноктите, защото гела ми на 2 дни се беше налющил  Tired
Може, да, и ти много правилно си преценила от къде идва проблема.  Peace

# 226
Момичета,здравейте!Искам да си купя ел пила ,но незная коя е добра и ще ми варши работа.Днес се разрових в нета и видях ,че в Технополис и Зора има,но като одидох и ги видях се разочаровах.Приличаха на детски играчки.Е-Да имат гаранция 2 год ,но нищо повече от това.Посъветвайте ме коя си стрява да се купи  Hug

# 227
katqmnt, моята е тази http://prodavalnik.com/elektricheska-pila-i17196417 и съм много доволна. Момичетата тук ми я препоръчаха Wink

# 228
  • Пловдив
Момичета, искам да вградя сухи цветя.. след кой слой гел се вграждат?

# 229
Вчера ми пристигна гелът на IBD. Остава да го пробвам и да дам отзиви,но ще изчакам малко,понеже два нокъта ми се зацепиха от много ниско и трябва да израстнат ,за да има къде да захвана подложката за удължаване  Close

# 230
Момичета, искам да вградя сухи цветя.. след кой слой гел се вграждат?
между двата слоя гел, примерно : база, гел, цветя, гел, топ

# 231
Вчера ми пристигна гелът на IBD. Остава да го пробвам и да дам отзиви,но ще изчакам малко,понеже два нокъта ми се зацепиха от много ниско и трябва да израстнат ,за да има къде да захвана подложката за удължаване  Close
Аз днес имах 3 такива нокътя. Единия го влача от 2 седмици, все закрепвам положението с малко гел и топ, ама то отдолу като е цепнато и се клати и горния слой се цепи.
И така днес 3 нокътя до дъно правих, едвам намествах формичката  ooooh! Ама станах де  Grinning
Гела на ИБД от къде го купуваш. Бих искала и аз да го пробвам, че и скъпата Лина ми е на свършване и да пробвам и нещо друго.

# 232
Аз днес имах 3 такива нокътя. Единия го влача от 2 седмици, все закрепвам положението с малко гел и топ, ама то отдолу като е цепнато и се клати и горния слой се цепи.
И така днес 3 нокътя до дъно правих, едвам намествах формичката  ooooh! Ама станах де  Grinning
Гела на ИБД от къде го купуваш. Бих искала и аз да го пробвам, че и скъпата Лина ми е на свършване и да пробвам и нещо друго.

Ето го моят гел,а продавача ми го препоръча една мацка тук.Дойде за няма две седмици.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400226426984

# 233
Момичета, как си поръчвате от тези сайтове, имам предвид от този например http://www.ebay.com/itm/ibd-Builder-Gel-Pink-0-5oz-14g-/400226426984?  , с кредитна карта или...???

[

# 234
И на мен ми се иска да пробвам ИБД гела, но не съм пазарувала досега от тези сайтове Sad Затова ми е по-лесно да си пазарувам от тук.
Моята китайска Лина свърши и още се чудя пак от нея ли да взема (засега нямам проблеми) или скъпата Лина, ама хич не ми се свалят пак всички нокти и да ги изграждам наново Grinning

# 235
Биби и аз като теб не съм пазарувала от чужди сайтове и незнам как. И за това се налага да се примиря с това което има из бг сайтове на сносна цена.
А за смяната на гела не мисля че е нужно чак целия гел да махаш. Просто поддръжката си я направиш с новия гел и това е Simple Smile

# 236
Ivi4ka, ти пробвала ли си върху стария да сложиш нов вид гел? Мисля, че Катерина беше казала, че й се е отлепил гела така, ама не съм сигурна. Дано да се включи да каже.
Като знам колко време си играх да ги изграждам, колко пъти пилих и оправях цепнатинки докато се получи желания ефект наистина не искам да свалям гела Grinning Веднъж да пораснат естествените ми нокти на еднаква дължина няма да ми е проблем да свалям гела Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 10:25 от Bibi85

# 237
Не съм сигурна дали съм пробвала, защото...
Двете Лини ми се засякоха (1-та не беше свършила като отворих втората) и не помня точно с коя правих покритието, но като вграждах броката по-мин. седмица и после като го махнах слагах от скъпата Лина.
Та коя Лина съм сложила отдолу не помня Rolling Eyes ooooh!

Вчера правих вграждане на френски в гел, като бялото правих с лак.
Стана и според мен много нежно, защото бялото беше само 1 тънка чертичка в края на ноктите..'
И си се чудя - аз почти винаги правя френски с някаква декорация. А и някои от ноктите се нуждаят от поддръжка, защото пораснаха малко и за мен изглежда грозно това разстояние празно.
Та май довечера това ще ми е домашното - вграден френски  Mr. Green

# 238
Ivi4ka, благодаря че винаги се включваш по моите въпроси  bouquet
Да ви се похваля, че най-накрая се сдобих с четки за рисуване от магазин за художници. Още не съм ги видяла, тъй като ги поръчах на мъжа ми ( с бебето не мога да мръдна никъде в този студ). Поръчах му да ми вземе номер 0 и 00, а той ми взел 00 и 000, ама нищо Joy
Искам да ви попитам нещо, тъй като в темата за рисуване и декорация не ми отговарят:
Нарисувах си орнаменти с бяла акрилна боичка върху черен лак. Изчаках хубаво да изсъхне боичката и тогава сложих топ лак, но белият цвят избледня? Някой има ли идея защо се получи така?

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 18:23 от Bibi85

# 239
Ivi4ka, благодаря че винаги се включваш по моите въпроси  bouquet
Да ви се похваля, че най-накрая се сдобих с четки за рисуване от магазин за художници. Още не съм ги видяла, тъй като ги поръчах на мъжа ми ( с бебето не мога да мръдна никъде в този студ). Поръчах му да ми вземе номер 0 и 00, а той ми взел 00 и 000, ама нищо Joy
Искам да ви попитам нещо, тъй като в темата за рисуване и декорация не ми отговарят:
Нарисувах си орнаменти с бяла акрилна боичка върху черен лак. Изчаках хубаво да изсъхне боичката и тогава сложих топ лак, но белият цвят избледня? Някой има ли идея защо се получи така?
може ли да дадеш линк към темата за декорации

Общи условия

Активация на акаунт