Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Елфи, този гел явно е нов, защото е с марката на базата, която ползваме Laughing
Едва ли е от гела, защото аз ползвам евтината Лина (ноктите ми са бетон), а този гел даже е по-скъп Thinking На едно момиче така не й се изпичаше гела, но това беше, защото й бяха пратили LED, а не UV лампа. Огледах пак продуктите и не мога да разбера кое е обезмаслителя, странно ми е съдържанието на продуктите в тези пластмасови шишенца Confused Можеш ли да покажеш снимки на продуктите?

# 601
Намерих в обявите на същия продавач обезмаслителя, но защо пише УВ обезмаслител, това значи че се пече в лампа Thinking
http://prodavalnik.com/uv-obezmaslitel-technost-za-pochistvane-n … ---14lv-i24027315

# 602
ами всашност първия път го правих без този уж заздравител
снощи минах и с него пак същото
между пластовете гел задължително почистих за лепкав остатък
проблема маи е при самото слагане той не залепва добре а и не се втвърдява
като се обели си е меко като лак обелен а не е твърдо както трчбва да е един гел
молч за съвет просто за нов гел даите линк от каде да си поръчам нещо изпробвано

Първо махни този заздравител.След като си оправиш кожичките и минеш с пилата върху плочката, почисти хубаво с 90% етилов спирт.След това може и да не слагаш обезмаслител,въпреки,че аз слагам.Става желязно!

След като надраскаш нокътя с пила,не го полирай след това с блок Crazy Важно е да има сцепление.

Лепкавия слой се почиства най-накрая.Между отделните слоеве гел не се чисти.ако го направиш след това трябва пак да минаваш с пилата,зада го надереш.Иначе няма сцепление.

Намери си база.Аз съм се правила и без база и не съм имала проблеми,но с база определено става по-издържливо/3-4 седмици/, а и се работи по-лесно върху нея.
http://www.nails.bg/?o=7drne0r

Този гел ми прилича на скъпата Лина само,че е с друг надпис Mr. Green Ако е същия вътре,не е кофти със сигурност!
http://www.nails.bg/?o=6bph8v0

И да допълня.....изпичай по 3 минути всеки пласт гел,а не по 2  Peace

# 603
мерси много за съветите
снощи в 2ч реших пак да пробвам
и не сам слагала нищо освен спирт и накрая изчистване лепкавия слой
за сега са добре но не смея да ги пипам да не се обелят пак,но ако го разръчкам съм сигурна че пак ще се отлепи
а моя гел е със същата кутиика като този от линка и маи не е ок
да видиме кво ше стане до довечера baby_neutral
но пак ново инфо научих де незнаех че трябва да се внимава с кожите с обезмаслителя
 newsm78
то беше ясно че без питане нчма да стане
мерси много за съветите newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 604
Здравейте ,извинявам се че отново се намесва в темата ,но ви бях питала какво мислете за един комплект , а не получих отговор ии понеже наистина искам да си взема ,но просто не знам кои точно .... затова помолих  някоя от вас да види това http://prodavalnik.com/profesionalen-startov-komplekt-s-36w-uv-lampa-i24699979 ии да изкаже мнение за комплекта .. Извинявам се още веднъж че нахалствам, но просто не знам какво да правя ... Simple Smile Благодаря ви предварително за отговорите Simple Smile) !

# 605
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
пак се обели вече се ядосвам
има ли вариант да пиля твърде много или малко нокатя
снощи го монах със спирт само нарочно но не беше 90% а 70% дали има значение newsm78

# 606
Странна работа, или гела не е наред, или лампата не пече добре, но аз си мисля, че от обезмаслителя, вижда ми се много измислен, а и пише УВ обезмаслител, а доколкото знам обезмаслителя не се пече Wink Пробвай на един нокът да минеш с пилата, после мини със спирт (няма значение, че е 70%), не слагай обезмаслител и направо сложи гел.
Със сигурност проблема не идва от многото пилене или от процента на спирта, гела трябва след като се изпече да стане твърд, а не да се бели newsm78

# 607
ами и аз знам така защото като съм ходила на маникюр и след 10дни примерно ако искам да го махна тоий се чупи и едвам го свалям
а този е ужасен
а лампата мислч че е ОК защото се осеща затопляне доколкото знам така трябваше да ч тествам дали ОК за печене
а снощи го минах само с спирт без обезмаслител
явно е от гела не си го обеснявам по друг начин
от събота до сега вече 6пъти слагам
съсипах си ноктите

# 608
Купи си база, с нея казват че гела залепя по-добре за нокътя и за всеки случай един гел Лина от 4лв., ако проблема е от гела, така или иначе няма да ти е излишен.

# 609
Да се похваля, че току що си поръчах 36W бяла лампа, обезмаслител, база и топ лак на Лина, розовия гел на IBD, многократни форми за изграждане, пили и блокче .  Crazy Crazy Вече нямам търпение да пристигнат . Party

# 610
Купи си база, с нея казват че гела залепя по-добре за нокътя и за всеки случай един гел Лина от 4лв., ако проблема е от гела, така или иначе няма да ти е излишен.
тукощо говорих с една приятелка и и казах какво става в моя гел тя пък е имала този проблем с гел на Лина
и утре ще се видя с неч има 4 разл гела и ще ги пробвам за да си поръчам нов

# 611
Вчера от нямаме на работа си сложих гел и на краката  Crazy Всъщност база+глациращ топ гел. Сега лака ми "диня" така хубаво блести  Blush

# 612
тукощо говорих с една приятелка и и казах какво става в моя гел тя пък е имала този проблем с гел на Лина
Аз ползвам евтината Лина от 4 месеца и ти казвам, че такова нещо не ми се е случвало. Явно грешите и двете някъде Wink

# 613
Аз ползвам евтината Лина от 4 месеца и ти казвам, че такова нещо не ми се е случвало. Явно грешите и двете някъде Wink
+1
Покрепям Биби, единствения недостатък на евтината Лина, е че няма хубав блясък и ако искаш ефекта да е като след професионална работа в салон трябва накрая да минеш с гланциращия топ гел.

# 614
ами всъшност тя работи в салон и е маникюристка и просто каза че има и такива гелове които не са хубави и тч е имала такъв проблем
аз наистина явно греша,но тя си изкарва парите с това
незнам де ще видиме като взема гела,ако днес имам възмовнот ще ида ако ли не утре и ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт