Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Вчера от нямаме на работа си сложих гел и на краката  Crazy Всъщност база+глациращ топ гел. Сега лака ми "диня" така хубаво блести  Blush
Сложила си Uv Top Coat или UV Gel Top Coat? Помня, че точно ти някъде в първите постове на темата беше писала разликата, ама да си призная, че я забравих - трябва да се върна да си я припомня.
А какъв е този лак "диня"? newsm78

# 616
Цвят "диня" от лаковете на Флормар ми е любим и лятно време ходя само с такъв  Crazy
Uv Top Coat- е ув лак- като обикновения топ лак , само че се пече 2 мин и изсъхва моментално. Няма лепкаво за чистене. Консистенцията му е по-водна като на обикновен лак. На Лина май не съм имала, имах един купен от магазин за професионални материали/ в Русе в к-с Евас/ за 15лв- след изпичане оставаше една натрапчива миризма от него. И когато спя и си доближа ръцете до лицето се будех  Tired Не се отмирисва, докато не се махне.
UV Gel Top Coat- е топ гел, който запълва неравности, ако има след гела и придава разкошен блясък. Пече се 2 мин и му се чисти лепкавото. Консистенцията му е по-гъста, точно като на базата за гел.  Peace
Продавачите в продавалник не правят разлика и масово продават топ гела като топ лак. Ще се радвам следващата тема да я направя аз и да добавя тези неща   bouquet
  Иначе преди малко видях тема в Продавалник, където една "професионалистка" казва, че геловете на Лина не ставали. Като отидох да й разгледам ноктопластиките, ми се доплака от смях  Joy Заради  такива разбирачки и професионалистки се отказах от салоните и се научих да се правя сама. Чудя се само кой си дава парите за криви и зле оформени нокти?  newsm78

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 14:23 от XXX_

# 617
Aз. Ама това ми беше, повече не!  Naughty
Аз си поръчах от e-bay UV Top Coat на Лина, но като се замисля маникюристката ми слагаше топ лак който се пече 2 мин и после не е чистила нищо, тоест значи това е било точно такъв топ какъвто и аз си взех, а всъщност блясъка и гладкостта ме устройват.  Party Simple Smile

# 618
То хубаво ама на моя топ гел пише също UV Top Coat. /тук се търкаля емотикона от смях, но моите сега не работят/.
Явно грешката идва от китайците, моето със сигурност е топ гел, а не топ лак.
Ето това е точно топ лак
http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/2076

# 619
Намерих в обявите на същия продавач обезмаслителя, но защо пише УВ обезмаслител, това значи че се пече в лампа Thinking
http://prodavalnik.com/uv-obezmaslitel-technost-za-pochistvane-n … ---14lv-i24027315
Здравейте, отдавна не съм писала, но си сменям длъжността в работата и нямам никакво време.....
Моите обезмаслител и течност за почистване са същите, но мисля, че проблема тук е в това че няма база и пече само по 2мин., смятам, че са нужни поне 3. Аз имах същия проблем с отлепването, но след като си взех база, всичко се оправи и вече нямам такива проблеми, въпреки, че ползвам евтината Лина.
Базата ми е тази http://prodavalnik.com/uv-uv-gel-top-lak-uv-uv-gel-baza-osnova-p … lastika-i26265709  в комплект с тор гел....

# 620
Моля помогнете ми...има ли възможност да се свали ноктопластика с гел в домашни условия?....има ли разтвор с който мога да ги разложа без да ходя при маникюристка?...Благодаря

# 621
Или трябва да го изпилиш, или да ги увиеш памуци напоени с ацетон около ноктите за около 20 мин - после гела трябва да се отпепи  Peace

# 622
От ацетона гела изтънява ли?

# 623
не, но се отлепя от плочката

# 624
Здравейте на всички,аз от скоро се интересувам от вашата тема но с изграждане няма да се справя но за гел лак съм ОК. Някоя от вас пробвала ли е върху гел лак основа да сложи обикновен лак и да запечати с топ гел лакСъжалявам ако е имало такова обсъждане и не съм го прочела

# 625
най-вероятно няма да стане, зависи от марките. Аз съм слагала гел-лак с основа  и топ гел на лина и стана  Peace

# 626
А слагате ли си декорации - камъчета, брокат , сухи цветя?

# 627
Аз съм слагала брокат и блестящи частици. В началото бях толкова ентусиазирана...
Слагаш гел, с друга четка, навлажнена с вода топиш  в броката и слагаш върху гела, печеш, чистиш лепкавото, слагаш гел с четката за гел, печеш, чистиш лепкавото. Хубаво е да се мине с груба пила и да се пооформи, топ гел, печеш, чистиш. През целото време се молиш да не попадне брокат в кутийката с гел. Като дойде време за поддръжка пилиш 1 час повече  Mr. Green
Скрит текст:

# 628
Последната снимка е уникална красота!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 629
Момичета,много съжалявам,че нахлувам така в темата ви, но имам няколко въпроса и ще съм ви много благодарна ако ми отговорите. Simple Smile

Не съм била с ноктопластика до сега,но ми се иска да опитам  да си направя в домашни условия. Харесах си един комплект,но не знам дали има всичко необходимо. Виждам,че няма само обезмаслител,но него ще си го поръчам отделно. Комплекта е ето този --> http://shopinbg.com/komplekt-best
  Вторият ми въпрос е каква е разликата между UV топ гел и UV топ лак,защото гледам,че в този комплект има топ лак,но не и топ гел. Т.е въпроса ми е дали може след изграждане с гел да се използва топ-а,който е в комплекта,за да се постигне гланциран ефект.
  И последният ми въпрос е дали може между 1-ви и 2-ри пласт гел да се вгради декорация правена с обикновен лак за нокти? Например след първия пласт ако си направя френски маникюр + цветя с обикновени лакове и отгоре сложа пак гел дали ще стане или трябва да се направи с гел лакове или акрилни боички ?

Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт