х-л Детелина

• 1 053
  • 11
  •   1
Отговори
http://www.detelinahotel.com/bg.html
Някой почивал ли е тук?Моля за впечатления

# 1
Почивала съм там,но беше преди около три години. Приятна обстановка,голяма градина,приличен басейн имат си и пицария отвън в градината.ДОбре готвят в ресторанта,но доколкото си спомням нямаше климатици преди сега незнам как е. Доста чужденци отсядат там,когато аз бях на почивка имаше група французи на по около двайсет-прибираха се от баровете в 3-4 през ноща и крещяха пееха и най-вече се къпеха голи в басейна.. но само през ноща де.. Simple Smile Приятничко беше иначе,не много далеч от плажната ивица и хубави ресторанти наоколо имаше..
Данно да съм била полезна  Grinning

# 2
Много благодаря!

# 3
Някой резервирал ли е за там тази година?
От 1-ви до 7-ми на Ол инлузив излиза 816 лв с отстъпка за престой над 5 дни и се чудя дали да запазя.
От хотела до плажа пише че е около 300 м, но не знам има ли свободен плаж на който да ходим тъй като от хотела няма. И в близост до кой хотел се намира, ако знаете?

# 4
Някой резервирал ли е за там тази година?
От 1-ви до 7-ми на Ол инлузив излиза 816 лв с отстъпка за престой над 5 дни и се чудя дали да запазя.
От хотела до плажа пише че е около 300 м, но не знам има ли свободен плаж на който да ходим тъй като от хотела няма. И в близост до кой хотел се намира, ако знаете?
Ние имаме резервация, но за 19-28 юни, така че мога да дам мнение на по-късен етап.При нас за двама възрастни с дете на 5г за 9 дни излезе 714лв.

# 5
Аз още се колебая, казаха ми че е далеч от плажа и от центъра.
В сайта им пише 300 метра, на друго място прочетох 500  Thinking
Споделете след почивката как е обстановката, плажа, храната  Peace

# 6
Здравейте! Аз преди две години почивах във Фиеста Той е малко след Детелина като завиеш по улицата Пътя не е много до плажа особено на отиване, защото е под наклон-слизаш Плажа е супер имам отлични впечатление -широк , спокоен, чадъри и шезлонги много и не са скъпи има и свободни зони Има и един минерален извор в ляво като слезнеш но там от чужденци не можеш да се потопиш Много приятно, много ми хареса плажа, морето но...като трябваше да се връщам към хотела доста се озорвах но аз не обичам да ходя така че... съм мрънкало все пак си е стръмно но не е пък чак толкова В близост има и супермаркет Там няма някъде да ходиш но Златните са ти близо и изобщо накъдето и да тръгнеш има къде да ходиш ако решиш Ако сте с кола пък съвсем няма проблем и до плажа ако сте мързеливи да отидете и паркирате мисля нямаше такса Така че...аз бях с ваучер и ми излезе поносимо но тези цени дето пишете за Детелина..не знам Влизала съм да го разгледам но само в градината има масички беседки май си спомням но...не е някакъв лукс обаче е приятно но за тези пари... ми се вижда доста поне на мен Но е толкова някъде 5 минути надолу до плажа от хотела и ...30 минути с почивка нагоре до хотела поне за мен Хотела е голям не знам вътре как е , но тогава ми направи впечатление че се стараеха хората във всички хотелчета наоколо До Детелина има още един хубав хотел-след него е и преди Фиеста Преценете си но ...аааа има и рибни ресторанчета хубави но като цяло няма хотели и някаква локация обаче пък ...до Златните е 30-40 минути бавен ход да се разходите Приятно е вижда се морето щото е на височина ми..това си спомням За храна и стаи не знам дали са доволни хората иначе си има голяма градина деца играеха и май имаше нещо като анимация

# 7
Верно ли 30мин на връщане?Мъжа ми ще ме пребие.Навих го да не ходим с колата за да разнообразя малкия с новите спални вагони.Много ли е стръмен баира?
А иначе 714лв за тримата за ALL INCLUSIVE за 9 дни не ми се вижда да е много.

# 8
Тук пише, че се намира на 500 метра и наистина си е така, като гледам картата коята са дали.
http://pochivka.bg/o-2953-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B4% … D0%B8%D0%BD%D0%B0
Намира се в к.к. Чайка , на 3 км от Златни пясъци  Shocked
Иначе, да с кола ще сме но всеки път ли с нея да излизаме?
Нито знаем къде може да паркираме, заплаща ли се за паркинг и т.н.
Като цена излиза изгодно, но отдалеченоста засега ме спира...

# 9
  • Пловдив
Аз съм била в хотела , но не като почиваща, а като студентка - имат специални оферти извън, а и във сезон от 30лв. за стая без изхранване, хранили сме се на блок масата и беше добре, но не е нещо УАУ, но си беше много прилична , самият хотел е  много хубав като за цената си, общите части са много приятни . Плажът не е  много далеч за пеша, но наистина е доста стръмна улицата и на връщане си е мъка. Свободна зона има, има и много хубав ВИП плаж със сламени чадъри и дървени шезлонзи ... морето е МНОГО ДЪЛБОКО, още на 1-вия метър и е до гърдите ми, може и да има някое място, на което е по-плитко, но аз не го знам - иначе е готино ,защото си плувах на 1 метър от брега Simple Smile),  пясъкът е едър . Басейна към хотела е добре, но чужденците са много нахални и вечер не си махат хавлиите и за да си намери човек място трябва или да им премести техните или много рано да отиде за да вземе някой от малкото , върху които няма хавлия.

За тези, които ги притеснява дълбочината... ще кажа едно райско плажче, което е слабо посетено и не се знае от масовата публика  Laughing - плажът на хотел Журналист - влизате си през бариерата на хотела, минавате през градината и ще го намерите ... уникално е плажчето....малко е и тясно, но за мен е райско...  Heart Eyes , ще потърся  снимка да пусна...

# 10
aH~ , от хотела до плажа пътя как е с кола, и има ли къде да се паркира колата без да се заплаща за паркинг за да се отиде на този плаж за който споменаваш?
От хотела до центъра на града колко време е пеша горе долу?

# 11
  • Пловдив
До плажа си е баирче Wink с няколко завойчета, на плаж Кабакум има къде да се паркира безплатно, но на този плаж, който е към хотел Журналист ще трябва да се търси място в ляво от хотела - намират се места. Не е Слънчев Бряг... и не е толкова зле с паркирането... иначе има и едно малко платено паркингче, но ние никога не сме плащали паркинг- винаги намираме къде да спрем.  Peace До центъра на Варна ли? Хотела е извън Варна , на 15 км. от нея и на 2 км. от Златни пясъци ... , потърсих снимки, но явно или са загубени, или не се намират на този компютър... за съжаление. Аз имам много добри впечатления, но последните 5 години , както написах уча в този район и не ми е интересно да отида на почивка там, иначе мисля че е много добре ... Иначе в офертите гледах в самия Хотел Журналист , че се предлагат- в комплекса има няколко по-малки хотелчета и явно там..., но май е доста старичка базата... По принцип с кола можете да ходите и на плажа на Слънчев Ден... Simple Smile там е уникално, влиза се обаче малко нелегално , за хора които не са гости на комплекса  Laughing , има една пътечка и там винаги има спрели поне 20-30 коли... доста хора ходят там и плажа е много спокоен, за мен е съпоставим с Албена, но по-спокоен, защото са много по-малко хотели.

Общи условия

Активация на акаунт