Някой почивал ли е тук?Моля за впечатления
Приятничко беше иначе,не много далеч от плажната ивица и хубави ресторанти наоколо имаше..
), пясъкът е едър . Басейна към хотела е добре, но чужденците са много нахални и вечер не си махат хавлиите и за да си намери човек място трябва или да им премести техните или много рано да отиде за да вземе някой от малкото , върху които няма хавлия.
, ще потърся снимка да пусна...
с няколко завойчета, на плаж Кабакум има къде да се паркира безплатно, но на този плаж, който е към хотел Журналист ще трябва да се търси място в ляво от хотела - намират се места. Не е Слънчев Бряг... и не е толкова зле с паркирането... иначе има и едно малко платено паркингче, но ние никога не сме плащали паркинг- винаги намираме къде да спрем.
До центъра на Варна ли? Хотела е извън Варна , на 15 км. от нея и на 2 км. от Златни пясъци ... , потърсих снимки, но явно или са загубени, или не се намират на този компютър... за съжаление. Аз имам много добри впечатления, но последните 5 години , както написах уча в този район и не ми е интересно да отида на почивка там, иначе мисля че е много добре ... Иначе в офертите гледах в самия Хотел Журналист , че се предлагат- в комплекса има няколко по-малки хотелчета и явно там..., но май е доста старичка базата... По принцип с кола можете да ходите и на плажа на Слънчев Ден...
там е уникално, влиза се обаче малко нелегално , за хора които не са гости на комплекса