Прахосмукачка робот - 3

• 77 320
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
Dobra, знам, че има, ама пусто от амазон и ибей не съм пазарувала, само от други английски, немски, ... сайтове. Затова се чудя дали ще се справя. На зор съм малко с четчиците, че направо нищо не остана от нея и съответно не събира боклука съвсем. Но май по-добре да изчакам, още 2 седмица са, но нищо.
Мога да ти поръчам, ако излезе, но съм от София и ще се оскъпи допълнително до теб. Иначе от Амазон се пазарува с дебитна/кредитна карта. Въвеждаш данни, адрес и това е. Доста от нещата се пращат директно до Бг, но не всички.

# 586
  • Русе
Може ли на лични няколко въпроса?

# 587
Гледам едно роботче на Самсунг https://www.technomarket.bg/products/09075816/samsung-sr-8855, но се чудя тази цена за онлайн покупка ли е само или може да се вземе и от магазин? Иска ми се да го видя първо, като че ли. Rolling Eyes
Ще чакам отзиви от Esmee, че се чудя м/у самсунг и румба. Като пари са горе-долу еднакви, но като чистене, шум и т.н. кое е по-добро... newsm78

# 588
  • SF
Как ще са еднакви като пари? Самсунгът в момента е 500 лв. при онлайн покупка.

# 589
Ако правилно съм разбрала цената е само при онлайн покупка, и промоцията е валидна до 20.11месец. ,така поне прочетох на сайта им.Ходила съм на място да ги гледам ,в техномаркет продавача беше толкова неинформиран ,че спокойно аз можех да му дам инфо  hahaha за пускане ми каза и дума да не става че е скъпа ,няма батерия заредена Joy.........лан ,лан,лан..........на картинка все едно я гледах!Има една лента при батерията всъщност и трябва да се издърпа за да я пуснат да работи ,пък то никой после няма да я купи а те нямат демонстрационен модел ,така че ако си от София иди разходи се и я виж ,но не очаквай нещо повече.Моя приятелка ходила в Технополис преди време и самите продавачи я уверили ,че нищо не чистели тези прахосмукачки #Crazy тя дори не знаеше за румбите,предлагали и самсунг само...........

# 590
Как ще са еднакви като пари? Самсунгът в момента е 500 лв. при онлайн покупка.

Аз гледам следващия модел, който е 599 лв. Румбите, които гледам са 639 лв. и 649 лв. Другата вече скача на 829 лв., но пък ако е толкова по-хубава може и да ги прежаля тези 200 лв. повече. newsm78 Никой ли няма самсунг?
Значи цената е само за онлайн покупка? Rolling Eyes
Верно са зле продавачите. Ние като купувахме перящата прахосмукачка ме уверяваха, че не може да пере с препарат, а само да смуче вода и да е един вид като стеам моп. ooooh!
А този робот в Лидл само "полира" ли, защото гледам някакви подложки се дават с него и пише, че се върти постоянно? Thinking

# 591
В ютюб има демонстрационни клипчета roomba vs samsung. Има и за други марки. Сравнете цените на консумативите, батерии, четки.. Макар да не е скоро и това идва на дневен ред. Батерия на румбата не съм сменяла 2 години, номисля скоро ще трябва. Четки още ползвам от началния комплект, т.е. резервните.

# 592
  • Русе
За кои четки говориш, за големите ли? От тях имам резервни в кутията, но тази страничната втора заминава. Затова искам да поръчам. Батерията ми след 1 г всекидневно ползване и често по два пъти на ден, скоро я тествах - около 3 часа чисти. Така че засега е ОК.

# 593
Moмичета, а дали някъде на живо може да се види демонстрация на румба примерно?

# 594
  • Русе
Мисля, че официалните вносители даваха за проба срещу депозит. Провери при тях.

# 595
  • SF
Всъщност, първоначално в темата аз се интересувах от ето този Philips
http://www.technopolis.bg/b2c/details/813420/P11130205/Robot-PHILIPS-FC-8802/01
Той е още по-евтин, а Philips си е хубава марка. Но тук никой не ми писа отзиви за него и се колебаех.
Не знам обаче как се подхлъзнах и дадох 140 лева отгоре за този Самсунг. Дано да не съм сбъркала с избора си. Както и да не съм се минала много с това, че не съм дала и още 150 за Румба.

# 596
Esmee, да се похвалиш като пристигне самсунга! Simple Smile
И аз го гледах този филипс, но цената ме притеснява. Не знам защо съм решила, че евтиното няма да е хубаво и все гледам по-скъпите "боклуци". Embarassed Сега гледам пише в нета, че филипса не ставал за килими, а само за твърди подове. Peace

# 597
  • SF
enigmata, цената му не е толкова евтина, ако не е в промоция. Доближава се до някои модели на Румбите, които се продават в Технополис, а от някои е по-скъп.

Присигна. Simple Smile Зареди се много бързо Thinking, което не знам дали наистина беше така, но на дисплея изписа FULL, после изчисти много бързо, но не обходи цялата стая. Thinking Следобяд ще намеря време да изчета интрукциите, които изискват задълбочено четене, понеже не са направени хубаво, т.е. не става да хвърлиш по един поглед и да се ориентираш, ами трябва да разглеждаш схеми и да четеш. Има картинки 1, 2, 3, 4, 5, а описание към тях 1, 2, 3.  newsm78 Ще чета, защото това, което изчисти, наистина изчисти, но не отиде навсякъде.
Когато го сложих да се зарежда, след време ми замириса на кабели. Пипам го отгоре - топло, но не горещо. Вдигнах го, отдолу нищо не миришеше, нито зарядното. Може и на ново да мирише - знам ли. Но е онази миризма на току-що разопаковани кабели и пластмаса - хем на ново, хем ме притеснява тази миризма.

# 598
Esmee, супер, със здраве да си го ползваш! Hug
Супер, че е изчистил както трябва. Аз днес се уверих за пореден път, че ми е нужно такова нещо. Вчера прахосмуках, а днес вече не личи, благодарение на двете ми малки госпожици. ooooh!

# 599
Честито и от мен bowuu Esmee!Чети инструкциите особенно за батерията ,виж принципа на зареждане newsm78 ,ще чакаме отзиви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт